SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Dapat ka, enjin starlet 2e masuk kelisa?

    Share

    Nunau
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Age : 40
    location : KK
    Points : 6814
    Reputation : 0
    Number of posts : 21
    15112011

    http://i38.servimg.com/u/f3 Dapat ka, enjin starlet 2e masuk kelisa?

    Post by Nunau

    Bekira-kira mau masuk enjin starlet turbo 2e di kelisa saya, tapi belum pernah ada dengar orang buat, dapat masuk ka tu ah? hati karau suda ni..
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 16/11/2011, 5:05 am by Lockon

    npa x sumbat enjin yrv jak??lg sng..tobo jgk

    Post on 16/11/2011, 5:09 am by Nunau

    ikut hati memang mau yrv tapi harga halfcut mau RM6k lebih, bucur poket sa..hehe, sa ada jumpa half cut ep71 harga RM3,200, tapi tu la ragu2 juga pula boleh ka masuk, mungkin masuk tu boleh tapi kalau talampau banyak mau modify susa juga oh..
    avatar

    Post on 17/11/2011, 2:27 am by Lockon

    aku pn x pnh lg dgr org gna starlet msuk kelisa..x silap,lain ba mounting tu starlet..tp klu ko mo cba,apa slhnya kn,mo brani2 la bw tu kereta hehehe

    Post on 17/11/2011, 9:16 am by Nunau

    bila sa tanya pomen dia bilang ubah mounting sama drive shaft saja sama badan ada mau ketuk sikit, kalau google ada satu kelisa injin starlet tapi di semenanjung la, tu pun sa ingat lama suda, tapi klu tingu gambar macam cun2 saja tu injin masuk...gamble saja la ni, harap2 berjaya..hehe
    avatar

    Post on 18/11/2011, 10:27 am by bumbek

    try n error.... good luck bro

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/10/2017, 7:27 am