SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    cover timing belt kancil

    Share
    avatar
    newzair
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Kedah
    Age : 34
    location : langkawi
    Points : 4276
    Reputation : 1
    Number of posts : 10
    25122011

    http://i38.servimg.com/u/f3 cover timing belt kancil

    Post by newzair

    Cool elok pasang atau buang sebab susah nak buka ..

    tolong otai otai kancil ,,nak check timing pun payah

    1 lg kalau pakai belting yng kalerr biru kevlar tu ok tak ,,,


    Last edited by newzair on 25/12/2011, 12:23 am; edited 1 time in total (Reason for editing : add image)
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 29/12/2011, 6:45 am by archie

    mseti pkai cover tu..lgpn ngelakkan dri timing belt koyak..
    avatar

    Post on 29/12/2011, 11:08 pm by keba

    elok pkai cover tu..tp kalau da pkai adj campulley, x dapek la nk pakai..
    timing belt biru tu mmg elok..dbuat drp kevlar..jenis racing punya tp hrga xleh tahan
    avatar

    Post on 6/1/2012, 1:41 pm by kent1189

    btul tu, nnti belt kena minyak.. Kalu ada yg transparent lagi cantek, bule tengok. tapi aku belum jumpa lagi kancil punya timing belt transparent..
    avatar

    Post on 22/6/2012, 5:00 am by newzair

    terima kasih semua dli pakai wira senang ja tukar timing belt sendiri ...skunk kancil nak cek timing belt pun susah ...ada ker yng transparen...aku ingat nak potong kat bahagian atas sekerat cover bahagian atas 2 biji screw,,,
    avatar

    Post on 22/6/2012, 2:11 pm by Kornurts

    sy rasa klu ko mo ptong sikit d ats tu ok jg bro..cuma kotoran snang masuk la..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/10/2017, 7:29 am