SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    aircond kelisa

    Share

    vtecLover
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 32
    location : Land Below Wind
    Points : 5002
    Reputation : 1
    Number of posts : 10
    06032012

    http://i38.servimg.com/u/f3 aircond kelisa

    Post by vtecLover

    salam semua..

    saya ada prblm skit ttg aircond kelisa sya ni.
    bila sya on aircond trus berbunyi bwh sana,pa yg bunyi tue
    aku pun nda tau..aircond sejuk dan da servis last year,tu jakla
    pandai berbunyi-bunyi time On ekon.tutup ekon teda pula bunyi tue...td da pi try tanya kdi ekon,dia ckp mo 700 jugak owh...matila punya mhl servis tu..huh. Suspect
    kpd otai2 tau sesapa ada xperience ttg prblm ni hrp dpt share..
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 6/3/2012, 11:06 am by scrypto

    bunyi macam mana geng?

    Post on 7/3/2012, 2:48 am by vtecLover

    sya pi check smlm,dngr2 bunyi tu macam dtg dr kompreser ekon tue..
    bunyi macam ada longgar..begegar jak rasanya.
    avatar

    Post on 7/3/2012, 6:06 am by Kornurts

    brgkali bering pulley tu bro,dia bergosok dgn magnet d dlm tu..ataupun tiada,tanda2 compressor mau rusak/jem....klu dlm 700 mhal sgt jg 2 boss..

    Post on 8/3/2012, 3:20 am by vtecLover

    k bro,timakasi ats nasihat.. Smile
    avatar

    Post on 17/3/2012, 10:54 pm by keba

    compressor mau rusak dah tu. 700 mgkin sb nk tukar compressor baru.
    kalau nk jimat, cari jak compressor ekon kelisa kat halfcut. kos lbh kurang rm180-200 x tmasuk upah psg

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 21/10/2017, 5:00 pm