SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Redesigned Website theme

    Share
    avatar
    aLFFiaN
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 34
    location : Borneo Island
    Website : www.sioloon.com
    Tag ID: : SFC00001
    Points : 10121
    Reputation : 101
    Number of posts : 7894
    07032012

    http://i38.servimg.com/u/f3 Redesigned Website theme

    Post by aLFFiaN

    Pada 23 mac 2012 , sioloon.com telah pun berusia 5 tahun. Suatu perjalanan yang agak lama untuk kita semua membawa seribu satu kenangan. Dengan ini saya berbesar hati untuk mereka cipta semula wesite kita mengikut trend masa kini. kebanyakkan website telah menggunakan theme blog untuk website mereka. oleh itu, sioloon.com pada tahun ke 5 ini telah mengikut jejak kepada trend terbaru ini agar tidak ketinggalan zaman. Kepada mereka yang selama ini membantu sioloon.com bertahan sehingga hari ini, jutaan terima kasih diucapkan. semoga keihklasan anda tersebut akan dibalas oleh-NYA .

    Membina laman wesbite ini memang mudah, tetapi untuk menyelenggarakannya amatlah payah.Jika tidak ada keazaman yang kuat pasti laman tersebut akan terabai begitu sahaja. Saya berharap laman kita ini idak akan menjadi seperti yang lain. Dengan pengubahsuai laman secara drastik ini, saya berharap anda lebih tertarik dan mudah untuk menggunakannya. kongsilah maklumat yang anda temui serata tempat . Segala komen anda akan menjadi sejarah dan akan disimpan di sini buat selama-lamanya.Ianya terbaik untuk pengguna masa hadapan.

    Renovation yang telah dilakukan adalah untuk memberi nafas baru agar ianya dihuni semula oleh bekas tuannya. Walaupun ianya tidak gah seperti dahulu kala , namun kenangan yang ada di sini mampu membuat seseorang itu tersenyum sendiri. Kenangan lama pasti menghantui anda semula , selongkarlah dan bersiar-siar lah di laman ini pasti anda kembali menjumpai semangat anda yang hilang di sini.

    sekian, terima kasih

    aLFFiaN
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 7/3/2012, 5:39 pm by mad

    mmg terbaik,truskan pjuangan yg blum slesai....hehe
    avatar

    Post on 7/3/2012, 5:43 pm by aLFFiaN

    perjuangan mahu selesai sudah ni.. mahu masuk 10 jam sudah duduk tempat monitor ni.. tidak lama biji mata mahu terkeluar sudah. ada banyak lagi bug² theme lama belum settle ni. nampak gaya besok lah ni baru sambung lagi.. Very Happy
    avatar

    Post on 7/3/2012, 5:45 pm by mad

    haha...palan2 bikin bosku,siap jgk tu nanti....hehe
    avatar

    Post on 7/3/2012, 5:49 pm by Sars9961

    redesigned pula.. bingung2 td time masuk.. hehe.. apa2 pun good luck taiko, majulah sioloon utk sukan permotoran.. ehe
    avatar

    Post on 7/3/2012, 5:50 pm by aLFFiaN

    adeh~ saya mahu like bah komen kamu di atas tu.. tapi teda jumpa2 code html/java dia ... hahaha
    avatar

    Post on 8/3/2012, 4:57 am by r3dskai

    congrats2..macam ramai udah yg mencheck2 web ni..good luck utk semua~!
    avatar

    Post on 8/3/2012, 7:14 am by lynkin84

    wiwit~ malu
    avatar

    Post on 8/3/2012, 5:52 pm by im

    hrp2 lps redesign theme ni, web cepat maw bukak...pantas... What a Face
    avatar

    Post on 9/3/2012, 5:21 am by r3dskai

    betul..cepat masuk..itu yg syok tu..i loikee..admin..kc buat LIKE button bah..hihi
    avatar

    Post on 9/3/2012, 6:25 am by eJump_Rockstar

    hahaha, e2 yg mhl 2, LIKE button...ko juga la angkol yg plg no.1...wakakakaa
    avatar

    Post on 31/8/2012, 10:44 pm by Buccha

    hihihi...like like... ini kali la...
    avatar

    Post on 17/9/2012, 3:20 pm by Nasran

    simple & sentiasa mengikuti perubahan masa..
    avatar

    Post on 3/10/2012, 11:32 am by madee

    apa2 pun TAHNIAH kpd semua yg msh menyumbangkan tenaga utk menaikkan nama SIOLOON..... Agree Agree Agree
    avatar

    Post on 30/3/2013, 5:58 am by beck.outlawz

    muka baru (y)

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/1/2018, 10:51 pm