SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Kemana hilangnya extreme sioloonerz

    Share
    avatar
    finalazy84
    MODERATOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 34
    location : Keningau - KK
    Tag ID: : SFC 04901
    Points : 11080
    Reputation : 41
    Number of posts : 3863
    05102012

    https://i.servimg.com/u/f3 Kemana hilangnya extreme sioloonerz

    Post by finalazy84

    elo suma...

    perasan atau tidak, semakin hari forum kita semakin suram dan terbiar. dahulunya forum ini penuh dngan aktiviti, perbincangan dan sebagainya. tetapi sekarang, bnyak info2 mengenai aktiviti kelab yg sudah ketinggalan tidak dikemaskini. Adakah forum kita ini sudah dilupakan dn diganti dngn Facebook?

    sya sangat mengharapkan kegemilangan sioloon kembali seperti sebelum ini.

    Harap maaf jika statement ini menyinggung mana2 pihak.
    sekian terimakasih
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 7/10/2012, 6:05 pm by keba

    Bagus
    avatar

    Post on 8/10/2012, 4:24 am by madee

    Agree Agree Agree
    avatar

    Post on 9/11/2012, 8:34 am by fuumin

    aku x on9 sioloon & facebook ,adil hahaha..

    ada benarnya kata2 mu bro
    avatar

    Post on 9/11/2012, 9:09 am by finalazy84

    ya btul tu. klau kita compare kelab permotoran lain yg jauh lebih kecil dari kita, forum dorg sngat la update. apa2 perancangan kelab, activiti dan lain2 suma ada.walaupun LS (lepak santai) yg tidak official ada dimasukkan dlm forum. forum kita ni...sedih sya tngok.

    2 bulan suda topic ni baru ada 3 reply hehe Shocked
    avatar

    Post on 9/11/2012, 6:31 pm by fuumin

    ataupun bro ,siolooner smua aktif d luar ,aktiviti n LS gitu..tapi smua tu x d update d forum..

    avatar

    Post on 9/11/2012, 7:52 pm by finalazy84

    memang macam tu la tu bro...tpi forum ni satu bnda yg sangat penting untuk membentuk imej dan juga sebagai dokumentasi. Smile kelab kita kn suda jadi kelab rasmi skrg (kelab berdaftar).jdi perlu la ada penambahbaikan.tpi sya rsa bnda ni mesti pihak admin sudah dan sedang fikirkan pnyelesaianya Smile
    avatar

    Post on 10/11/2012, 1:15 am by Zakey

    biasalh bro, skrg ni semua org bz layan FB...maybe tia ingat suda sama SFC lg bro...Anyway, sa harap SIOLOON akan kembali meriah seperti masa mula2 dulu bro... we rock we rock we rock
    avatar

    Post on 10/11/2012, 4:03 am by fuumin

    ermm yg kamu mksd FB ni FB utk sioloon ka atau FB secara generalnya bro?

    aku pun harap spt bro zakey..



    avatar

    Post on 10/11/2012, 8:12 am by finalazy84

    FB secara generalnya...hehe dulu FB blum fames, suma dtg sini crita2...hehe
    avatar

    Post on 10/11/2012, 9:25 am by kent1189

    Ya la.. aku pun perasan juga keadaan ni. dulu bz saja forum.. sekarang macam suram. aku dtg sekali sekala melawat, tapi teda juga update.. tapi d pesbuk mmg aku teda la, aku jrg on9 pesbuk.
    avatar

    Post on 10/11/2012, 9:40 am by fuumin

    yah jg kan bro hehe..masa Friendster x pla macam ni hehe

    lg 1 ,ada kemungkinan jg extreme siolooner hanya update /berhubung melalui sms/call utk aktiviti2..ni mgkn utk area selain KK la..sbb yg aku tau ,area KK ada LS tiap minggu
    avatar

    Post on 10/11/2012, 10:00 am by kent1189

    mungkin juga bila selalu LS, tiada lagi cerita2 mau d kongsi di forum gini, bnyk dh cerita habis masa LS tu, face2face katakan.. Hehe aku perasan juga kehilangan forumer2 ni start lepas website ni berubah wajah, hilang sikit demi sedikit..x gitu ka?
    avatar

    Post on 10/11/2012, 10:24 am by fuumin

    yah la kan ,klu face2face lg byk blh cerita drpd mau taip2 d keyboard haha..lbh kurg xda apa mau post la tu hehe..aku sendiri alaminya kadang2..kena2 lg bila cek emel xda reply post ,x semangat aku mau cek2 update SFC..

    aku pun ada perasan begitu jg bro kent..tp knp macam gitu yah? hmm
    avatar

    Post on 11/11/2012, 2:19 am by kent1189

    fuumin wrote:yah la kan ,klu face2face lg byk blh cerita drpd mau taip2 d keyboard haha..lbh kurg xda apa mau post la tu hehe..aku sendiri alaminya kadang2..kena2 lg bila cek emel xda reply post ,x semangat aku mau cek2 update SFC..

    aku pun ada perasan begitu jg bro kent..tp knp macam gitu yah? hmm
    mungkin kurang menarik barangkali.. pada pandangan mata aku la, aku lebih prefer wajah yg lama. X tau la kalu masi dlm proses ubahsuai..hehe
    avatar

    Post on 14/11/2012, 6:36 am by m@ntoro_38

    haaa??? hilang ka dorg soma?? da kamu buat report polisss??? malu
    avatar

    Post on 14/11/2012, 10:52 am by im

    m@ntoro_38 wrote:haaa??? hilang ka dorg soma?? da kamu buat report polisss??? malu
    sdh bro, polis pun hilang...wakakaka...

    bkn apa bro finalazy84, penangan fb tu kuat dan mmg ada jgk group sfc disitu kan...lgpun fb klu maw bukak, bedesup sj...klu website ni, kena power jgk la internet, br bole go...

    tp klu forumer, mmg hilang...tmsuk aku...hehe...kejap2 jak muncul...
    avatar

    Post on 16/11/2012, 3:44 pm by m_hafiz

    last lah tme aku hari tu join,)pas tu tak brtpa aktoif da ni kumpulan,...
    avatar

    Post on 16/11/2012, 5:44 pm by Mazlan85

    ada bha....tpi batapuk2 bha durang2 ni n masing2 ada komitmen kan.....hehehehe...
    avatar

    Post on 25/11/2012, 8:10 am by Nasran

    Mungkin yg Xtrem ada komitment lain..apa2 pun ttp keep in touch..
    avatar

    Post on 25/11/2012, 11:22 pm by Buccha

    ada ba...hihihiihih


    dancing dancing dancing
    avatar

    Post on 29/11/2012, 4:32 am by madee

    ba jom meriahkan balik forum kita ne....klau on FB forum kta on jga
    avatar

    Post on 6/6/2013, 6:05 pm by RedMachine

    ba marila kt start meriahkan blk forum ne..

    Post on 7/6/2013, 4:05 am by roseflame

    kena bangkit balik la sioloon ni
    avatar

    Post on 16/11/2015, 2:03 pm by skarite

    Sioloon ni macam x aktif suda...sunyi ja..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 19/12/2018, 6:40 pm