SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    newbie L2s nak mnta tlong sikit.....

    Share
    avatar
    kebah
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 26
    location : sabah
    Points : 3333
    Reputation : 1
    Number of posts : 55
    07012013

    http://i38.servimg.com/u/f3 newbie L2s nak mnta tlong sikit.....

    Post by kebah

    salam...sya newbie d cni ingin meminta pndapat...
    sya nak modi enjin L2 sya ni,,enjin mci g perawan xda kcau apa2 lngsung dri frst pkai ni enjin...
    sya plan nak bgi power sikit tp xla tuk kereta mlm mnggu jak tp tuk pkai harian...
    bjet sya dlm rm1500 jak...
    ada sesiapa blh bgi pndapat....
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 23/1/2013, 8:40 pm by keba

    up turbo tdo4 pajero. kos 1k siap psg malu
    avatar

    Post on 26/1/2013, 8:35 pm by kebah

    wah....tpi piston mci g stndert...
    kmpom lag tu...
    avatar

    Post on 28/2/2013, 2:52 pm by keba

    kebah wrote:wah....tpi piston mci g stndert...
    kmpom lag tu...
    kompom x lag. asalkn mnyak cukup, bleh blast kaw2 Very Happy
    avatar

    Post on 6/3/2013, 7:49 pm by kebah

    ow...
    klo macam tu nak pkai fuel reg ar tu kn...

    lgi 1 sya da buang cut off tpi msalahnya bla blast smpai rpm 4k da,,,lampu kuning y kat ats lmpu cek injin tu meyala n trus semput tu enjin macam xckup mnyak...
    agk2 tao ka sb nya ya???
    avatar

    Post on 28/4/2013, 10:01 am by keba

    tdo4-09, x perlu pakai fuel reg. ok lg tu.
    ni pakai fuel pump ap?
    avatar

    Post on 4/5/2013, 5:31 pm by Lockon

    piping suda bikin ka?dgn bajet tu,blh wat piping ekzos,porting head..klu mau upgrade tobo trus pun ok ok..kna upgrade injektor,fuel pump,fr..
    avatar

    Post on 12/5/2013, 9:54 am by kebah

    skarng ni fuel pump ada prob...
    apa pnya y bgus d pkai ya,,1jz ok tak??
    avatar

    Post on 12/5/2013, 3:44 pm by keba

    kebah wrote:skarng ni fuel pump ada prob...
    apa pnya y bgus d pkai ya,,1jz ok tak??
    cari fuel pump merce 155lph
    avatar

    Post on 19/6/2013, 10:03 pm by kebah

    Ok....thnkz bro

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 26/6/2017, 8:22 pm