SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    ECU Atau Sensor Kancil

    Share
    avatar
    jezzboyz
    CONTRIBUTOR
    CONTRIBUTOR

    Male
    Countries/State : Kelantan
    Age : 32
    location : KOTA BHARU
    Points : 6679
    Reputation : 9
    Number of posts : 1540
    11052013

    http://i38.servimg.com/u/f3 ECU Atau Sensor Kancil

    Post by jezzboyz

    Apa nama alat nih?
    fungsi dia?
    wiring diagram?

    siapa boleh bantu untuk bagi mend anih hidup?
    Attachments
    Pic0155.jpg
    Apakah nama alat nih?
    You don't have permission to download attachments.
    (41 Kb) Downloaded 2 times
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 11/5/2013, 8:38 pm by keba

    relay integration? aka kotak relay. boleh pakai kalau dah masuk wiring complete hafkat. kalau rosak, cari kotak relay laen.
    avatar

    Post on 12/5/2013, 7:32 am by jezzboyz

    wiring complete?? kala nak sambung boleh tunjuk ajar x sikit?? sbb dah buka kotak nih.. ade macam2 function kat dalam tuh... macam, gear, pintu, sidemirror, dan macam2 lagi function die ada tulis kat dalam tuh.. xtaw nak sambung.. nak cari wiring kat kedai halfcut tuh nak kata pe?? wiring relay ke ape erk??
    avatar

    Post on 12/5/2013, 3:59 pm by keba

    jezzboyz wrote:wiring complete?? kala nak sambung boleh tunjuk ajar x sikit?? sbb dah buka kotak nih.. ade macam2 function kat dalam tuh... macam, gear, pintu, sidemirror, dan macam2 lagi function die ada tulis kat dalam tuh.. xtaw nak sambung.. nak cari wiring kat kedai halfcut tuh nak kata pe?? wiring relay ke ape erk??
    bwk je sample relay box tu g hafkat.
    avatar

    Post on 13/5/2013, 10:33 am by jezzboyz

    hahaha.. simple giler jawapan.. tp betul juga... wakakkaa!!
    avatar

    Post on 15/5/2013, 11:38 pm by keba

    haha. truskan usaha anda

    Post on 20/8/2013, 7:37 am by redzuan_malek

    12:36:52
    jezzboyz wrote:Apa nama alat nih?
    fungsi dia?
    wiring diagram?

    siapa boleh bantu untuk bagi mend anih hidup?
    computer box utk stering rack brngkli

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 21/8/2017, 5:06 pm