SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    melayang2 bila bawa laju

    Share

    cons
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Johor
    Age : 35
    location : Tampoi
    Points : 4143
    Reputation : 1
    Number of posts : 3
    29052013

    http://i38.servimg.com/u/f3 melayang2 bila bawa laju

    Post by cons

    Hi all, aku ade sikit masalah la,, bila aku bawa laju lebih 100 ~ 130km kereta melayng2 la.. aku dh replace semua bushing, buat balancing & aligment,, check absorber semua ok.. ape yg aku perlu check lagi? minta tolong nk jalan jauh ni..
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 29/5/2013, 10:02 pm by keba

    upgred absorber. tukar spring sport

    Post on 1/6/2013, 3:37 am by cons

    mmg dri dulu pakai spring sport tein street racing fully adjustable .. bru2 ni je kena masalah macam ni... dulu tkde.. skrng dh tkthu ape yg nk check.. klau drive shaft bemgkok mungkin kew?
    avatar

    Post on 2/6/2013, 8:16 pm by keba

    dah brp lama pkai adjustable? adjustable kena servis staon skali. ad servis x??
    avatar

    Post on 13/12/2013, 10:26 am by blugu

    tayar saiz apa?
    avatar

    Post on 25/12/2013, 3:29 pm by fuumin

    itu macam masalah absorber saja..

    p/s: aku guna kancil tayar 155/70R12 ok saja 90-110 walaupun selekoh (bukan selekoh macam mount akina)

    Post on 7/6/2014, 10:09 pm by redzuan_malek

    tayar size..lebar.
    pnting tu..absorber klau baru,bush dh nk jahanam pon xblh jgk..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 22/10/2017, 2:55 pm