SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    engine L2s

    Share

    fazil87
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 30
    location : Johor Bahru
    Points : 2885
    Reputation : 1
    Number of posts : 1
    13072013

    http://i38.servimg.com/u/f3 engine L2s

    Post by fazil87

    minta tlng otai2 sioloon..apa prob enjin kereta kancil sy, start hidup jalan beberape minit mati start balik crank macam bettery low.. altenator baru wayering orignal battery ns70 baru jugak... check2 injctr x nak spray kadang2.... macam cut terus pom ade... 2 -3 bulan x dapt seatle sume wayerman pom die ckp tak ada hal... tapi tak dapt punce ape rosaknye dulu hantar wyering satu kereta da ok... pastu jadi balik..... wayr body cukp kasi....   enjin l2s Sad 
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 15/7/2013, 5:36 am by kebah

    pelik prob ko ni...
    injectr da tkr??
    avatar

    Post on 4/9/2013, 8:04 am by keba

    alternator beli kdai ke beli hafkat? bateri try pkai ns40 std kancil smula. alternator cari alterntor L2 kat hfkat
    avatar

    Post on 7/10/2013, 9:15 am by jezzboyz

    injector tersumbat kot yang xbunyi spray tuh...
    avatar

    Post on 16/10/2013, 3:26 pm by kebah

    fazil87 wrote:minta tlng otai2 sioloon..apa prob enjin kereta kancil sy, start hidup jalan beberape minit mati start balik crank macam bettery low.. altenator baru wayering orignal battery ns70 baru jugak... check2 injctr x nak spray kadang2.... macam cut terus pom ade... 2 -3 bulan x dapt seatle sume wayerman pom die ckp tak ada hal... tapi tak dapt punce ape rosaknye dulu hantar wyering satu kereta da ok... pastu jadi balik..... wayr body cukp kasi....   enjin l2s     Sad 
    fuel pump rosak kali..
    avatar

    Post on 18/10/2013, 4:48 am by jezzboyz

    bnyak kemungkinan kot.. relay injector dah kong boleh jadi..
    avatar

    Post on 18/10/2013, 4:54 am by jezzboyz

    bnyak kemungkinan kot.. relay injector dah kong boleh jadi..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/6/2017, 8:13 pm