SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Tayar paling bagus dlm pengalaman anda

    Share

    Poll

    Tayar paling bagus dlm pengalaman anda.

    [ 3 ]
    43% [43%] 
    [ 1 ]
    14% [14%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 1 ]
    14% [14%] 
    [ 1 ]
    14% [14%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 1 ]
    14% [14%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 

    Total Votes: 7

    hutantropika383
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 37
    location : Petaling Jaya
    Points : 3933
    Reputation : 1
    Number of posts : 1
    29072013

    https://i.servimg.com/u/f3 Tayar paling bagus dlm pengalaman anda

    Post by hutantropika383

    Nak tanya ....kalao bagi anda untuk pilih tayar...jenama tayar mana yg anda akan pilih dari aspek kestabilan, keselamatan , jangka hayat, bunyi tayar masa highspeed, keselesaan masa memandu perjalanan jauh. Terutamanya bagi kereta mewah macam Honda Accord, Civic, Toyota Camry, Altis, Nissan Teana, Mercedes C, E Class, BMW 3 Series, Lexus LS or Mazda 6

    Sila bagi sebab2 memilih .
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    Post on 30/7/2013, 3:36 pm by oggoso88

    haha. tak ada apa sebab utk i. i mmg dah pakai Falken tayar sejak dapat kreta baru i. semua baik saje. Harganya agak tinggi utk i, tapi.. tayar yg baik akan selamatkan nyawa i..

    Post on 31/7/2013, 5:44 am by funnymanzig

    baru tukar ke Michelin Primacy 3ST... tapi tak tau tahan atau tidak... dulu pakai Continental pun tahan juga... tp Michelin Primacy boleh ada feel sedikit la
    avatar

    Post on 31/7/2013, 12:30 pm by sinchanchan

    funnymanzig wrote:baru tukar ke Michelin Primacy 3ST... tapi tak tau tahan atau tidak... dulu pakai Continental pun tahan juga... tp Michelin Primacy boleh ada feel sedikit la

    Sy juga guna Michelin Primacy 3ST, kwn yg recommend sy. Sebab sy kerja sbg sales, selalu memandu kat highway. tayar Michelin sgt stable dan selesa semasa memandu.. sy tengok review, tayar ni dpt brek 3meter lebih pendek berbanding dgn tayar biasa. sy rasa creteria ni dpt menjamin keselamatan kita
    [url=http://www.michelin.com.my/Products-Services/Car-SUV-LT/passenger_car/size.html?summer=Primacy%203%20ST ]Michelin.com[/url]

    Post on 1/8/2013, 6:18 pm by pputeran29

    i plih Yokohama. dah lama i gna jnama ni.


    mai tengok video clip dari youtube ni, dia ini orang taiwan yg cakap tentang tayar tayar yg ada dlm pasaran. hujung clip ni dia ada cakap tentang Michilin Primacy 3ST tak best sgt banding dgn jnama jnama lain. juga Michelin Primacy 3ST masih baru di pasaran, tak byk comments dpt cari lagi.

    Post on 2/8/2013, 6:06 pm by magicbean0000

    mestilah pilih Michelin Primacy 3ST...sebab Saya pakai tayar ni sekarang. Dulu pakai Primacy LC..sekarang tukar 3ST...teknologi dah banyak improve...grip tayar ni mmg bagus dan bagi saya memandu dgn selesa sekali..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 15/12/2018, 5:24 pm