SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Kereta Semput2 macam nak mati time Meter minyak satu garis..

    Share
    avatar
    ako_swifter
    JUNIOR
    JUNIOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 32
    location : Tawau,Btu 8
    Points : 4242
    Reputation : 2
    Number of posts : 119
    18062014

    http://i38.servimg.com/u/f3 Kereta Semput2 macam nak mati time Meter minyak satu garis..

    Post by ako_swifter

    salam kawan2 yang budiman..

    kenapa kereta aku asal je nak sampai satu garis lagi nak sampai E mesti rpm drop betul macam nak mati.aku rev kan bnyi jutt...jutt..jutt..macam mnyk x cukup.yg peliknya klu jmpe jln senget skit dan meter minyk macam tu msti trjadi semput2 tu.dah jumpa jln rata rembat ok plk lepas tu..
    aku suspek macam pump ak senget tpi tgk pnglman kawan2 mana tau sama.ari tu ak yg tukar sendri pump tu.ak paksa sbb pump yg aku tukar tu pnjng skit.tapak getah kat bontot dia pn x psang sbb nak bg sampai lock bontot asal tu.tpi pump ni da lama aku psang x jgk msalah macam ni..pump walbro255lp/h
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 18/6/2014, 8:30 pm by keba

    walbro mmg cmtu. pressure mnyak x cukup kuat sb mnyak suda sikit.
    avatar

    Post on 19/6/2014, 3:03 am by ako_swifter

    tu yg brmain di fikiran juga.
    mngkin sbb da tkar injcter bsar skit da jadi macam tu sbb dgn injcter 295 sblm ni ok jew..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/6/2017, 8:08 pm