SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    4A-GE

    Share

    ProjectD
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 28
    location : Kk-Keningau-Beaufort-Kuching
    Tag ID: : SFC02081
    Points : 8952
    Reputation : 10
    Number of posts : 6723
    20122007

    http://i38.servimg.com/u/f3 4A-GE

    Post by ProjectD

    kita crita2 ttg 4AGE dcni...sapa2 ada info kongsi2 lah bersama......thanx..
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 4/1/2008, 1:37 pm by vip_user

    aku dengar2 4age red top lagi kuat..bagi category 16v lah..
    avatar

    Post on 4/1/2008, 1:54 pm by joeae

    red top? first time dgr..ada pic ka geng?
    avatar

    Post on 4/1/2008, 1:57 pm by vip_user

    blue top pon ada ging..search dalam google bha

    Post on 4/1/2008, 2:42 pm by ProjectD

    blue top yg tulisan 16 VALVE tu kamurang tgk.... ada warna biru itu blue top,kalau warna merah itu red top...stau aku redtop lg tinggi horse power dr bluetop...plak sorok mcm lain lagik...
    avatar

    Post on 4/1/2008, 3:13 pm by joeae

    fuh, dasattt...bro2, klu ada part toyota jual,kasi heboh2 k

    Post on 4/1/2008, 3:57 pm by ProjectD

    joeae uplad bah pic keta hehehe...

    Post on 5/1/2008, 4:58 am by ProjectD



    4A-GE RED TOP



    4A-GE BLUE TOP
    avatar

    Post on 5/1/2008, 5:35 am by de@@_le$$




    kalau yg ni apamacam ada hebat...... hehehehe!!

    Post on 5/1/2008, 5:42 am by ProjectD

    supecas boszzzz....
    avatar

    Post on 5/1/2008, 6:01 am by de@@_le$$

    huhu.... lazat ni supercas ni.... wakakakaka!!
    avatar

    Post on 5/1/2008, 6:10 am by joeae

    nti la bos, keta ku buruk2 ja..malu aku Smile
    geng, ada jual ae86 tp aku nda brapa igt harganya..warna merah..
    yg ari ahad lepas ada ikut drift d likas...jumpa tmpat c ah fung( thein klombong) ari tu..
    avatar

    Post on 5/1/2008, 7:18 am by de@@_le$$

    joeae wrote:nti la bos, keta ku buruk2 ja..malu aku Smile
    geng, ada jual ae86 tp aku nda brapa igt harganya..warna merah..
    yg ari ahad lepas ada ikut drift d likas...jumpa tmpat c ah fung( thein klombong) ari tu..


    huhuhu.... buruk pun kereta juga bro..... hehehe.... upload saja.....!!
    avatar

    Post on 5/1/2008, 7:43 am by te37

    tingu injin bha bro..mmg kawww...
    avatar

    Post on 5/1/2008, 10:44 am by de@@_le$$

    masuk ni 1 set lagi lazat kalau guna 4age..... hehehe!!


    avatar

    Post on 5/1/2008, 10:54 am by Ben James

    kalau aku pakai kereta yg kecil sikit dari corona confirm aku pakai 4age..legend bah enjin 4ag ni...kencang lagi..huhuhu
    avatar

    Post on 5/1/2008, 10:57 am by te37

    dea_les wrote:masuk ni 1 set lagi lazat kalau guna 4age..... hehehe!!


    ni yg nyaman ni..gigitian kuda ni..
    avatar

    Post on 5/1/2008, 11:18 am by de@@_le$$

    huhu.... kalau kaki x pandai control..... lepas lepas terus..... awas awas la exel tu koyak..... hehehe!!
    avatar

    Post on 5/1/2008, 11:57 am by te37

    sa admire tul brg ni..hahaha

    Post on 5/1/2008, 1:25 pm by ProjectD

    te37 wrote:
    dea_les wrote:masuk ni 1 set lagi lazat kalau guna 4age..... hehehe!!


    ni yg nyaman ni..gigitian kuda ni..

    bukan kuda lagi ging,gigitan tabuan sudah nie..
    avatar

    Post on 5/1/2008, 2:09 pm by vip_user

    les mana ko dapat nie barang baik nie...mcm interested sj aku bha..

    Post on 5/1/2008, 2:12 pm by ProjectD

    bha vip_user..pa lagik..nyaman bha tu..TODA bha mcm aku nampak tu flywheel...
    avatar

    Post on 5/1/2008, 2:46 pm by vip_user

    ya toda racing...pm aku dea_les
    aku mo build 1 4age full race..
    spec aku sudah kasi sedia...
    engine lama mcm aku mo let go sj tue...
    avatar

    Post on 5/1/2008, 2:49 pm by de@@_le$$

    vip_user wrote:ya toda racing...pm aku dea_les
    aku mo build 1 4age full race..
    spec aku sudah kasi sedia...
    engine lama mcm aku mo let go sj tue...


    huhu.... sorry bro vip.... last time kawan jual sama saya 1k saja... saya pasang d gl silver saya.... tapi terlalu keras.... puas saya guna saya let go 1.5k..... hehehe!! sudah jual bro....!! yg tinggal cuma gambar tu....!! hehehe!!
    avatar

    Post on 5/1/2008, 2:51 pm by de@@_le$$

    bro vip lek saja ko..... ada juga tu nanti....!! member saya selalu inform kalau ada barang baik untuk 4ag....!! hehehe!!
    avatar

    Post on 5/1/2008, 2:53 pm by vip_user

    klu ada barang baik..jgn di lupakan aku

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 24/6/2017, 8:20 am