SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    CARA-CARA UNTUK UPLOAD SIGNATURE

    Share
    avatar
    MiRA_TaSHa
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Female
    Countries/State : Sabah
    Age : 33
    location : Kota Kinabalu
    Tag ID: : SFC 00002
    Points : 8392
    Reputation : 0
    Number of posts : 2047
    30032007

    http://i38.servimg.com/u/f3 CARA-CARA UNTUK UPLOAD SIGNATURE

    Post by MiRA_TaSHa

    1. Klik button profile

    2. klik button SIGNATURE

    3. Dalam box EDIT YOUR SIGNATURE masukkan text untuk signature anda

    4. kalau korang nak masukkan image sebagai signature anda plak...
    sila masukkan coding @ url image tersebut.... cara nak buat pun sama jugak ngan cara nak upload image tetapi bukan copy dalam colum HTML tetapi copy dr colum BBcode

    5. klik PREVIEW sebelum korang post tapi jikalau anda suda yakin... klik button POST

    6. Akhir sekali pergi dekat preferance tab bar... tick Yes kat "always attach my signature"
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 19/10/2007, 7:09 am by iqbal666

    x paham....la....kalu mcm myspace bleh la.....
    avatar

    Post on 19/10/2007, 7:13 am by xiaomao

    apa yg tdk paham??
    avatar

    Post on 27/10/2007, 10:34 pm by andypeterh

    cara paling senang.. masuk cni

    SIOLOON FUN CLUB :: BORAK CENTRE :: Graphic Design & Wallpapers :: Signature request HERE

    upload jak gmbr korg p sana, azry_rulez akan tlg buat signature
    utk korg smua k.. senang kan?..
    avatar

    Post on 13/11/2007, 6:36 pm by Luis Garcia

    mira ????? post ?? tk dapat la, nak buat sediri baru best...tolong ajar arr..........
    avatar

    Post on 14/11/2007, 4:52 am by mercizwa

    macam sayer punyer nih kira ok ker cik mira....? ehehehe
    avatar

    Post on 14/11/2007, 4:31 pm by MiRA_TaSHa

    mercizwa wrote:macam sayer punyer nih kira ok ker cik mira....? ehehehe

    ok sangat2.... Very Happy Very Happy
    avatar

    Post on 24/11/2007, 8:02 pm by Satria Neo84

    ??????
    aku x faham gak....
    avatar

    Post on 25/11/2007, 3:31 pm by bez_boy06

    tu lah saye pun x
    paham.................
    avatar

    Post on 25/11/2007, 3:37 pm by aLFFiaN

    yg mana satu tak paham tu? Smile
    avatar

    Post on 25/11/2007, 5:15 pm by Satria Neo84

    Mcm mana nk letak gambar kat bawah ni mcm
    org lain???????

    avatar

    Post on 26/11/2007, 3:57 am by budaknakal66

    ntah..aku pn leh ltak ayat je...gmba xbleh...tu yg aku xphm tu....
    avatar

    Post on 26/11/2007, 4:26 am by bez_boy06

    aku tak paham lah???????
    avatar

    Post on 26/11/2007, 3:34 pm by aLFFiaN

    sesiapa tak paham boleh p/m aku atau pun mira_tasha
    avatar

    Post on 26/11/2007, 5:45 pm by MiRA_TaSHa

    ok... mcm nih.... rasanya mira post cara≤ kat atas tuh da mmg terang da.... ok skg nih... mira nak tnya korang sangkut d mana??
    avatar

    Post on 27/11/2007, 2:39 am by bez_boy06

    baru paham thnx........... mira tasha..........................
    avatar

    Post on 27/11/2007, 5:33 pm by Satria Neo84

    Sya dah tahulah cikit2.....anak buah sy yang ajar.....
    apa2 hal yang aku x tahu....
    nanti aku g tau....
    thanks pada yg membantu....
    avatar

    Post on 27/11/2007, 7:00 pm by Satria Neo84

    Amcm bro...cantik x...
    thanks la bab membantu aku.....
    thanks mira bab tunjuk ajar ko kat atas 2.....
    ni pun aku dah test banyak kali....
    apa2pun thanks so much.....
    avatar

    Post on 27/11/2007, 7:01 pm by aLFFiaN

    ha ha ha... dah menjadi signature ko tu... banyak lagi ko boleh cari gambar yg menarik...
    avatar

    Post on 28/11/2007, 5:14 am by bez_boy06

    cantik lah tu satria neo...........
    avatar

    Post on 28/11/2007, 8:02 am by MiRA_TaSHa

    bez_boy06 wrote:baru paham thnx........... mira tasha..........................

    hye boy... ko paham bahagian mana?? masi takde pon signature boy... ker sengaja tak letak??
    avatar

    Post on 28/11/2007, 8:04 am by bez_boy06

    aku ndak mo buat penat............. malas...........
    avatar

    Post on 28/11/2007, 8:06 am by MiRA_TaSHa

    ohoo.. ok.... ingatkan masi sangkut lagi... takper... kalo da rajin nti wat je la ek.... heheh... ekceli takde pentingnyer pon wat signature neh... saje je nak lawakan post masing≤ hehhe...
    avatar

    Post on 28/11/2007, 8:08 am by bez_boy06

    tu lah.............. kalau rajin saye akan buat........... skrg ni malas lah dulu tunggu rajin barulah.............buat.........
    avatar

    Post on 1/12/2007, 8:40 pm by Satria Neo84

    Hehehe...ada2 ja lah ko boy......

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 20/7/2018, 8:08 am