SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    who is spamer (penyemak)?

    Share
    avatar
    aLFFiaN
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 34
    location : Borneo Island
    Website : www.sioloon.com
    Tag ID: : SFC00001
    Points : 10119
    Reputation : 101
    Number of posts : 7894
    10022008

    http://i38.servimg.com/u/f3 who is spamer (penyemak)?

    Post by aLFFiaN

    spamer (penyemak) ni adalah org ya saja mahu buat posting dia naik rangking...

    sebagai contoh:

    setiap kalu posting dibuat cuma ada satu dua perkataan sahaja....
    1. hehehe...
    2. wakakakaka...
    3. sahdjhaskhl...
    4. yakah?
    5. buli bah kalu ko!
    6. mantap!!
    7. Laughing What a Face tongue gun
    8. jeles jeles jeless...eheheheh
    9. alullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sini akuuuuuuuu dance lalalalalaaa

    semua di atas adalah contoh ayat yg tidak releven dan profesional, jika posting ini dilakukan.. pihak administartion akan secara automatik akan memadam posting tersebut tanpa amaran... sila beri kerjasama untuk memantapkan lagi forum kita.. biar nampak forum kita berkaliber dan bermotivasi...


    Last edited by aLFFiaN on 18/4/2008, 6:43 am; edited 2 times in total
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    Post on 10/2/2008, 8:30 pm by drakult

    ok taiko..

    menurut perintah..hehehe..MANTAP!!?!! 8) Very Happy 8)

    Post on 10/2/2008, 11:56 pm by drakult

    aLFFiaN wrote:spamer (penyemak) ni adalah org ya saja mahu buat posting dia naik rangking...


    Klu ranking posting naik dapat hadiah kah taiko atau trus jadi admin??

    Sekadar ingin tahu..

    Terima kasih Tuan Admin yg MANTAP!!?!! What a Face
    avatar

    Post on 11/2/2008, 3:44 am by de@@_le$$

    huhuhu..... bro drakult.... selalu orang ni saja nak bertanding siapa punya posting yg banyak jadi apa lagi.... buat la posting yg teda teda..... kalau sudah posting tu jadi ranking naikla.....kunun.....!! jadi sekarang sepa sepa yg besa posting seperti yg taiko cakap tu..... heheheh!! rambo
    avatar

    Post on 11/2/2008, 3:58 am by aLFFiaN

    drakult wrote:
    aLFFiaN wrote:spamer (penyemak) ni adalah org ya saja mahu buat posting dia naik rangking...


    Klu ranking posting naik dapat hadiah kah taiko atau trus jadi admin??

    Sekadar ingin tahu..

    Terima kasih Tuan Admin yg MANTAP!!?!! What a Face

    bukan jadi adminlah... cuma jadi administartion sioloon ja... semua bergantung dengan performance . ranking naik walaupun 10000 posting. tapi komitmen teda sama kelab, sama jugalah dgn junior .... aku dan moderator yg lain akan perhatikan semua user yg bakal layak naik pangkat dari masa ke semasa... thank you for asking..
    avatar

    Post on 11/2/2008, 4:46 am by gobuk

    aku inda kisah lah junior pun junior lah janji aku boleh masuk dan boleh buat posting... terima kasih kepada admin dan moder kerana prihatin... What a Face

    Post on 11/2/2008, 5:39 am by drakult

    aLFFiaN wrote:
    drakult wrote:
    aLFFiaN wrote:spamer (penyemak) ni adalah org ya saja mahu buat posting dia naik rangking...


    Klu ranking posting naik dapat hadiah kah taiko atau trus jadi admin??

    Sekadar ingin tahu..

    Terima kasih Tuan Admin yg MANTAP!!?!! What a Face

    bukan jadi adminlah... cuma jadi administartion sioloon ja... semua bergantung dengan performance . ranking naik walaupun 10000 posting. tapi komitmen teda sama kelab, sama jugalah dgn junior .... aku dan moderator yg lain akan perhatikan semua user yg bakal layak naik pangkat dari masa ke semasa... thank you for asking..

    You are Welcome Taiko..

    Thank you for your excellent explanation..

    Hope this community will remain strong as like as now it is..Juz keep up the spirits and encourage other new members to be more committed with Sioloon..Or else it will gone or slowing down like the others..No offence!! Very Happy

    Good Luck and remember drakult by saying "MANTAP!!?!!"
    avatar

    Post on 13/2/2008, 7:00 am by CHIP FOOSE

    ok bossku
    avatar

    Post on 13/2/2008, 7:03 am by xiaomao

    roger.......
    avatar

    Post on 13/2/2008, 7:19 am by aLFFiaN

    xiaomao wrote:roger.......

    baru juga aku baca posting ko tadi... just type "hahahaha" harap lepas ni tiada lagi
    avatar

    Post on 13/2/2008, 8:34 am by xiaomao

    soory admin.....itu pagi posting..ini topic baru tadi baru baca....hehe...

    Post on 13/2/2008, 9:43 am by anakjomo

    lepas ni kalau jumpa macam tu boleh dilete teruslah kan.....macam itu ke

    Post on 13/2/2008, 9:52 am by drakult

    yalah bushko..kamu yang ada power tu jalankan lah tugas yg telah amanahkn..

    baru ada KEMANTAPAN!!?!! Very Happy

    tapi jgn juga mau sebarang delete kn..mau tgk juga keadaan..

    "nanti bagus2 air kosong digelas itu jernih pandai pula tiba2 ada kahak di dalam.."

    MANTAP!!?!! Very Happy

    Post on 13/2/2008, 10:00 am by anakjomo

    tak la sembarangan delete ...cuma benda-benda macam yg terlalu tak bermakna tu ja ..kalau setakat benda kuning tu ja tentu la kena delete ...
    avatar

    Post on 13/2/2008, 10:02 am by de@@_le$$

    huhuhu.... siapa siapa yg biasa guna... Very Happy .... habis la..... tanpa segan silu didelete ni.... harap maklum....!! What a Face
    avatar

    Post on 13/2/2008, 10:03 am by xiaomao

    kalau reply yang tiada makna atau keluar tajuk tu memang kena delete tu...

    Post on 13/2/2008, 10:06 am by drakult

    tapi macam mana pula klu mod yg kuar tajuk??

    macam inda adil juga kn..hahaha..MANTAP!!?!! Very Happy

    "umpama menunggu buah pisang tumbuh di pokok kelapa"

    Post on 13/2/2008, 10:17 am by anakjomo

    ...sama juga tu mana-mana mod pun tidak terkecuali ...
    ....macam aku pun banyak juga kena delete he...he...he...admin ja yang tahu..
    avatar

    Post on 13/2/2008, 10:27 am by xiaomao

    ya akan delete juga....untuk kebaikan club buat demikian...

    Post on 13/2/2008, 12:01 pm by drakult

    ok lah klu macam tue..

    Adil dan saksama..barulah KEMANTAPAN dapat dicapai..!!?!! Very Happy

    Harap Sioloon akan makin berkembang dan berjaya menjadi 'Future Global Community' nombor satu di seluruh dunia..Insyallah..
    avatar

    Post on 13/2/2008, 3:43 pm by Hulk Malaysia

    lama tak masuk kat website sioloon
    perubahan yg amat ketara sekali
    tahniah kepada admin kita
    spamer?? harap aku ni bukan seorang spamer
    tabik spring boos
    avatar

    Post on 13/2/2008, 3:44 pm by Hulk Malaysia

    gobuk wrote:aku inda kisah lah junior pun junior lah janji aku boleh masuk dan boleh buat posting... terima kasih kepada admin dan moder kerana prihatin... What a Face

    hi gobuk kawan lama
    ingat kau tiada sudah di sini
    happy aku nampak ko memposting balik

    Post on 14/2/2008, 4:35 am by eleanor

    ooooooo gitu.... baru la aku paham...... hehehehehe buta it la katakan...
    avatar

    Post on 14/2/2008, 4:48 am by de@@_le$$

    huhuhu..... kalau paham.... bagus.... x payah d terangkan dngan lebih lanjut.... heheh!! Very Happy

    Post on 9/4/2008, 2:15 pm by sdil_trdtoms

    OOOoo...faham da...

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/1/2018, 2:55 am