SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    MTX BLACKTHUNDER..4X4

    Share
    avatar
    cla'e
    SENIOR
    SENIOR

    Male
    Age : 45
    location : Qoonark
    Points : 6355
    Reputation : 0
    Number of posts : 796
    19032008

    http://i38.servimg.com/u/f3 MTX BLACKTHUNDER..4X4

    Post by cla'e

    testing i.c.e ble pakai ka ni bro sekalian?
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 19/3/2008, 11:24 am by w4nz_7

    confirmed boleh....

    memang mantap ni tau....

    MTX ni....

    ni 15K jugak ni Very Happy
    avatar

    Post on 19/3/2008, 12:25 pm by cla'e

    men kampung2 jak ba ni bro..
    avatar

    Post on 19/3/2008, 12:27 pm by Ben507

    Wowwww...........
    ni bukan kampung2 tapi ibukota punya ba ni
    brapa sdh bjet buat ni konco?
    avatar

    Post on 20/3/2008, 5:25 am by cla'e

    LEBIH KURANG LEBIH 15K JUGA LA BRO.......
    avatar

    Post on 20/3/2008, 9:35 am by hustle

    blh lwn frontier soundstream kunak da ni.... yg cikgu tu.... heheheee... silap2 begeng kmu ni...

    Post on 20/3/2008, 11:34 am by viko

    ni pun dari kunak ke.??
    avatar

    Post on 20/3/2008, 12:06 pm by w4nz_7

    geng2 dia la ni....satu kepala d kedai kupi.. What a Face
    avatar

    Post on 20/3/2008, 12:13 pm by Ben507

    uiksss.......bahaya tu d kadai kupi....
    1 kpala lg tu kembar kah? Laughing
    avatar

    Post on 20/3/2008, 1:41 pm by scorpions

    mtx in da house ni.sokong MTX
    avatar

    Post on 20/3/2008, 3:20 pm by Ben507

    mtx mmang kaw2 bunyinya...
    kwn d cni pun ada guna mtx Very Happy
    avatar

    Post on 20/3/2008, 6:52 pm by taktahu

    yakah? siokkah mtx? hehehehe
    avatar

    Post on 21/3/2008, 4:58 am by gobuk

    nabilasayees punya gang...kedai kupi kali kau ni.... abis nabila pun MTX punya mainan..
    avatar

    Post on 21/3/2008, 7:36 pm by 3_kilik

    ni kunak punya bro.

    budak keja lembaga. sesb
    acok urang panggil
    avatar

    Post on 21/3/2008, 8:08 pm by lentugi

    ni baru la...woofer tu brapa inci bosku??
    avatar

    Post on 22/3/2008, 4:58 am by cla'e

    woofer 12inci......mid 6inci setengah.......
    avatar

    Post on 22/3/2008, 5:13 am by cla'e



    ni pun kawan juga....tp lama da ndak nampak, jarang blast juga dia ni bro....
    avatar

    Post on 22/3/2008, 2:25 pm by Ben507

    huh.......bdarah hidung ohhhhhhhhh........
    avatar

    Post on 23/3/2008, 7:03 am by hustle

    mcm c terence pny ja... ckg d kunak.... wakakakakaaa.... snd keta frontier... bahaya kunak pny keta.... 4X4 men snd.... hbs bonet.... marah org jepun....
    avatar

    Post on 24/3/2008, 4:03 pm by cla'e

    Ben507 wrote:huh.......bdarah hidung ohhhhhhhhh........

    hahahaha....steady ko bro....men kampung2 jak ni, set di Kampung Tenghilan dia bilang....box suma ukur sendiri kunun men 36hertz.....tapi buli2 la bunyi bass dia bro....
    avatar

    Post on 24/3/2008, 4:05 pm by cla'e

    hustle wrote:mcm c terence pny ja... ckg d kunak.... wakakakakaaa.... snd keta frontier... bahaya kunak pny keta.... 4X4 men snd.... hbs bonet.... marah org jepun....

    ya bro, ndak tau sepa nama betul dia, kami panggil si butak jak cni....tapi ini gambar lama ba ni, ndak tau apa kejadian da sekarang...dengar dulu macam dia mau jual oo....
    avatar

    Post on 24/3/2008, 4:34 pm by Ben507

    kampung tenghilan tu d mana bro? dont know
    avatar

    Post on 25/3/2008, 6:05 am by hustle

    tenghilan tu pekan kecil antara tuaran & KB... alalalaaaaaa tdk masuk air ka geng???? aku pun mcm mo men 4X4 nnt.... pastu simpan 4 bj sub.... mcm??? ok ka???
    avatar

    Post on 25/3/2008, 11:40 am by cla'e

    hustle wrote:tenghilan tu pekan kecil antara tuaran & KB... alalalaaaaaa tdk masuk air ka geng???? aku pun mcm mo men 4X4 nnt.... pastu simpan 4 bj sub.... mcm??? ok ka???

    ok ba bro men 4bj ni syok ba nampak woofer ramai2, tidak masuk air ba, tp mau tinguk cun yang bikin fiber jg, klu d kunak ni ble dapat 500-600 la, tidak termasuk simen sama cat la pula bro....
    avatar

    Post on 25/3/2008, 12:30 pm by Ben507

    OIC...
    TQ HUSTLE...

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 26/6/2017, 10:09 pm