SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    BOLEH KE? iswara standard enjin masuk turbo kit...

    Share
    avatar
    shalina7981
    SUPERIOR
    SUPERIOR

    Male
    Age : 38
    location : papar-putatan-tg aru-asia city kk
    Points : 6967
    Reputation : 0
    Number of posts : 2041
    06052008

    http://i38.servimg.com/u/f3 BOLEH KE? iswara standard enjin masuk turbo kit...

    Post by shalina7981

    ini nak tanya otai-2 sioloon ni..boleh ke iswara standard masuk turbo kit.
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    Post on 6/3/2012, 3:53 pm by shekh

    hahaha... petuanya bawak rileks dah lah... ni asyik duk asak je jentera tu K.O la.. sekadar wat ringan2 engine time2 nak motong, skali skala pecut jgk, tp agak2 la. 4 tahun berikutnya entah la, rasenye klu yang ni K.O nak sadai besi buruk je.
    Very Happy
    avatar

    Post on 7/3/2012, 12:30 am by im

    lagi bgs klu ada injin iswara yg jenis turbo, xperlu maw tekan agak2 kan...

    Post on 7/3/2012, 4:26 pm by shekh

    malaysia x berani nak keluar kereta engine turbo.. tgk kereta proton inspira 1.8 n 2.0, cc dah cantik, tp apesal yang beli tu pakai sekejap dah tukar kereta lain... engine mivec tp test ngan iswara pun boleh duk blkg lg.. huhu..
    avatar

    Post on 7/3/2012, 4:40 pm by im

    shekh wrote:malaysia x berani nak keluar kereta engine turbo.. tgk kereta proton inspira 1.8 n 2.0, cc dah cantik, tp apesal yang beli tu pakai sekejap dah tukar kereta lain... engine mivec tp test ngan iswara pun boleh duk blkg lg.. huhu..
    kali drivernya xbrani bw laju kot?
    avatar

    Post on 7/3/2012, 4:58 pm by aLFFiaN

    shekh wrote:malaysia x berani nak keluar kereta engine turbo.. tgk kereta proton inspira 1.8 n 2.0, cc dah cantik, tp apesal yang beli tu pakai sekejap dah tukar kereta lain... engine mivec tp test ngan iswara pun boleh duk blkg lg.. huhu..

    minta maaf ya mencelah.. aku respect kalau iswara tu boleh tinggal kan engine mivec 4B11 .. memang mantap.. dengan kekuatan 145HP boleh ditinggalkan iswara lagi? wow~ ni iswara pakai engine apa ya? kalau standard engine magma tu cuma 82HP. kalau dah pakai engine VR4 , mungkin jugalah inspira boleh dikejar. sebab kereta inspira yang direka adalah untuk kereta keluarga. dengar2 kereta model proton baru P3-21A ada turbo.. kita tgk sajalah nanti..hehehe
    avatar

    Post on 7/3/2012, 6:42 pm by Shinigami_TWU

    xbrani pki turbo ape.. tu exora dah ada turbo tu...

    Post on 13/3/2012, 5:15 pm by shekh

    kereta proton yg terbaru dah keluar,, td baru sembang ngan toke proton trg. hebat sikit yg ni.. nama pun hebat, tuah, lekir, lekiu, kasturi.. tp tang engine tu x pasti la keluaran mane.. hehe.. jebat satu je engine mivec turbo,dohc 16valve... aishh jebat kan derhaka,, apesal bleh engine tubo lak.. hehehe..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 29/6/2017, 5:08 am