SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    BOLEH KE? iswara standard enjin masuk turbo kit...

    Share
    avatar
    shalina7981
    SUPERIOR
    SUPERIOR

    Male
    Age : 38
    location : papar-putatan-tg aru-asia city kk
    Points : 7191
    Reputation : 0
    Number of posts : 2041
    06052008

    http://i38.servimg.com/u/f3 BOLEH KE? iswara standard enjin masuk turbo kit...

    Post by shalina7981

    ini nak tanya otai-2 sioloon ni..boleh ke iswara standard masuk turbo kit.
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    Post on 7/5/2008, 8:31 am by RBN76

    bah,kita tunggu dan caling caling ko bro....kita menanti dgn sabar Very Happy
    avatar

    Post on 7/5/2008, 9:54 am by Ejam

    bha bila mencari halfcut kta ni...??

    Post on 7/5/2008, 9:57 am by RBN76

    inilah mau tunggu bro shalina ni..saya suda ready dan mau belanja bro shalina mau makan ni.dia puji2 saya saja tadi.inda tahan suda saya kena puji he he he..
    avatar

    Post on 7/5/2008, 10:00 am by Ejam

    blanja la aku skali bro RBN.... hehe....

    Post on 7/5/2008, 10:02 am by RBN76

    no problem bah..dua dua aku belanja.tapi kamu dua dua jadi driver saya he he he Very Happy
    avatar

    Post on 7/5/2008, 10:09 am by shalina7981

    macam mana dua-2 jadi driver..stering satu sajakan..
    avatar

    Post on 7/5/2008, 10:10 am by shalina7981

    haft cut tu nantilah..fikir panjang dulu kan

    Post on 7/5/2008, 10:16 am by RBN76

    shalina7981 wrote:macam mana dua-2 jadi driver..stering satu sajakan..

    ganti2 lah bro,saya duduk di belakang diam diam aja..hi hi hi Very Happy
    avatar

    Post on 7/5/2008, 10:29 am by Ejam

    boleh saja...tp aku mau drive ko punya ride tu........boleh kan RBN?
    avatar

    Post on 7/5/2008, 10:29 am by Ejam

    shalina7981 wrote:haft cut tu nantilah..fikir panjang dulu kan

    bukan terus mau beli bha shalina......kita p servay2 dulu....tgk2 brg.....hehe

    Post on 7/5/2008, 10:35 am by RBN76

    EjAm wrote:boleh saja...tp aku mau drive ko punya ride tu........boleh kan RBN?
    isk isk..ko jgn gitu bah bro ejam,ko punya ride lagi rare item,solex weber carburator yg inda pernah saya rasa..kita guna ride ko la bah Very Happy
    avatar

    Post on 7/5/2008, 10:36 am by shalina7981

    tak sangka ejam ni diam berisi pulak..tak tau aku

    Post on 7/5/2008, 10:36 am by RBN76

    bro sharlina ride pun ok juga...selesa bah kan tu... Very Happy kita rasa standard punya dulu,baru lepas bro shalina beli engin baru,kita test lagi,kuat kah inda Very Happy Very Happy
    avatar

    Post on 7/5/2008, 10:40 am by Ejam

    RBN76 wrote:
    EjAm wrote:boleh saja...tp aku mau drive ko punya ride tu........boleh kan RBN?
    isk isk..ko jgn gitu bah bro ejam,ko punya ride lagi rare item,solex weber carburator yg inda pernah saya rasa..kita guna ride ko la bah Very Happy

    alala....aku punya tu standard suda ba.......huhuh......mau rasa weber cari w4nz...itu baru rare.....itu la skrg baru mau cari balik surbo la....micro compress la...huhu........

    Post on 7/5/2008, 10:41 am by RBN76

    mana mau test tu kita diam diam dulu..sssttt....nanti kedapatan pihat berkuasa he he he Very Happy
    avatar

    Post on 7/5/2008, 10:42 am by shalina7981

    kita rasuah saja.. :gangster:

    Post on 7/5/2008, 10:42 am by RBN76

    merendah diri pula bro ejam ni....jangan ko gitu bah.test test dulu..he he Very Happy

    Post on 7/5/2008, 10:44 am by RBN76

    shalina7981 wrote:kita rasuah saja.. :gangster:

    abis nanti kita tiga masuk lokap bro..ha ha ha.takut kasi rasuah sekarang ooo...ko tau lah,piagam berkuasa sekarang..integriti dikatakan(kononlah)
    avatar

    Post on 7/5/2008, 10:45 am by shalina7981

    klu gitu bawa diaorg test jugaklah

    Post on 7/5/2008, 11:04 am by RBN76

    bertest dengan diaorg tapi diarong mengejar kita bah...siap dengan siren Very Happy
    avatar

    Post on 7/5/2008, 11:05 am by Ejam

    baru syok.....kta trip mcm dlm need for speed...haha

    Post on 7/5/2008, 11:08 am by RBN76

    EjAm wrote:baru syok.....kta trip mcm dlm need for speed...haha

    ha ha ha bro,kalu need for speed,inda puas hati bole restart..ni ori ni,kalu inda puas hati kena saman atau sita kereta ..jhahahahhaa geek
    avatar

    Post on 7/5/2008, 11:13 am by Ejam

    RBN76 wrote:
    EjAm wrote:baru syok.....kta trip mcm dlm need for speed...haha

    ha ha ha bro,kalu need for speed,inda puas hati bole restart..ni ori ni,kalu inda puas hati kena saman atau sita kereta ..jhahahahhaa geek

    itu pasal kita kena pakai kreta ko bro.....

    kreta ko tu power suda.......biar aku jadi joki......paling2 begigit juga tu

    sama waja peronda.....hehehee......

    Post on 7/5/2008, 11:16 am by RBN76

    jangan ikut perasaan bro...standard mendat ja ride saya.lainlah kalu ada turbo mcm topic ni mau pasang turbo..he he he..nanti kena tangkap Very Happy
    avatar

    Post on 7/5/2008, 3:08 pm by w4nz_7

    turbo kit?....baik ambik 91 terus... Very Happy

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 19/10/2017, 10:28 am