SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Photo Album Satria Neo Club (North Borneo Division)

    Share
    avatar
    Neo575
    REGULAR
    REGULAR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 37
    location : Kota Kinabalu
    Points : 7465
    Reputation : 0
    Number of posts : 267
    11052008

    http://i38.servimg.com/u/f3 Photo Album Satria Neo Club (North Borneo Division)

    Post by Neo575



    BorNeo Region

    1st TT...





    TT Tiba-Tiba.. ;D ;D ;D ;D






    TT Mengejut...(11.5.2008):

















    More pics tomorrow will be upload.. masih dlm camera member...


    Last edited by Neo575 on 1/1/2009, 5:07 am; edited 3 times in total
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    Post on 11/5/2008, 4:24 pm by toobogen

    1st reply.. gud event bro.. hope kita bole sama2 TT nanti..k we rock
    avatar

    Post on 11/5/2008, 4:25 pm by Neo575

    toobogen wrote:1st reply.. gud event bro.. hope kita bole sama2 TT nanti..k we rock


    OK bha klau KO... hehehehe...

    Post on 11/5/2008, 4:28 pm by toobogen

    mcm penah nampak owner neo itam 545 tu, keja imgresen or pendaftaran.. kalo x silap.. dont know keta 8550p tu selalu nampak kat beverly, selalu jumpa makan kat sinar mustika.. Very Happy
    avatar

    Post on 11/5/2008, 4:30 pm by Neo575

    toobogen wrote:mcm penah nampak owner neo itam 545 tu, keja imgresen or pendaftaran.. kalo x silap.. dont know keta 8550p tu selalu nampak kat beverly, selalu jumpa makan kat sinar mustika.. Very Happy

    545 tu kerja d BERNAMA ( tapi adas sticker imgresen).. yg 8550P tu tinggal depan JPJ bundusan (tmn apa entah) hehehhe...
    avatar

    Post on 11/5/2008, 4:33 pm by zerone

    toobogen wrote:1st reply.. gud event bro.. hope kita bole sama2 TT nanti..k we rock

    Ko atur TT tu toobo..... Very Happy...wahhh ada thread neo sudah....

    Post on 11/5/2008, 4:37 pm by toobogen

    ooo.. 545 tu satu kementerian plak tu..padan pun mcm kenal..haha.. Smile keta ko mana satu bro?

    zerone, saya try atur la.. hope dpt support.. neo club da semakin berkembang saya nmpk..cayalahh Very Happy Very Happy
    avatar

    Post on 11/5/2008, 4:50 pm by Neo575

    575 P.. Iri-White kaler... siap dgn R3 Lips & Spoiler.. Huhuhuhuu..

    ada 2 members x dpt hadir.. klau tidak semua 8 neo suda d beach tadik...

    Post on 11/5/2008, 4:54 pm by toobogen

    ok bro.. keep it up.. Very Happy
    avatar

    Post on 11/5/2008, 5:33 pm by zerone

    yes2 keep it up..... Very Happy
    avatar

    Post on 11/5/2008, 6:01 pm by Neo575

    thnks geng....
    avatar

    Post on 12/5/2008, 2:38 pm by Neo575

    Part 2 Photo..
























    Post on 13/5/2008, 6:11 am by toobogen

    spotted 8550 ngan owner dia kat uitm pg ne..nice ride..hehe Very Happy Very Happy
    avatar

    Post on 13/5/2008, 7:48 am by Neo575

    perasan kat CF hood dia?? itu bukan sticker.. real CF hood.. huhuhuhuu.. 1 jak d kk ni.. hehehehe..

    Post on 13/5/2008, 9:03 am by toobogen

    yup.. nice ride bro.. juz xsempat nak bertegur siapa td.. Very Happy

    Post on 13/5/2008, 10:10 am by drakult

    owner 545 adalah merangkap ipar kepada uncle aku..MANTAP!!?!! Very Happy
    avatar

    Post on 14/5/2008, 5:17 am by mainkoburung

    drakult wrote:owner 545 adalah merangkap ipar kepada uncle aku..MANTAP!!?!! Very Happy

    ehem... ehemm.... siapa nih?
    avatar

    Post on 14/5/2008, 5:21 am by mainkoburung

    Neo575 wrote:
    toobogen wrote:mcm penah nampak owner neo itam 545 tu, keja imgresen or pendaftaran.. kalo x silap.. dont know keta 8550p tu selalu nampak kat beverly, selalu jumpa makan kat sinar mustika.. Very Happy

    545 tu kerja d BERNAMA ( tapi adas sticker imgresen).. yg 8550P tu tinggal depan JPJ bundusan (tmn apa entah) hehehhe...

    woit! bila masa aku ada sticker imigresen....?.... sticker agung ada la... Very Happy
    avatar

    Post on 14/5/2008, 1:58 pm by Neo575

    Huhuhuhuuu.. another Neo in da house.. burung dah masuk Sioloon...
    avatar

    Post on 21/5/2008, 6:06 am by mainkoburung

    Mainkoburung!!!!
    avatar

    Post on 22/5/2008, 2:50 pm by 4x4Drifter

    erm mo tanya nih .. yg satria neo R3 tu dia memang jual body kit jah kah atau ada yg original R3 ??
    coz mayb bulan 7 nih sya mo angkat satria neo..so klu ada yg R3 and normal punya bagus angkat R3 kan
    avatar

    Post on 22/5/2008, 3:41 pm by Neo575

    4x4Drifter wrote:erm mo tanya nih .. yg satria neo R3 tu dia memang jual body kit jah kah atau ada yg original R3 ??
    coz mayb bulan 7 nih sya mo angkat satria neo..so klu ada yg R3 and normal punya bagus angkat R3 kan

    congrats bro, for choosing to join Neo family...

    bodykit mmg ada jual, kedai tu ada d shah alam.. klau ko mo pasang bodykit tu make sure ko order neo kaler T.Black sbb dorang jual bodykit yg sudah siap bercat.. harga mo lebih RM3k+++ (ORIGINAL)..

    mcm aku ni simple bodykit jak (R3 front lips & R3 Spoiler-replica)

    klau ko berminat order la trus Neo R3 (RM70+++), jadi org ke-11 di Malaysia (ada 10 Neo R3 setakat ni)...

    here is some article u might want to read...


    (for large version, click here)


    (for large version, click here)


    (for large version, click here)


    (for large version, click here)


    (for large version, click here)



    Cheers!!!
    avatar

    Post on 22/5/2008, 3:57 pm by 4x4Drifter

    uikZ .. jauh juga perbezaan dia ngan neo 1.5(klu tia silap lah ) rm42k++ klu yg neo R3 rm70k++ kan ermm~~ mo wat pilihan masak2 nih
    avatar

    Post on 22/5/2008, 4:02 pm by Neo575

    4x4Drifter wrote:uikZ .. jauh juga perbezaan dia ngan neo 1.5(klu tia silap lah ) rm42k++ klu yg neo R3 rm70k++ kan ermm~~ mo wat pilihan masak2 nih

    pembetulan bro, bukan 1.5.. nda cukup tuu.. hehehe...

    1.6 baru ngam.. lagi pun 1.3 teda jual suda..

    1.6 (lite) RM43++
    1.6 (medium) RM49++
    1.6 (high) RM52++ (klau nda silap sy laa..)

    uik? OT dah ni, hehehehehhehee....
    avatar

    Post on 22/5/2008, 4:17 pm by 4x4Drifter

    erm apa maksud lite medium angan high tu ?? leh terangkan skit ka (hehehe berabis dah sya check laman web proton edaR x lengkaP dia kestau nih

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 25/4/2018, 7:10 pm