SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    AUDIOQUART DAN CALIBER

    Share
    avatar
    Ben507
    CONTRIBUTOR
    CONTRIBUTOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 34
    location : SANDAKAN,BUNDU TUHAN,PUTATAN
    Tag ID: : SFC 2357
    Points : 6924
    Reputation : 0
    Number of posts : 1557
    02082008

    http://i38.servimg.com/u/f3 AUDIOQUART DAN CALIBER

    Post by Ben507

    MINTA PENDAPAT KONCO2 SEKALIAN.... Very Happy

    BRAND AUDIOQUART.........
    BRAND CALIBER.........

    OKKAH 2 BRAND NI ARRRR?
    MACAMANA DENGAN KUALITI BUNYI 2 BRAND NI? dont know
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 2/8/2008, 9:59 am by under18crew

    woofer x brpa bgs 2 brand caliber 2..bg pndpt aku lh..audio quart 2 klon MB quart..
    avatar

    Post on 2/8/2008, 11:39 am by Ben507

    sbb pa xbrapa bagus tu wofer?
    tapi dsdkn bnyak dan ramai orang guna audioquart drpd mb quart....
    ab quart pun ada juga,xtaulah ni siapa klon siapa?

    Post on 2/8/2008, 11:44 am by kippo

    Ben507 wrote: tapi dsdkn bnyak dan ramai orang guna audioquart drpd mb quart....

    sebab MB Quart ni mahal. Dulu komponen set nya pun mau RM850 sepasang

    Post on 2/8/2008, 12:26 pm by drakult

    mb quart lah MANTAP!!?!! Very Happy
    avatar

    Post on 2/8/2008, 5:22 pm by under18crew

    kippo wrote:
    Ben507 wrote: tapi dsdkn bnyak dan ramai orang guna audioquart drpd mb quart....

    sebab MB Quart ni mahal. Dulu komponen set nya pun mau RM850 sepasang

    ya btl ckp bro kippo 2..mhal nie brg 2.dorg bnyk pkai sbb murah..kn klon..
    avatar

    Post on 3/8/2008, 4:22 am by xiaomao

    caliber pre amp ok tak??hehe Very Happy
    avatar

    Post on 3/8/2008, 5:01 am by Ujang87

    caliber pre amp ok..sbab sa pun pkai jga ni brand..mid sa audioquart bleh tahan jga bunyi dia.. hik hik hik
    avatar

    Post on 3/8/2008, 10:34 am by under18crew

    caliber pre amp ok bha jga 2..murah lg..hihi.
    avatar

    Post on 3/8/2008, 1:06 pm by Ben507

    kippo wrote:
    Ben507 wrote: tapi dsdkn bnyak dan ramai orang guna audioquart drpd mb quart....

    macamana dengan kualiti mbquart dan audioquart?
    okkah juga woofer audioquart dan monoblok nya ni?
    macamana dengan woofer caliber?






    sebab MB Quart ni mahal. Dulu komponen set nya pun mau RM850 sepasang

    Post on 4/8/2008, 5:26 am by kippo

    http://www.zerotohundred.com/newforums/ice/23491-audio-quart-germany.html


    beza antara Audio Quart & MB Quart :

    http://www.maxaudio.com.my/index.php?act=viewProd&productId=935

    http://www.zerotohundred.com/newforums/ice-in-car-entertainment/228726-mb-quart-comps-new-lineup.html

    http://www.mbquart.com/en/produkte/car/index.php


    dari perbezaan harga, ko boleh agak la perbezaan kualiti
    avatar

    Post on 4/8/2008, 9:35 am by under18crew

    na..bro kippo bnyk 2 forum2 ttg sound nie..sllu kin dia rjuk..ble tnya2 kt dia..tp mmg btl pa yg bro kippo ckp 2..woofer ja mau rm2k uda..

    Post on 4/8/2008, 10:01 am by kippo

    under18crew,
    saya main google saja baa Wink
    dari sana nampak la info.
    avatar

    Post on 4/8/2008, 10:03 am by under18crew

    ya lo..kn skrg smuanya d hjg jari..hihi.
    avatar

    Post on 4/8/2008, 3:04 pm by Ben507

    makaseh bnyak2 atas info mr.kippo tu... Very Happy
    avatar

    Post on 4/8/2008, 4:12 pm by street-audio

    kippo bukan semberangan ooo orang dia.. baru pulak sa tau dia ni OTAI sound oo kalau d labuan...!! CAYA la....!!

    Post on 4/8/2008, 4:48 pm by boy_charger88

    hehehe..dari mana bro kotiak taw..?..hehe
    avatar

    Post on 4/8/2008, 7:53 pm by Tiara_Humble

    MB quart ni ngam main sq bha...ehehehehe....aku suka pla layan SQ ni...best tahap dewa...

    Post on 4/8/2008, 9:19 pm by drakult

    bolih bolih sudah nie.. pale
    avatar

    Post on 5/8/2008, 4:13 am by 4x4Drifter

    nah hehehehe ... nih yg membuat kan ramai suka pada ICe hekhekhek ^?>6

    Post on 5/8/2008, 1:47 pm by kippo

    street-audio,
    banyak lagi ba yg lebih power dari saya ni di labuan.
    saya tau yg besa2 saja, bukan terrer juga pun Smile

    Post on 5/8/2008, 2:12 pm by boy_charger88

    otai wah 2 bro kippo..hehe

    Post on 5/8/2008, 2:13 pm by boy_charger88

    otai wah 2 bro kippo..hehe
    avatar

    Post on 6/8/2008, 8:53 am by under18crew

    yg pnting kta sni sma2 bljr..hihi..pa uda pndpt yg len ttg nie audioquart?
    avatar

    Post on 6/8/2008, 7:45 pm by 4x4Drifter

    ya betul tu .. bimana gunung di panjat disitu ajaran diterima (aik ada ka perumpaan gini nih hehehe)

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 26/6/2017, 10:10 pm