SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Why is your message in the garbage ?

    Share
    avatar
    aLFFiaN
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 35
    location : Borneo Island
    Website : www.sioloon.com
    Tag ID: : SFC00001
    Points : 10477
    Reputation : 101
    Number of posts : 7894
    08092008

    http://i38.servimg.com/u/f3 Why is your message in the garbage ?

    Post by aLFFiaN

    Why is your message in the garbage ?

    1. You must use a title describing your question or your problem
    Titles like "question", "help", "urgent" will be automatically moved to the garbage

    2. Your question and its related answer already exist. Search before posting.

    3. After a modificaton or a correction, it's not useful anymore.

    4. When you create your topic, only use questions related to the same theme, or create more than one topic.

    5. Spamming or flood in a topic
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 9/9/2008, 4:08 am by kAzZa

    bukan kah topic boleh di auto basket ?

    kalo boleh kasi la 3 bulan atau kurang topic yg tidak bergerak di masukkan ke garbage secara automatik..

    kalo tidak silap nama dia auto-pruning.. tapi tidak pasti lagi mcm mana function dia..

    p/s ini cuma cadangan agar memudahkan pihak admin dan forum tidak terlalu banyak thread yg tidak berganjak..

    Very Happy

    Post on 9/9/2008, 4:29 am by MieY_kItTy

    aLFFiaN wrote:Why is your message in the garbage ?

    1. You must use a title describing your question or your problem
    Titles like "question", "help", "urgent" will be automatically moved to the garbage

    2. Your question and its related answer already exist. Search before posting.

    3. After a modificaton or a correction, it's not useful anymore.

    4. When you create your topic, only use questions related to the same theme, or create more than one topic.

    5. Spamming or flood in a topic

    tq for that penerangan bro
    avatar

    Post on 9/9/2008, 5:50 am by aLFFiaN

    kAzZa wrote:bukan kah topic boleh di auto basket ?

    kalo boleh kasi la 3 bulan atau kurang topic yg tidak bergerak di masukkan ke garbage secara automatik..

    kalo tidak silap nama dia auto-pruning.. tapi tidak pasti lagi mcm mana function dia..

    p/s ini cuma cadangan agar memudahkan pihak admin dan forum tidak terlalu banyak thread yg tidak berganjak..

    Very Happy

    ya.. memang ada.. tapi sengajadi disablekan.. lebih baik menggunakan secara manual... ada sebab tertentu tidak dapat diterangakan di sini
    avatar

    Post on 9/9/2008, 5:54 am by kAzZa

    ohh ok .. understood.. Very Happy .. btw nice job on garbage .. happy buang sampah.. lol.. haha

    btw kenapa tadi bendera sabah skg ni malaysia... huhuhu
    avatar

    Post on 24/9/2008, 11:33 pm by intrax

    oo begitu rupanya patut pun dah di sedia kan ruangan garbage
    avatar

    Post on 27/10/2008, 3:10 am by Altec90

    Macam mana baru bleh kita melayari bahagian section garbage ni?
    avatar

    Post on 27/10/2008, 5:36 am by under18crew

    Altec90 wrote:Macam mana baru bleh kita melayari bahagian section garbage ni?

    ada bha kt section pling bwh 2..tkkn x npk..
    avatar

    Post on 27/10/2008, 6:55 am by Altec90

    under18crew wrote:
    Altec90 wrote:Macam mana baru bleh kita melayari bahagian section garbage ni?

    ada bha kt section pling bwh 2..tkkn x npk..

    Tapi tak boleh access! dont know
    avatar

    Post on 27/10/2008, 7:41 am by under18crew

    Altec90 wrote:
    under18crew wrote:
    Altec90 wrote:Macam mana baru bleh kita melayari bahagian section garbage ni?

    ada bha kt section pling bwh 2..tkkn x npk..

    Tapi tak boleh access! dont know

    mksd ko apa bro?x ble post ka?mmg x ble post 2.

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 20/7/2018, 8:10 am