SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Seluar Dalam Jacko yg belum dicuci akan dilelong!!

    Share
    avatar
    Dvivie99
    REGULAR
    REGULAR

    Female
    Age : 40
    location : KL & KK
    Points : 7160
    Reputation : 0
    Number of posts : 411
    19092008

    http://i38.servimg.com/u/f3 Seluar Dalam Jacko yg belum dicuci akan dilelong!!

    Post by Dvivie99

    LONDON Sepasang seluar dalam yang belum dicuci milik Raja Pop,
    Michael Jackson akan dilelong pada harga pembukaan AS$1 juta
    (RM3.45 juta), lapor sebuah akhbar semalam.

    Akhbar New York Post melaporkan bahawa seluar dalam yang berbentuk Y itu bakal dilelong dalam laman web eBay.

    Seluar dalam milik penyanyi yang terkenal dengan lagu Billie Jean itu mempunyai sejarahnya tersendiri.

    Seluar itu merupakan sebahagian daripada bahan bukti yang dirampas pada
    tahun 2003 untuk contoh ujian DNA dalam kes pencabulan kanak-kanak di
    mana Jackon dituduh melakukannya.

    Bagaimanapun, penyanyi yang terkenal dengan panggilan Jacko itu dibebaskan selepas didapati tidak bersalah.

    Seluar dalam itu masih disimpan dalam beg bukti dan dibungkus dengan pita milik polis. Agensi
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 19/9/2008, 4:11 am by Dvivie99

    Mari kita lihat siapa yg kena... What a Face

    Post on 19/9/2008, 12:45 pm by csilusz

    itu pun mo lelong!!! ada2x ja skrg nih..
    avatar

    Post on 19/9/2008, 2:00 pm by froneTier

    Laughing ada kah orang sanggup mau beli tu,.bekas2 pencabulan pula selana katak tu,.ahakzz,.
    avatar

    Post on 19/9/2008, 2:15 pm by Dvivie99

    csilusz wrote:itu pun mo lelong!!! ada2x ja skrg nih..

    Apa sja yg bleh buat $$,snggup sja tu What a Face
    avatar

    Post on 19/9/2008, 2:20 pm by Dvivie99

    froneTier wrote:Laughing ada kah orang sanggup mau beli tu,.bekas2 pencabulan pula selana katak tu,.ahakzz,.

    iya bah..bari galik ada la... affraid
    avatar

    Post on 23/9/2008, 8:47 am by Yakuza

    seluar dalam buruk pun kena lelong ka....
    avatar

    Post on 12/12/2008, 6:39 am by Silent_Night

    relax haiya..hotak diorang nie...adada jak..
    avatar

    Post on 13/12/2008, 11:52 am by yoR_eeL

    siapa yang beli memang sah sewel... Laughing
    avatar

    Post on 13/12/2008, 11:59 am by enon12feb

    yoR_eeL wrote:siapa yang beli memang sah sewel... Laughing
    Betul tu... Adakah patut... Kakakaka... Laughing
    ____________________________________________________________________________________________

    ~EnOn~ Aramaitii!!! Wah!!! ~ SFC 03533 ~
    enon12feb@yahoo.com.my
    016 8051667
    [IMG=http://profiles.friendster.com/22239642]
    avatar

    Post on 26/12/2008, 8:38 pm by jay-jay

    takda kerja 2 pun mau lelong apa hal hua3
    avatar

    Post on 3/1/2009, 5:05 pm by iemori69

    yaiiiiii~!!!!!!!! help help help
    seluar katak bha mao d jual wakakakakkaa~
    sandi tul org putih ne..
    barang tu pn mao jual..
    bau lagi tu blum kena cucii
    eiiiiiiiiiii~!!! dont dont demam

    Post on 20/1/2009, 11:13 am by MieY_kItTy

    adeh siapa la mo bli....pengotor gak dorang
    avatar

    Post on 26/1/2009, 6:40 pm by gecko

    bah. sa pun mo jual la sa punya spender. siapa mo bili?

    kalau sini d buat gtu, bukan lagi dibeli, sempat lagi dikasi biru mata tu tukang jual. hahahaha
    avatar

    Post on 28/1/2009, 9:13 am by Fadzliey

    ku harapkn c Jacko tu ada kurap.. nah padan muka yg beli tu Laughing .. seluar dalam pun bili ka..? juta lg tuh? Mad
    avatar

    Post on 4/2/2009, 4:05 pm by napster

    barang gitu pun ada value ka? Laughing geek
    avatar

    Post on 5/2/2009, 10:49 am by abie

    jay-jay wrote:takda kerja 2 pun mau lelong apa hal hua3

    jgn bro yg mo beli nie kan..

    keh keh keh....

    rambo jelir
    avatar

    Post on 8/3/2009, 7:40 am by >Butterfly<

    wekwek... tu pun nk jual ke? jelir jelir

    beli baru lg baik...
    avatar

    Post on 29/4/2009, 9:00 am by m_hafiz

    Kipas babau bh itu pun mahu jual,dia kasi free pun aku tidak mahu trus aku lariiii run for u life,)
    avatar

    Post on 28/6/2010, 3:10 pm by suzanne

    alala..ni barulah..sluar dlm lg..sapalah yg mo 2 ah..
    talampau la jg bah gara2 amek derma itu pn kna lelong..hahaha
    avatar

    Post on 28/6/2010, 3:16 pm by ziRcoN-09

    bg dorg mahal tu, bekas jacko..tp ntah la, klu aku bgs p beli makanan..
    avatar

    Post on 28/6/2010, 3:21 pm by raylester

    disquesting.... mati nah...itu pun jual kaaa... bagus drng derma ka utk anak yatim ka,buat pahala sikit...duiiii
    avatar

    Post on 28/6/2010, 4:03 pm by Nur Cahaya

    raylester wrote:disquesting.... mati nah...itu pun jual kaaa... bagus drng derma ka utk anak yatim ka,buat pahala sikit...duiiii


    betul...geli oooo..euwww...hihi
    avatar

    Post on 2/7/2010, 9:38 am by madee

    x tau la siapa la yg sanggup beli tu...mmg sot la tu urg yg beli....hahaha...
    avatar

    Post on 5/7/2010, 11:36 am by ING

    fanatik ja yg mau tu...hehe

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 14/12/2017, 9:15 am