SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Top Speed (Rekod Sendiri)

    Share

    ProjectD
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 29
    location : Kk-Keningau-Beaufort-Kuching
    Tag ID: : SFC02081
    Points : 9292
    Reputation : 10
    Number of posts : 6723
    24112008

    http://i38.servimg.com/u/f3 Top Speed (Rekod Sendiri)

    Post by ProjectD

    bah braa top speed paling laju pernah korang capai?

    share2 lah cni..

    sy penah paling laju 100kmh jak..
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 29/12/2008, 4:40 pm by sgc666

    Gen.2 CPS standard dapat 160kmh ja... ikut Tuaran bypass (tengah malam sjalah..) tapi nda brani bawa laju lagi, terbeliak mata sumadak tengok tu jalan... Shocked

    Terapkan sikap DRIVE SMART, DON'T DRIVE FAST...!!!

    skrg bawa 60-80kmh sja.. lariiii

    Post on 29/12/2008, 4:44 pm by zhariffz

    Rojakman wrote:alang-alang betul laju kamu tu!!

    Try mine!!...

    1. Iswara - 250kmh
    2. Honda Civic - 200kmh
    3. Toyota Corrolla - 200kmh
    4. Frontier - 180kmh
    5. Invader - 175kmh
    6. Skyline - 200kmh
    7. Sunbeam Alpine 1939 - 130kmh.


    fulamak, iswara cecah 250kmh, pkai enjin apa bro? vr4 ka?mantapla....... Very Happy

    Post on 31/12/2008, 7:25 am by Rojakman

    VR4RS, stroker kit, standard turbo, standard ecu, standard gearbox. No fuel cut, no boost cut, no speed cut.

    finally, Have extra BALLSZZ!!.... seram sejuk!
    avatar

    Post on 31/12/2008, 12:49 pm by mR.cuSTOm

    mna plak kreta pukulan diesel ney...
    mau tigu top speed enjin diesel... Very Happy
    avatar

    Post on 3/1/2009, 10:54 am by 4x4Drifter

    fuuu gila jua kamu suma nih ahh heheh

    keta ku pulak
    1st gear~40kmh
    2nd gear~60kmh
    3rd gear~80kmh
    4th gear~120kmh
    5th gear~maX buat masa nih 189kmh jalan tidak cukup panjang and jalan naik turun mcm mo terbang jak keta sa rasa huhuhu

    Post on 3/1/2009, 5:57 pm by ProjectD

    4x4Drifter wrote:fuuu gila jua kamu suma nih ahh heheh

    keta ku pulak
    1st gear~40kmh
    2nd gear~60kmh
    3rd gear~80kmh
    4th gear~120kmh
    5th gear~maX buat masa nih 189kmh jalan tidak cukup panjang and jalan naik turun mcm mo terbang jak keta sa rasa huhuhu

    pa keta ko bro..?laju eyhh..
    avatar

    Post on 4/1/2009, 5:50 am by Ujang87

    FUH laju bah kamu bawa keta ni..gila gila oh

    Post on 4/1/2009, 6:51 pm by ProjectD

    Ujang87 wrote:FUH laju bah kamu bawa keta ni..gila gila oh

    sa dgr2 putus bah jarum meter ko bro.... Very Happy
    avatar

    Post on 5/1/2009, 9:59 pm by nexc

    laju2 kamurang ni....
    saya paling laju pun klu pakai tu satria saya dlm 160km/j lah....klu pakai tu waja dlm 170kmj jg...tu satria pling laju pun barangkali dlm 170kmj jak tu....tp klu tu waja jan critalah....standard pun 190kmj....klu sdah tuning n modifided sikit...nek lei tu....hihihii...

    Post on 6/1/2009, 6:37 am by ProjectD

    nexc wrote:laju2 kamurang ni....
    saya paling laju pun klu pakai tu satria saya dlm 160km/j lah....klu pakai tu waja dlm 170kmj jg...tu satria pling laju pun barangkali dlm 170kmj jak tu....tp klu tu waja jan critalah....standard pun 190kmj....klu sdah tuning n modifided sikit...nek lei tu....hihihii...

    laju tu bro...
    avatar

    Post on 6/1/2009, 12:17 pm by devilboy7

    iswara sy mampu 155km/h jak..sana jln KK-Ranau..hehhee.. pale

    Post on 6/1/2009, 12:23 pm by ProjectD

    devilboy7 wrote:iswara sy mampu 155km/h jak..sana jln KK-Ranau..hehhee.. pale

    laju tu bro..jalan kk-ranau lgi tue....mantap2 suma pemandu dlm sioloon neh Very Happy
    avatar

    Post on 6/1/2009, 7:19 pm by te37

    paling laju sa pernah bawa dalam 100kmh saja... Very Happy
    avatar

    Post on 8/1/2009, 5:36 pm by mR.cuSTOm

    te37 wrote:paling laju sa pernah bawa dalam 100kmh saja... Very Happy


    ahahah sa lgi...kik 98kmh jax...tu pun sampat lantai uda... Mad
    avatar

    Post on 9/1/2009, 4:08 am by 4x4Drifter

    ProjectD wrote:
    4x4Drifter wrote:fuuu gila jua kamu suma nih ahh heheh

    keta ku pulak
    1st gear~40kmh
    2nd gear~60kmh
    3rd gear~80kmh
    4th gear~120kmh
    5th gear~maX buat masa nih 189kmh jalan tidak cukup panjang and jalan naik turun mcm mo terbang jak keta sa rasa huhuhu

    pa keta ko bro..?laju eyhh..

    erm keta cikai2 jerK hehhe .. ae92 jak bah old skool punya enjin pun boleh p timbang kilo udah BT
    avatar

    Post on 9/1/2009, 6:49 am by te37

    mR.cuSTOm wrote:
    te37 wrote:paling laju sa pernah bawa dalam 100kmh saja... Very Happy


    ahahah sa lgi...kik 98kmh jax...tu pun sampat lantai uda... Mad

    hahaha...bkn 198kmh ka tu..... What a Face
    avatar

    Post on 9/1/2009, 4:43 pm by mR.cuSTOm

    te37 wrote:
    mR.cuSTOm wrote:
    te37 wrote:paling laju sa pernah bawa dalam 100kmh saja... Very Happy


    ahahah sa lgi...kik 98kmh jax...tu pun sampat lantai uda... Mad

    hahaha...bkn 198kmh ka tu..... What a Face


    hahah ko la 198...kan ko king...
    ewhhhh!!!
    c projectD yg king bha tu... geek
    avatar

    Post on 10/1/2009, 7:51 am by te37

    ko sama projectd yg king....hehehehehe Very Happy
    kamu pernah mencecah 200kmh bha....
    avatar

    Post on 10/1/2009, 7:58 am by de@@_le$$

    huhu... sya punya malas mau rekod ni... red line pun x sampai... malu ni... pale
    avatar

    Post on 10/1/2009, 11:26 am by te37

    dea_les wrote:huhu... sya punya malas mau rekod ni... red line pun x sampai... malu ni... pale

    alaaaa....jan bgtu bha...malas la sa ni..mmg tiada smpai redline, balik2 putus meter...kekekke... Very Happy
    avatar

    Post on 10/1/2009, 2:51 pm by de@@_le$$

    pale .... alalala nanti la sya cuba cuba rekod.... pale
    harap harap bukan jarum meter yg patah ni kali.... Laughing
    avatar

    Post on 11/1/2009, 1:59 am by bigcatclaw

    Mak aii.. ganas-ganas kamurang ni tau!
    Bikin takut pula baca.
    Saya ni 100kmj pun pucat suda tapak kaki. Apalagi kalau orang lain yang drive (jd penumpang ja).
    Skg ni kalau drive mantain 90 ja paling laju. Kecuali memotong atau kalau jalan tu betul2 clear.
    Prefer pick-up ja ni skg. Sama main2 itu kona.
    avatar

    Post on 12/1/2009, 10:00 am by blugu

    bigcatclaw wrote:Mak aii.. ganas-ganas kamurang ni tau!
    Bikin takut pula baca.
    Saya ni 100kmj pun pucat suda tapak kaki. Apalagi kalau orang lain yang drive (jd penumpang ja).
    Skg ni kalau drive mantain 90 ja paling laju. Kecuali memotong atau kalau jalan tu betul2 clear.
    Prefer pick-up ja ni skg. Sama main2 itu kona.

    Biasala bro, sy slalu bawa pun masi ikut peraturan jalan raya, tidakla slalu membawa kreta macam lipas kudung, berhati2 di jalan raya... ingatla orang tersayang
    avatar

    Post on 12/1/2009, 4:31 pm by de@@_le$$

    blugu wrote:

    Biasala bro, sy slalu bawa pun masi ikut peraturan jalan raya, tidakla slalu membawa kreta macam lipas kudung, berhati2 di jalan raya... ingatla orang tersayang


    huhu... betul tu bro.... sya sokong ... tu la king king ni semua hebat hebat.... Wink
    avatar

    Post on 14/1/2009, 7:10 pm by te37

    hehehehe...btul2..jan ikut perasaan..ikut kaki bha kan...kekekekeek What a Face

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 11/12/2017, 11:43 pm