SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    BANG YOUR HEAD!! !!! Tawau Drag RAce 27,28 Dec 2008 (_,_)

    Share
    avatar
    ilmuhitam
    JUNIOR
    JUNIOR

    Female
    Countries/State : Sabah
    Age : 36
    location : keyboard 2 yr screen
    Points : 7390
    Reputation : 3
    Number of posts : 234
    04122008

    http://i38.servimg.com/u/f3 BANG YOUR HEAD!! !!! Tawau Drag RAce 27,28 Dec 2008 (_,_)

    Post by ilmuhitam

    RIANG RIA MAKAN ASAP di cuti sekolah!!



    JOM~~ Drag race, Tawau Drag Race 2008
    Date : 27& 28 Hb December 2008

    Location: unused airport terminal, Tawau Sabah

    Datang la beramai-ramai..~ bawalah bersama sanak saudara.. :-)


    Last edited by ilmuhitam on 6/12/2008, 4:19 am; edited 5 times in total (Reason for editing : ops.. sory.. salah ltak datez)
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 24/12/2008, 6:32 pm by bumbek

    jojo1234 wrote:wira biru tu ke?? wah hebat3x, jangan lupa uplod pic nanti.
    mantap ni...hihihi..... ngeh ngeh ngeh

    aku pegi tengok drag jak..... yeeehaaaa anyway kalau ada kesempatan nanti saya upload pic.... n mau tanya....

    jam brapa mula acara?
    avatar

    Post on 25/12/2008, 7:36 pm by acai_green

    bumbek wrote:
    jojo1234 wrote:wira biru tu ke?? wah hebat3x, jangan lupa uplod pic nanti.
    mantap ni...hihihi..... ngeh ngeh ngeh

    aku pegi tengok drag jak..... yeeehaaaa anyway kalau ada kesempatan nanti saya upload pic.... n mau tanya....

    jam brapa mula acara?

    sblm subuh lah ko dtg
    hehehehehe
    pg lah bah mula jam 8 mungkin
    insyaallah klu x hjn
    avatar

    Post on 26/12/2008, 1:33 pm by mad

    ni yg nda brp best ni klu hjan 2run,mndung ja msa2 skg ni tau.......
    avatar

    Post on 26/12/2008, 8:33 pm by taktahu

    bha.. heheh para draggers pakaila tayar berbunga... hehehehe
    avatar

    Post on 27/12/2008, 2:21 pm by zul@LA

    huhuhu bah nti jgn lupa uploud gmbr untk
    tatapan siolooner yg jauh Very Happy Very Happy Very Happy
    avatar

    Post on 29/12/2008, 10:24 am by ilmuhitam

    nie ada sedikit GamBiran Utk Tatapan...

    Secara... Umumnya...
    Tawau Drag RAce kali ini.. Bertambah Matang Dan MantaP!!!,
    Instrument penganjur pun dah bertamabah baik,,
    Kereta yg menyertaipun,,, dah BERTAMBAH GILA KUASA!!!

    Tahniah Kepada semua CREW TMSC gud work,
    cuma * penyertaan dari luar kawasan Tawau agak KUrang...
    Mungkin.. di sebabkan oleh FAKTOR ekonomi sekarang nie...


    nie kereta dah dapat 10 Sec...





    Last edited by ilmuhitam on 29/12/2008, 10:56 am; edited 1 time in total
    avatar

    Post on 29/12/2008, 10:41 am by bumbek

    alalalala....... tak jumpa pun geng pipercross..... lama juga aku ambil gambar n berdiri di garage popercross, tapi teda pun yg mau ditegur... Sad
    avatar

    Post on 29/12/2008, 8:12 pm by ilmuhitam

    bumbek wrote:alalalala....... tak jumpa pun geng pipercross..... lama juga aku ambil gambar n berdiri di garage popercross, tapi teda pun yg mau ditegur... Sad

    ahahaa... ia ka? ko tidak pakai baju sioloon bah!! mana la kami kanal...?
    avatar

    Post on 30/12/2008, 4:44 am by Leman81

    bumbek wrote:alalalala....... tak jumpa pun geng pipercross..... lama juga aku ambil gambar n berdiri di garage popercross, tapi teda pun yg mau ditegur... Sad

    alaaa.. bro.... sorry..... mkin kau malu2 mau tegur... bah next time lah kita tt...
    avatar

    Post on 30/12/2008, 8:26 pm by ilmuhitam

    Leman81 wrote:
    bumbek wrote:alalalala....... tak jumpa pun geng pipercross..... lama juga aku ambil gambar n berdiri di garage popercross, tapi teda pun yg mau ditegur... Sad

    alaaa.. bro.... sorry..... mkin kau malu2 mau tegur... bah next time lah kita tt...

    Bah ada sudah urangnya menjawab.... tu...:"-0
    taun depan.. semua orang TWu tegur ko sda....
    datang sak.... balik keteguran ko tu
    avatar

    Post on 31/12/2008, 7:53 am by under18crew

    kota belud tetap juga mncipta nama kt sna..hihi..
    avatar

    Post on 31/12/2008, 10:12 am by pioneer_syntium

    Keta aku yg x laju dan kaput Sad




    Joki pon sdh penat dr jam 8 tunggu sampai jam 2 petang baru start giliran kategori k-car turbo wakakakaka.




    Terima kasih kepada Team Pipercross kerana temankan aku lepak di tmpt area aku punya lot keta drag Wink




    Leman81 siap peace lagi HeheHe!




    Side piping Wink




    X da bangku, buka semua hehehehe, ady_guru x da cara lain duduk di carpet lantai sajala hehehe..





    Ini ntah siapa2 jak yg tgk keta akuni, bkn lajupun Sad




    P/S - Keta aku No. 4 daripada 6 orang penyertaan, biar no. 4 janji blok seribu + pisang2 td04-09 kalah catatan masanya dgn keta aku wakakakaka.
    avatar

    Post on 31/12/2008, 10:27 am by taktahu

    uinah maju sudah ko geng....
    avatar

    Post on 1/1/2009, 9:39 am by ilmuhitam

    maju & laju sudah tu..... Boleh sudah pi sepang.. pioner :-)
    syabas... KIng Lahad datu ka tu?


    nie ada lagi gambiran.





    avatar

    Post on 1/1/2009, 3:58 pm by acai_green



    keta laju nie tau from LAHAD DATU
    tidak dua kali aku nek keta nie
    mcm mau terbang jak keta nie tgl psg sayap jak
    heheheh Very Happy
    avatar

    Post on 9/1/2009, 7:31 pm by DeDiCooL

    drag tawau baru2 ni kurang best sebab teda keta dari kk turun.. but this time nampak banyak keta tawau yang laju2.. best
    avatar

    Post on 10/1/2009, 8:59 am by ilmuhitam

    ia.. ada jg keta kK tapi,, tidak banyak...
    KING KK pun tidak sda dtng membLAST di sini
    knapa ya?
    avatar

    Post on 5/2/2009, 8:36 am by hasfie

    ,masa 2 sndkn bru hbs drag...
    dorg byk p sndkn...
    jd xda masa mau prepare utk twu...
    avatar

    Post on 13/2/2009, 10:10 am by ilmuhitam

    erm... telambat plak videonya nie...

    bah!! BANG YOUR HEAD!!!!
    avatar

    Post on 26/2/2009, 8:50 am by ilmuhitam

    Tawau Drag
    BANG YOUR head
    avatar

    Post on 12/3/2009, 4:03 pm by ilmuhitam

    avatar

    Post on 14/7/2009, 10:18 am by ancong84

    aihs...nasib ketaku tidak masuk...klu masuk....aku rasa timenya 2 hari la...400 m...huahuaha

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/6/2018, 10:26 pm