SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Futsal on 18.12.2008 (Sioloon Vs SPMB)

    Share
    avatar
    aLFFiaN
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 34
    location : Borneo Island
    Website : www.sioloon.com
    Tag ID: : SFC00001
    Points : 10119
    Reputation : 101
    Number of posts : 7894
    16122008

    http://i38.servimg.com/u/f3 Futsal on 18.12.2008 (Sioloon Vs SPMB)

    Post by aLFFiaN

    sioloon vs SPMB (kelab kazen zul@LA)
    tmpt: futsal dogongon
    tarikh:18hb.12.08 khamis
    masa:10 pm

    update nama siapa mahu bersukan tu
    1.aLFFiaN
    2.dea_les
    3.nei_feng
    4.ujang87
    5.yakuza
    6.ha124m
    7.
    8.
    9.
    10.

    yang lain update lagi.....

    Similar topics

    -
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 16/12/2008, 3:11 pm by blugu

    Alalalar.... best ni tau, tp malangnya, kali ini sy tidak dpt join kamurang, huhu.... ada komitmen yg lebih besar yg perlu didahulukan.... huhu.... Wink
    avatar

    Post on 16/12/2008, 4:04 pm by zul@LA

    sioloon vs SPMB (kelab kazen zul@LA)
    tmpt: futsal dogongon
    tarikh:18hb.12.08 khamis
    masa:10 pm

    update nama siapa mahu bersukan tu
    1.aLFFiaN
    2.dea_les
    3.nei_feng
    4.ujang87
    5.yakuza
    6.ha124m
    7.zul@LA
    8.
    9.
    10.

    yang lain update lagi.....[/quote]
    avatar

    Post on 17/12/2008, 1:23 am by zul@LA

    blugu wrote:Alalalar.... best ni tau, tp malangnya, kali ini sy tidak dpt join kamurang, huhu.... ada komitmen yg lebih besar yg perlu didahulukan.... huhu.... Wink

    alala xda la striker sioloon ni,xpa la bro blugu kmi fahm jga
    next futsal ada lgi ba bro Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    avatar

    Post on 17/12/2008, 5:46 am by Yakuza

    apa lagi aku mahu update...udah kena update pun nama aku...
    huhuhuhu.
    avatar

    Post on 17/12/2008, 9:19 am by KewLOne

    alalalala... mcm tidak dpt main ni tau... eksiden di ibu jari kaki... adedededede... siankan... bah teruskan...

    ada jugak saya tu kalau gatal suda ni kaki.... hehehe Very Happy
    avatar

    Post on 17/12/2008, 9:22 am by thunder_riez

    1.aLFFiaN
    2.dea_les
    3.nei_feng
    4.ujang87
    5.yakuza
    6.ha124m
    7.thunder_riez
    8.
    9.
    10.
    avatar

    Post on 17/12/2008, 2:46 pm by zul@LA

    KewLOne wrote:alalalala... mcm tidak dpt main ni tau... eksiden di ibu jari kaki... adedededede... siankan... bah teruskan...

    ada jugak saya tu kalau gatal suda ni kaki.... hehehe Very Happy

    alala bro.... cian btul,tpi anak2 jari kaki msih ada kan bro,
    bley main 2 mgkin What a Face What a Face What a Face
    avatar

    Post on 17/12/2008, 4:02 pm by Huntez

    aLFFiaN wrote:sioloon vs SPMB (kelab kazen zul@LA)
    tmpt: futsal dogongon
    tarikh:18hb.12.08 khamis
    masa:10 pm

    update nama siapa mahu bersukan tu
    1.aLFFiaN
    2.dea_les
    3.nei_feng
    4.ujang87
    5.yakuza
    6.ha124m
    7.Huntez (gual kipaz)
    8.
    9.
    10.

    yang lain update lagi.....kasih bedarah..klu bleh popom gurl sila turun skaki..hehe
    avatar

    Post on 17/12/2008, 5:52 pm by aLFFiaN

    mana semua player ni? update nama kamu sini.. senang atur position nanti
    avatar

    Post on 18/12/2008, 9:10 am by ha124m

    update!!!! activity will be held today...hurry hurry hurry....
    avatar

    Post on 18/12/2008, 12:01 pm by KewLOne

    zul@LA wrote:
    KewLOne wrote:alalalala... mcm tidak dpt main ni tau... eksiden di ibu jari kaki... adedededede... siankan... bah teruskan...

    ada jugak saya tu kalau gatal suda ni kaki.... hehehe Very Happy

    alala bro.... cian btul,tpi anak2 jari kaki msih ada kan bro,
    bley main 2 mgkin What a Face What a Face What a Face

    hehehe bro... betul jugak tu tau... itu baru anak... belum BAPAK dia main lagi tu.. wakakakkaa... geek
    bah tengok la camana gerakan men bolibol ni nanti... kalau sakit jugak.. pa ble buat lah.. Sorry
    avatar

    Post on 18/12/2008, 12:11 pm by M!$z D3v!L

    ba....gudluk lah untuk kamuorg ah....muah........... What a Face
    avatar

    Post on 18/12/2008, 1:15 pm by zul@LA

    huhuhu.. mna ni yg lain,update nama... msih ada masa lgi ni...
    cheers dance cheers dance cheers dance cheers dance cheers
    avatar

    Post on 24/1/2009, 6:38 pm by khairulanuar85

    bah..bla lagi ada match ni? atur ja..aku join kamu org..hehe

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/1/2018, 2:39 am