syahsuke REGULAR
Countries/State : Age : 37 location : Lahad Datu, Sabah Tag ID: : SFC 04994 Points : 11873 Reputation : 0 Number of posts : 407
| Subject: HYPROBULKSMS...JOM KENAL2 DENGAN SISTEM INI 2/3/2010, 12:29 am | |
| |
|
syahsuke REGULAR
Countries/State : Age : 37 location : Lahad Datu, Sabah Tag ID: : SFC 04994 Points : 11873 Reputation : 0 Number of posts : 407
| Subject: Re: HYPROBULKSMS...JOM KENAL2 DENGAN SISTEM INI 2/3/2010, 12:39 am | |
| RESELLER HYPROBULKSMS> Bukan MLM Tetapi Program Affiliate Multi-Tier Yang Sangat Lumayan. > Bisnes Online Yang Mudah - Hanya Promosi Web Replika Anda > Modal Perniagaan Yang Rendah RM250 - RM1000 Sekali Seumur Hidup > Pelan Pemasaran Yang Lumayan Sehingga 100% Komisyen > Tiada Pairing, Tiada Pangkat, Tiada Had Masa TAWARAN ISTIMEWA> WEBSITE REPLIKA PERCUMA - Hanya perlu mengaktifkan keahlian melalui ADMIN HyProBulkSMS sahaja, dan anda TERIMA WEB REPLIKA PERCUMA! > SISTEM AUTODOWNLINE - Jika prospek daftar melalui web anda, automatik dia akan menjadi downline anda.> SISTEM RANDOMIZER - Jika prospek masuk tanpa penaja, mereka akan ditempatkan di bawah semua vip member secara rawak> PENDAFTARAN & PEMBAYARAN TERUS KEPADA ADMIN HYPROBULKSMS.NET SAHAJA! - Anda hanya perlu fokus untuk mempromosikan web replika anda.
Untuk Kengkawan yang beminat,,, JUM LA..CEPAT JANGAN TERLAMBAT |
|