SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    SANDAKAN SOUNDBLASTS (GIANT 2010)

    Share
    avatar
    taktahu
    MODERATOR

    Male
    Countries/State : Canada
    Age : 37
    location : Papar & Sandakan
    Tag ID: : 01370
    Points : 10707
    Reputation : 9
    Number of posts : 5398
    28012010

    https://i.servimg.com/u/f3 SANDAKAN SOUNDBLASTS (GIANT 2010)

    Post by taktahu

    KITA BUKA LEMBARAN 2010 DI SINI!! HAHAHAHAHA
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    Post on 28/1/2010, 2:45 pm by budak bakau

    jd team vip blaster nya.
    avatar

    Post on 28/1/2010, 9:02 pm by taktahu

    VIP hark......
    avatar

    Post on 29/1/2010, 3:22 am by khuzumeng

    huhuhu VIP banyak modal mau kluar la bro men biasa2 je la nda mampu nak men VIP ni
    avatar

    Post on 29/1/2010, 4:33 pm by Kinetik75

    bah mana yg tebaru dari sandakan blaster bro.
    avatar

    Post on 29/1/2010, 4:44 pm by rickengineering

    nah bsuk vip blaster bekumpul d sdkn ni tau hehe

    Post on 29/1/2010, 11:38 pm by bembem

    mlam ni..budak bakau g tnjung lipat men sound
    avatar

    Post on 30/1/2010, 2:15 am by bDkjHt87

    bembem wrote:mlam ni..budak bakau g tnjung lipat men sound
    jam brpa drg p tnjg lipat...mo p tgk juga ni...

    Post on 30/1/2010, 3:51 am by budak bakau

    bembem wrote:mlam ni..budak bakau g tnjung lipat men sound
    ya,nntikn kmnculn iswara s.stream 4 bji jak,akn braksi d tjg lipat mlm ni ....kta jmpa d sna
    avatar

    Post on 30/1/2010, 12:28 pm by taktahu

    yeahya....

    Post on 31/1/2010, 7:12 am by budak bakau

    aduh kcewa nya aku smlm d tjung lipat..tu dbkk pula dtg kcau ,bru jak kmi buka bonet mau mblast,x hbs 1 lgu sda dtg tu dbkk..sejarah itam la utk aku ngan kazen ku,.apa2 pn x kmpunan jg la tu iswara s.stream mblast d tj lipat.ganding ngan kancil DQ,jeep s.stream,land cruiser2 s.stream,padat2 byi sound dorg eh.trutama tu kancil dq...lain crita pula,smlm hotel king park giant ada kol aku pula,ada komplen kunuk ..mati,d mna la tmpt men sound yg x komplen..jalan aman mngkali tau hehe...
    avatar

    Post on 31/1/2010, 5:41 pm by taktahu

    anu... d jalan aman kekekekekekek
    avatar

    Post on 31/1/2010, 6:19 pm by sdk

    Adui nah.. jalan aman nanti lain yang call tu... Smile
    avatar

    Post on 1/2/2010, 4:21 am by babykelisa

    budak bakau wrote:aduh kcewa nya aku smlm d tjung lipat..tu dbkk pula dtg kcau ,bru jak kmi buka bonet mau mblast,x hbs 1 lgu sda dtg tu dbkk..sejarah itam la utk aku ngan kazen ku,.apa2 pn x kmpunan jg la tu iswara s.stream mblast d tj lipat.ganding ngan kancil DQ,jeep s.stream,land cruiser2 s.stream,padat2 byi sound dorg eh.trutama tu kancil dq...lain crita pula,smlm hotel king park giant ada kol aku pula,ada komplen kunuk ..mati,d mna la tmpt men sound yg x komplen..jalan aman mngkali tau hehe...

    Saberlah bos..mmg macam tulah boss...silap2 tmpt tu kena black list sdh oo....
    taulah dah terlalu ramai org kat sana tu....macam jg kat Giant sandakan ni...
    mungkin blaster2 keje overtime baitu..bab tulah kena komplan...
    ni lah blaster2 Sandakan kena d bg peringatan law kat saan tu....
    jgn play overdos tu time..cukup jam 11.00 mlm...kasi pelahan lah...
    takut2 kot Giant pula kena black list lg oo..nanti x tmpt lg oo...


    http://www.sioloon.com/snopy-club-f199
    https://www.youtube.com/watch?v=nciPF45mc0c
    avatar

    Post on 1/2/2010, 5:47 am by PK-12

    tp baru2 ni macam blum kul 11 suda bubar jgk 2..
    avatar

    Post on 1/2/2010, 11:05 am by sdk

    PK-12 wrote:tp baru2 ni macam blum kul 11 suda bubar jgk 2..

    Saya ada round hari sabtu tu sana, jam 11.30pm masih ramai lagi.. maybe pasal tu pihak hotel call.
    avatar

    Post on 1/2/2010, 11:39 am by PK-12

    yka xpasti jgkla..apa2pun jgn lmah smgat..hehehe.
    avatar

    Post on 1/2/2010, 2:26 pm by babykelisa

    semangat tu semangat jg..sya takut nanti x tmpt lg nak test2 sound tau...
    nanti kat gaint pun kena haram...matilah...dah x tmpt yg sesuai sdh tau...
    bkn senang nak cr port baru ooo..pastu suasana pun dah berlainan tau...
    amcm ada banar kata2 gua ni....so mintalah kerjasama semua pihak kan...


    http://www.sioloon.com/snopy-club-f199
    https://www.youtube.com/watch?v=nciPF45mc0c
    avatar

    Post on 1/2/2010, 5:18 pm by rasta8592

    bah mana pic terbaru bah uplot lu?...
    avatar

    Post on 2/2/2010, 4:38 am by PK-12

    ok bro bisa d atur..stkat ni me n the gang ikut tyming jgk..n akan kklkan bg2..ok bosku..hehhhe..2la psl bro..nnt pyh lg mncari tempat..
    avatar

    Post on 2/2/2010, 6:14 am by babykelisa

    bah bro..nanti kt tolong menolong sebarkan permasalahan ni d kalangan blaster2 sandakan yg lain tu...cos mungkin diurg x sedar baitu keadaan semasa....
    hopefully diurg dpt ikutlah pantang larang kat giant tu.....

    http://www.sioloon.com/snopy-club-f199
    https://www.youtube.com/watch?v=nciPF45mc0c
    avatar

    Post on 2/2/2010, 6:54 am by PK-12

    ok bro geng2 aku da alert n stkat ni drg ok jgk..mau tgur yg lain segan bah bro..siapa jgk kita ni kassian..
    avatar

    Post on 2/2/2010, 11:14 am by babykelisa

    jgn bah macam tu bro....semua pun kwn2 baitu....
    jgn segan silu...silap dan salah boleh d perbetulkan ramai2...
    sya rasa diurg faham jg baitu nanti....palan2 ja,janji kt ikhlas nak tegur...
    sya rasa diurg faham jg tu....

    [/b][/color]
    http://www.sioloon.com/snopy-club-f199
    https://www.youtube.com/watch?v=nciPF45mc0c

    Post on 2/2/2010, 2:44 pm by budak bakau

    babykelisa wrote:
    budak bakau wrote:aduh kcewa nya aku smlm d tjung lipat..tu dbkk pula dtg kcau ,bru jak kmi buka bonet mau mblast,x hbs 1 lgu sda dtg tu dbkk..sejarah itam la utk aku ngan kazen ku,.apa2 pn x kmpunan jg la tu iswara s.stream mblast d tj lipat.ganding ngan kancil DQ,jeep s.stream,land cruiser2 s.stream,padat2 byi sound dorg eh.trutama tu kancil dq...lain crita pula,smlm hotel king park giant ada kol aku pula,ada komplen kunuk ..mati,d mna la tmpt men sound yg x komplen..jalan aman mngkali tau hehe...

    Saberlah bos..mmg macam tulah boss...silap2 tmpt tu kena black list sdh oo....
    taulah dah terlalu ramai org kat sana tu....macam jg kat Giant sandakan ni...
    mungkin blaster2 keje overtime baitu..bab tulah kena komplan...
    ni lah blaster2 Sandakan kena d bg peringatan law kat saan tu....
    jgn play overdos tu time..cukup jam 11.00 mlm...kasi pelahan lah...
    takut2 kot Giant pula kena black list lg oo..nanti x tmpt lg oo...


    http://www.sioloon.com/snopy-club-f199
    [url=https://www.youtube.com/watch?v=nciPF45mc0c
    https://www.youtube.com/watch?v=nciPF45mc0c[/quote[/url]]

    tu la boss ku,pas giant x tau la pg mna lg mo men sound..,wat msa ni,men sound jak la kat giant slgi ms boleh men kn...
    avatar

    Post on 2/2/2010, 5:31 pm by chicky

    ari ahad kmu ada memblast ka?kira2 maw buat lawatan bainie....ekekekekekeke.....

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 15/10/2018, 9:47 pm