SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Windscreen Sticker - Southern Region

    Share
    avatar
    onesensei
    WEBMASTER

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 31
    location : Membakut - KK - Bangi - Shah Alam
    Website : http://onesensei.blogspot.com/
    Tag ID: : SFC 03495
    Points : 9973
    Reputation : 75
    Number of posts : 2551
    19052009

    https://i.servimg.com/u/f3 Merchandise

    Post by onesensei

    SIOLOON STICKER FOR SALE!!
    PLACE YOUR ORDER HERE AND PM ME PERSONALLY!!

    CAN PAY CASH TO ME OR JUST BANK-IN TO MY MAYBANK ACCOUNT.

    Send in these details in your pm:

    Full Name:
    Nick Name:
    Postage Address:

    Order: (For Example: URL Sticker 1piece & Reflex Sticker 2pieces)

    *Bayaran adalah untuk tempahan. Lepas bayar baru tunggu sticker dari Sabah. Tunggu sticker sampai ke alamat surat-menyurat anda.


    URL Sticker: RM16


    Reflects Sticker: RM18

    From The Merchandise Team of Southern Region.
    onesensei & basshunterEX


    Last edited by onesensei on 18/6/2009, 4:30 pm; edited 2 times in total
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 27/5/2009, 5:26 am by napster

    BasshunterEX, Onesensei...

    ada lagi stok lebih sticker kamu...?

    aku mo bg member aku... user baru...
    avatar

    Post on 27/5/2009, 8:08 am by onesensei

    napster wrote:BasshunterEX, Onesensei...

    ada lagi stok lebih sticker kamu...?

    aku mo bg member aku... user baru...

    abis suda bro..
    maw kontek loted ni minta supply..
    avatar

    Post on 27/5/2009, 8:50 am by napster

    Aku mau Reflex 2, URL 2....

    kalau sdh ada inform aku... thx...
    avatar

    Post on 27/5/2009, 9:49 am by onesensei

    ok bro..
    reflex RM18, URL RM16..
    kasi bank in dulu sama aku,baru kta tunggu sticker sampai dr KK..
    loted kirim pas suda masuk duit sma dia nti..
    aku sms ko no akaun aku..
    sms aku alamat ko sma nama penuh la bro..
    suruh loted trus direct send sama ko bleh kan?
    klu hantar d alamat aku,takut pla aku outstation nti,lmbat pla mo bg tu sticker..
    avatar

    Post on 27/5/2009, 10:00 am by napster

    onesensei wrote:ok bro..
    reflex RM18, URL RM16..
    kasi bank in dulu sama aku,baru kta tunggu sticker sampai dr KK..
    loted kirim pas suda masuk duit sma dia nti..
    aku sms ko no akaun aku..
    sms aku alamat ko sma nama penuh la bro..
    suruh loted trus direct send sama ko bleh kan?
    klu hantar d alamat aku,takut pla aku outstation nti,lmbat pla mo bg tu sticker..

    boleh.. boleh...

    nnt sabtu ni aku bank-in...
    kena charge shipping ka ni?
    avatar

    Post on 27/5/2009, 10:14 am by onesensei

    napster wrote:
    boleh.. boleh...

    nnt sabtu ni aku bank-in...
    kena charge shipping ka ni?

    loted bilang nda payah shipping bro..
    itu ja la harganya tu..
    avatar

    Post on 30/5/2009, 8:47 pm by napster

    onesensei wrote:loted bilang nda payah shipping bro..
    itu ja la harganya tu..

    sudah ku transfer RM ke m2u mu...

    boleh guna address office aku utk send tu sticker..

    Md Sahrul Bin Salleh
    Lot A-10 MAS Freight Forwarders Complex
    KLIA Free Commercial Zone, Southern Zone
    64000 Sepang, Selangor Darul Ehsan.
    avatar

    Post on 31/5/2009, 12:42 am by onesensei

    ok bos..
    aku atur sama loted dlu..
    tQ for buying..
    hehehe..
    avatar

    Post on 14/6/2009, 11:48 am by onesensei

    T-shirt Sioloon Fun club

    TEMPAHAN TELAH KEMBALI DIBUKA . Sila buat tempahan anda sebelum 16hb Jun 2009. Terima kasih.

    http://www.sioloon.com/merchandise-f151/order-sioloon-t-shirt-t8484-175.htm#414873
    avatar

    Post on 14/6/2009, 4:34 pm by shen_chals

    onesensei

    t-shirt macam mna 2?
    avatar

    Post on 14/6/2009, 4:59 pm by onesensei

    shen_chals wrote:onesensei

    t-shirt macam mna 2?
    tshirt yg macam kami pki smlm tu bro..
    cuba ko click link ni: www.sioloon.com/merchandise-f151/order-sioloon-t-shirt-t8484-175.htm#414873
    avatar

    Post on 18/6/2009, 3:05 pm by neo_sontoloyo

    bila bole order baju ni...
    avatar

    Post on 18/6/2009, 4:01 pm by onesensei

    neo_sontoloyo wrote:bila bole order baju ni...
    ko cuba call loted bro..ada no hp dia sna list southern..dia d kk skrg ni.mungkin dia bleh tlg urus sbb tarikh tamat suda ni..
    avatar

    Post on 18/6/2009, 4:03 pm by neo_sontoloyo

    tu yg keliru tu...ingatkan xda tarikh tamat
    avatar

    Post on 18/6/2009, 4:10 pm by onesensei

    neo_sontoloyo wrote:tu yg keliru tu...ingatkan xda tarikh tamat
    iya bro..tu la.cuba ko tnya loted macam mana..manatau tyco masih lum submit tu tempahan ka..cpt2 la ko mta order..
    avatar

    Post on 18/6/2009, 4:13 pm by neo_sontoloyo

    bah..karangla.. skrg blm brapa cergas lg... ada masa aku mau jmp ko ni webmaster..ekekeke. mau minta ajar sikit pasal IT ni.... Very Happy nda ceria betul aku pny profil ni...
    avatar

    Post on 18/6/2009, 4:28 pm by onesensei

    neo_sontoloyo wrote:bah..karangla.. skrg blm brapa cergas lg... ada masa aku mau jmp ko ni webmaster..ekekeke. mau minta ajar sikit pasal IT ni.... Very Happy nda ceria betul aku pny profil ni...
    he3..bleh tu bro.ko kasi gambar ko yg paling cun,pastu bg email..trus aku hntar kod dia utk ko letak d signature..kasi aku edit2 dlu gambarmu tu..he3..baju tu kena letak details d page baju jua.bru dpt tu..mgkn kna tggu next month kali bru ada pembukaan tempahan tu..
    avatar

    Post on 19/6/2009, 7:01 am by neo_sontoloyo

    paling bagus kalau ko ajar kau depan mata tu yau....ekekek... baru senang aku ingat mau buat2 semua.. Very Happy karang bila aku sdh bole drive, sdh ok xda masalah lg, baru kita jumpa kedai mamak..ekeke
    avatar

    Post on 19/6/2009, 7:26 am by onesensei

    neo_sontoloyo wrote:paling bagus kalau ko ajar kau depan mata tu yau....ekekek... baru senang aku ingat mau buat2 semua.. Very Happy karang bila aku sdh bole drive, sdh ok xda masalah lg, baru kita jumpa kedai mamak..ekeke

    boleh bah kalau ko liao..jd nda mo beli baju ka?tnya2 la loted.nti dia blk cni suda,pyh tu..he3~ Very Happy
    avatar

    Post on 19/6/2009, 8:19 am by neo_sontoloyo

    baju tu karang aku kontek lg... nda dapat bank in duit jg skrg ni..kena cacar bah yau.ekekeke
    avatar

    Post on 23/6/2009, 3:16 pm by Skatanix

    one...si puding n kwn dia kerongkong twu mo oder stiker tu ....tapi lupa pla aku tanya stiker mana satu hehe so papahal ko follow up la k....


    p/s: loted ada chat ma aku dia bagitau kumpul list berapa yg mauk sticker tuk karnival go youth tu nanti manatau ada yg blum ada boleh dia kasi ready. k tq
    avatar

    Post on 23/6/2009, 6:01 pm by onesensei

    Skatanix wrote:one...si puding n kwn dia kerongkong twu mo oder stiker tu ....tapi lupa pla aku tanya stiker mana satu hehe so papahal ko follow up la k....


    p/s: loted ada chat ma aku dia bagitau kumpul list berapa yg mauk sticker tuk karnival go youth tu nanti manatau ada yg blum ada boleh dia kasi ready. k tq

    ok bos..nti aku tanya dorg..affirmative!
    avatar

    Post on 23/6/2009, 6:07 pm by Skatanix

    ok roger then...ZZzz Very Happy
    avatar

    Post on 23/6/2009, 6:20 pm by swordfishxox

    mau tanya sket ar...
    xde stiker reflek ke jenis url ni...

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 19/10/2018, 12:57 am