SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    sticker free!!

    Share
    avatar
    anokkancil6045
    JUNIOR
    JUNIOR

    Male
    Countries/State : Pahang
    Age : 34
    location : bentong
    Website : http://www.facebook.com/anok kacei
    Tag ID: : SFC 17225
    Points : 5623
    Reputation : 1
    Number of posts : 170
    07122010

    http://i38.servimg.com/u/f3 sticker free!!

    Post by anokkancil6045

    xde sticker free ke tuk ahli br ni respek
    leh juga tepek kat kete...
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 8/12/2010, 7:03 am by fredstreet99

    anokkancil6045 wrote:pe lg tgu....beritahu sama admin kte mau free puya hehe

    bro skang area bentong ke??sy jerantut je..dkt.tp skang kt shah alam..ad msa blh lpak kt bentong
    avatar

    Post on 8/12/2010, 7:04 am by im

    yup betul, tp utk newbie macam diorg tuh, perlu aktifkan diri dlm forum SFC dulu utk tahu serba banyak psl SFC, program2nya dll...bila dah kenal, maka cinta la tuh...baru bole join LS dgn senang hati...tul tak??? macam saya la nih, baru jak mula aktif di forum SFC... malu

    lg satu, dekat forum SFC kan semuageng dr SFC dr seluruh pelusuk ada, tu pun klu diorg online...yg jauh bole jd dekat tuh...
    avatar

    Post on 8/12/2010, 7:07 am by fredstreet99

    im wrote:yup betul, tp utk newbie macam diorg tuh, perlu aktifkan diri dlm forum SFC dulu utk tahu serba banyak psl SFC, program2nya dll...bila dah kenal, maka cinta la tuh...baru bole join LS dgn senang hati...tul tak??? macam saya la nih, baru jak mula aktif di forum SFC... malu

    lg satu, dekat forum SFC kan semuageng dr SFC dr seluruh pelusuk ada, tu pun klu diorg online...yg jauh bole jd dekat tuh...

    stuju2.. cry
    avatar

    Post on 8/12/2010, 7:09 am by keba

    jauh tu bentong..minggu ni ak turun KL..pape hal, ak contact..huhu
    avatar

    Post on 8/12/2010, 7:11 am by fredstreet99

    keba wrote:jauh tu bentong..minggu ni ak turun KL..pape hal, ak contact..huhu

    ha..dh alang2 trun..ktorg ad msuk audioshow kt shah alam..leh join skali ngn sioloon.11hb ni jam 5 ptg
    avatar

    Post on 8/12/2010, 7:13 am by im

    jd kita kasi aktif forum SFC, baru meriah sebab saya perasan, ruang utk chatbox macam hilang suda la?
    avatar

    Post on 8/12/2010, 7:19 am by keba

    ilang jgk tu..pnah masuk chatbox 4 5 kali..tp macam xdak org..
    avatar

    Post on 8/12/2010, 7:28 am by im

    klu masuk tuh, kena tgk jgk la berapa ramai org yg online, klu tdk mmg xada org...
    avatar

    Post on 8/12/2010, 7:33 am by keba

    oo..kdg2 kalau tgk, yg registered tu xde la rmai..
    yg view je rmai..cmane la nk mnrik minat diorg register ni..
    avatar

    Post on 8/12/2010, 7:38 am by im

    betul la, yg register tu kadang2 jak diorg online, pastu hilang suda...mana2 thread yg aktif, bukan diorg mau join2 pun...buzy kali diorg tuh..
    avatar

    Post on 8/12/2010, 7:47 am by keba

    btol3..pdhal opinion diorg kite dk tgu..ngee
    avatar

    Post on 8/12/2010, 8:02 am by fredstreet99

    biasa la 2..diorg tgk topik yg diorg ska je..
    anokkancil: trun la cni mgu ni..bkn jauh pn shah alam ngn bentong
    avatar

    Post on 8/12/2010, 8:10 am by anokkancil6045

    huhu..klu ade mase n pitih lebih,aku 2run le....leh juga knal2...nasib baik ari ni ari off day n sok rest day...leh juga aku ngadap internet sampai lebam dancing
    avatar

    Post on 8/12/2010, 10:55 am by fredstreet99

    anokkancil6045 wrote:huhu..klu ade mase n pitih lebih,aku 2run le....leh juga knal2...nasib baik ari ni ari off day n sok rest day...leh juga aku ngadap internet sampai lebam dancing

    mntx fb..nk add
    avatar

    Post on 8/12/2010, 11:30 am by anokkancil6045

    gun cr je mohd etdil ezuwan bin othman
    pkenalkan dri dr 'sioloon ye...
    avatar

    Post on 8/12/2010, 2:09 pm by im

    suda diluluskan ka permohonan sticker free bg sioloonerz yg tegar tuh??? Very Happy
    avatar

    Post on 8/12/2010, 2:50 pm by aLFFiaN

    kalau nak sticker FREE .. boleh dapang jumpa saya sendiri (0163399044) ... tapi kalau jauh sangat tu, kena refer taiko kat area korang lah... TQ
    avatar

    Post on 8/12/2010, 3:01 pm by im

    jom kita pi serbu bro aLFFiaN...sticker free, klu jumpa dirumah mesti bole minum free kali tu... Very Happy
    avatar

    Post on 8/12/2010, 3:13 pm by aLFFiaN

    im wrote:jom kita pi serbu bro aLFFiaN...sticker free, klu jumpa dirumah mesti bole minum free kali tu...

    boleh bah datang ja p opis EON berhad di a[i2 centre.. senang ada restaurant india sebelah opis aku... minta ja apa mahu minum.. kekeke
    avatar

    Post on 8/12/2010, 3:17 pm by keba

    ya ka bro aLFFiaN?? kalau macam ni, nk join juga la..hehe
    avatar

    Post on 8/12/2010, 3:29 pm by aLFFiaN

    keba wrote:ya ka bro aLFFiaN?? kalau macam ni, nk join juga la..hehe

    betul.. tapi kalau saja nak lekat2.. lepas tu buka... faham2 sajalah... bagus tak yah minta...
    avatar

    Post on 8/12/2010, 3:33 pm by anokkancil6045

    leh dpt free ke...waaaa....kat area bentong xde ke taiko2?

    aLFFiaN, kasi pos la kat cni...hehe
    avatar

    Post on 8/12/2010, 3:44 pm by swordfishxox

    aLFFiaN wrote:
    keba wrote:ya ka bro aLFFiaN?? kalau macam ni, nk join juga la..hehe

    betul.. tapi kalau saja nak lekat2.. lepas tu buka... faham2 sajalah... bagus tak yah minta...

    ada juga yg ske barang free ni ek...
    kalu macam ni... bkn sioloon je lingkup, bank negara pun kena bungkus, kalu ramai sangat nk free... huhuhuhuhuh.... Very Happy
    avatar

    Post on 8/12/2010, 5:15 pm by im

    betul la, suda lekat pas tu tanggalkan balik...org yg macam ni baik xpayah bg free...bikin rugi jak...
    avatar

    Post on 17/12/2010, 12:30 pm by anokkancil6045

    ksi pos la 1 sticker kat aku...lame dh tgu ni....aku dh la xjoin mne2 club kete lg ni.... jelir

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/4/2018, 10:34 am