SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    User Yang Hendak @ Baru Mendaftar

    Share
    avatar
    MiRA_TaSHa
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Female
    Countries/State : Sabah
    Age : 33
    location : Kota Kinabalu
    Tag ID: : SFC 00002
    Points : 8212
    Reputation : 0
    Number of posts : 2047
    21032007

    http://i38.servimg.com/u/f3 User Yang Hendak @ Baru Mendaftar

    Post by MiRA_TaSHa

    Kepada yang tak dapat register atau login emailkan kepada sioloon@malaysia.com

    Selepas mendaftar, anda akan menerima email untuk mengaktifkan akaun. Sila pastikan email anda tidak penuh, dan check di dalam bulk mail folder. Akaun yang tidak diaktifkan selepas 7 Hari, akan dipadamkan.

    Web ini hanya sesuai di layar menggunakan display resolution (1024 x 768) ke atas sahaja.

    Kepada user yang hendak chat, kami telah sediakan sebuah room untuk Chat

    Kepada yang menggemari IRC pula boleh connect ke /server glass.webchat.org then korang masuk #sioloon

    Keahlian SIOLOONFUNCLUB adalah untuk semua lapisan masyarakat tak kira umur,jantina, bangsa mahupun agama dan yang penting ianya adalah FREE@PERCUMA

    Crew VIP SIOLOON akan diwujudkan tidak lama lagi, jadi tunggu....

    Anda dinasihatkan untuk mendaftar supaya boleh memasuki kesemua bahagian tanpa had.

    Ahli SIOLOON dinasihatkan supaya menjaga tatabahasa dan kesusilaan!!

    Tidak dibenarkan sama sekali menyiarkan gambar/cerita atau apa saja sumber yang berunsurkan lucah

    Ahli SIOLOON diminta supaya sentiasa mengemaskini profile anda dari masa ke semasa.


    RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL. . . . . . .
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 27/6/2008, 3:31 pm by veratista

    fuyooooooo.aku pun tak tahulah mcm mana dlm ne.aku nie baru daftar nie,jadi aku dianggap masih budak2 lagi dalam nie.ahli baru katakan.sebenarnya aku just mau jadi member je.ada title juga kan nie,ada junior,freshie,senior,master dan macam2 lah.ada beza tu kan?

    Post on 29/6/2008, 10:12 am by ProjectD

    veratista wrote:fuyooooooo.aku pun tak tahulah mcm mana dlm ne.aku nie baru daftar nie,jadi aku dianggap masih budak2 lagi dalam nie.ahli baru katakan.sebenarnya aku just mau jadi member je.ada title juga kan nie,ada junior,freshie,senior,master dan macam2 lah.ada beza tu kan?

    itu suma bergantung kepada posting bro (bkn ayat spam)

    Post on 16/11/2008, 7:56 am by Ron

    halu..ada siapa nak tolong haku ker?
    avatar

    Post on 16/11/2008, 8:01 am by froneTier

    Ron wrote:halu..ada siapa nak tolong haku ker?


    Perkenalkan diri anda di Ice Breaking,.

    masuk link ini --->http://www.sioloon.com/ice-breaking-f41/

    Post on 17/11/2008, 2:05 pm by mukmin

    salam perkenalan kpd sumer....
    sy sbagai ahli bru club ini minta tunjuk ajar ye
    avatar

    Post on 17/11/2008, 3:17 pm by Viero

    mukmin wrote:salam perkenalan kpd sumer....
    sy sbagai ahli bru club ini minta tunjuk ajar ye

    Sila Perkenalkan Diri di Section Ice Breaking Bro....
    Link:
    http://www.sioloon.com/ice-breaking-f41/
    avatar

    Post on 8/1/2009, 1:32 am by hamba_malam

    ola... salam perkenalan donk
    avatar

    Post on 8/1/2009, 1:46 am by zul@LA

    hamba_malam wrote:ola... salam perkenalan donk

    buat dlu ice break bro,link cni
    http://www.sioloon.com/ice-breaking-f41/
    avatar

    Post on 17/1/2009, 8:33 pm by acai_cptunk

    alopz...,apa story ar 1st MyVIVA TT,GRACE POINT...?
    HUHUHU.aku absent nie...mana mo dpt sticker2 sioloon nie ar..
    ada baju2 ka pa2 ka...

    Post on 18/1/2009, 5:52 pm by MieY_kItTy

    acai_cptunk wrote:alopz...,apa story ar 1st MyVIVA TT,GRACE POINT...?
    HUHUHU.aku absent nie...mana mo dpt sticker2 sioloon nie ar..
    ada baju2 ka pa2 ka...

    utk dapatkan sticker SIOLOON klik link di bawah :-

    http://www.sioloon.com/merchandise-f151/order-reflax-sticker-t8007.htm

    http://www.sioloon.com/merchandise-f151/order-url-sticker-t8008.htm

    utk tempahan baju SIOLOON klik :-

    http://www.sioloon.com/merchandise-f151/order-sioloon-t-shirt-t8484.htm

    then kalo dh buat tempahan boleh trus PM dgn mr.alffian utk diambil tindakan dan makluman beliau...

    thanks...teruskan menyokong SIOLOON Very Happy Very Happy

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 21/4/2018, 9:44 pm