SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    please upload gambar sound ... untuk keluarga2 sound (part2)

    Share
    avatar
    BON
    SIFU
    SIFU

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 33
    location : pitas, sepanggar, k.k
    Tag ID: : SFC 02761
    Points : 7764
    Reputation : 3
    Number of posts : 5017
    21122008

    http://i38.servimg.com/u/f3 please upload gambar sound ... untuk keluarga2 sound (part2)

    Post by BON

    sambungan dari please upload gambar sound korang... untuk keluarga2 sound...kalau ada gambar 2 sound lagi bolehlah terus upload di sini... yg penting jangan off topic dah la!!
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 30/12/2008, 6:03 am by under18crew

    npa plak menan 8 ohm bon?
    avatar

    Post on 30/12/2008, 6:06 am by BON

    nda ba, mungkin dia sett karas2 macam tu 8ohm... pok2 roadshow dia makan
    avatar

    Post on 30/12/2008, 6:08 am by under18crew

    owh..tp sthu sy woofer adam's mmg keras bnyinya..sbb 2lh kli kna ckp bnyinya 2 tukul..
    avatar

    Post on 30/12/2008, 6:09 am by BON

    ko pernah dengar ka kancil ni? orang mana ni ? mcm aku tia pernah nampak lagi
    avatar

    Post on 30/12/2008, 6:10 am by under18crew

    aku cma pna dgr nie ada kncil pkai adam's uda 4 bji d kancil..dgr2 urg ranau tp sy rasa bkn urg ranau nie..
    avatar

    Post on 30/12/2008, 6:11 am by BON

    cantik gak wo kan display dia... under18, apa pendapat mo sama port angin dia tu?
    avatar

    Post on 30/12/2008, 6:27 am by under18crew

    ok jga men port angin g2..mgkn da tjuan dia men mcm g2.mmg ada jga yg mngatakan men ported bulat style lama..tp klu dia men ported lurus mgkn ada mmuaskan skit.lgpn box mcm bsar..
    avatar

    Post on 30/12/2008, 7:44 am by GaRRett83

    uinah geng jan men2 o ni pot dia ni. saya rasa memang sesuai la box dia gini.
    saya punya wagen pun tanggalam ehh..bole terasa beguyang juga seluar saya
    berdiri depan wofernya.. tp saya tnguk karannya drop juga la nampak dr ampnya
    kelip2 lampu powernya..

    ada 1 lg wajah prokick 12'x2. main pot gtu juga. tp jauh la beza bunyi ma yg pakai
    brand wofer camnya. kik o jauh o beza... pandai la org tu sett..waja budak cina. Very Happy
    avatar

    Post on 30/12/2008, 7:51 am by carls

    cantik lah display kancil ni...
    avatar

    Post on 30/12/2008, 7:54 am by db7212

    YEA TAU GENG CANTIK OR....DISPLAYNYA NE...........

    Post on 30/12/2008, 8:11 am by Andymonkey

    man nie..tia nampak pun... 8)
    avatar

    Post on 30/12/2008, 8:59 am by rasta8592

    carls wrote:cantik lah display kancil ni...
    memang cantik tapi colornya x mantapz bit
    avatar

    Post on 30/12/2008, 9:19 am by under18crew

    GaRRett83 wrote:uinah geng jan men2 o ni pot dia ni. saya rasa memang sesuai la box dia gini.
    saya punya wagen pun tanggalam ehh..bole terasa beguyang juga seluar saya
    berdiri depan wofernya.. tp saya tnguk karannya drop juga la nampak dr ampnya
    kelip2 lampu powernya..

    ada 1 lg wajah prokick 12'x2. main pot gtu juga. tp jauh la beza bunyi ma yg pakai
    brand wofer camnya. kik o jauh o beza... pandai la org tu sett..waja budak cina. Very Happy

    waja wrna putih ka?
    avatar

    Post on 30/12/2008, 10:01 am by BON

    NI COLOUR TUK TERRORIST NI .... rambo

    Post on 30/12/2008, 9:22 pm by Andymonkey

    haha...blaster crew pun sama jugak bon.. What a Face
    avatar

    Post on 31/12/2008, 5:10 am by CUPINrumble

    BON wrote:ko pernah dengar ka kancil ni? orang mana ni ? mcm aku tia pernah nampak lagi

    orang ranau juga tu bon...
    lau mo cari dia kan sinang jak.....
    member bg tau dia ni toke kadai sound n aksesori keta d ranau.....
    sakap jak yg toke kadai pakai adams kanal uda tu.
    hehehehehehehe....
    lau ikut cerita king tu kancil d ranau tau..
    pa lae bon... bleh ngeh ngeh ngeh
    avatar

    Post on 31/12/2008, 5:42 am by BON

    ngeh ngeh ngeh .... mau cari pengalaman ni tau... yeeehaaaa
    avatar

    Post on 31/12/2008, 6:50 am by under18crew

    CUPINrumble wrote:
    BON wrote:ko pernah dengar ka kancil ni? orang mana ni ? mcm aku tia pernah nampak lagi

    orang ranau juga tu bon...
    lau mo cari dia kan sinang jak.....
    member bg tau dia ni toke kadai sound n aksesori keta d ranau.....
    sakap jak yg toke kadai pakai adams kanal uda tu.
    hehehehehehehe....
    lau ikut cerita king tu kancil d ranau tau..
    pa lae bon... bleh ngeh ngeh ngeh

    tauke 3W ka nie?
    avatar

    Post on 1/1/2009, 10:03 am by CUPINrumble

    tauke 3W ka nie?[/quote]

    macam....lau x clap aku kedainya yg dkt hjg tu......
    tp ku tanya member lu takut nanti salah inform...
    hehehehehehee....
    avatar

    Post on 1/1/2009, 3:15 pm by BON

    mati, tia heran la... tokey kedai rupanya.. Surrender
    avatar

    Post on 1/1/2009, 3:23 pm by CUPINrumble

    BON wrote:mati, tia heran la... tokey kedai rupanya.. Surrender

    tu la pasa... boring2 pakai tu adams tukar p brand len pulak..
    hehehehehehehe.....
    uiii bon spender siapa yg ko Surrender ....
    Gelak Dia
    avatar

    Post on 1/1/2009, 3:29 pm by Ben507

    Kereta demo dranau ba ni 3W....kaw2 jugalah ni penah aku tgk dtry masa aku pi ranau
    avatar

    Post on 1/1/2009, 3:37 pm by BON

    kuat gak ka ben?
    avatar

    Post on 1/1/2009, 3:39 pm by db7212

    boleh tahan la geng................ bunyi tukul ja la gema taraaaa
    avatar

    Post on 1/1/2009, 3:40 pm by Ben507

    Ok lah juga...padanlah dgn 4 biji tapi org yg setting ni keta ada ek sikit.... pale

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/6/2017, 11:32 pm