SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

BODY KITS 

Topics
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
21032012
Salam suma warga sioloon...

sapa2 sini tau mana mau dapat bodypart depan EK 99 specs...area k.k..klu yang depo punya pon xpa

by fairuzsulaiman - Comments: 0 - Views: 660
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
10032012

Tolong recomen..
sya mau install masuk spoiler untuk ae90 sya...kalu bole, yang tida kacau third brake lamp sya...sya minat yang hitam trus tu...yang macam takumi punya 86...ada ka yng macam tu untuk ae90?

GT wing mcmana? ok ka tu? tida rusak ka bonet kalu pakai tu?

by ravekeeper3 - Comments: 0 - Views: 450
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
07032012
assalamualaikum and hi...

sa mau tanya..dimana sa bole cari bumper standard or elite viva depan and blakang?? and brapa tu ar kos dia??
kalau ada yg mau jual...lagi bagus.. tapi sa mau warna putih saja,masih ok n berpatutan.. area kk ums.. tq Smile

by monei_19 - Comments: 2 - Views: 1108
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
11012012
geng di mana ada tempat bengel mengecat di area kk ne ah..mau buat job training ne ...tulung2 suggest la tempat ..hehehe

by apeace - Comments: 3 - Views: 383
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
11022012
[/URL]


Assalamualaikum & salam 1 malaysia semua Smile

saya nak tanya.. bumper ni jenis apa? mana nak cari ? dan brapa harga.. kalau ada jual, sila PM saya boleh tak. Lokasi saya di johor.

by atromen7 - Comments: 7 - Views: 1780
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
09072010
Salam suma,

mo tanya mana2 tempat halfcut di area KK jual bodykit L5 mira, (Depan - Bumper,hud,fender, lampur) berapa harga... (Belakang - Bonet, Bumper, Lampur) berapa harga. baru mo modi kancil aku ni.

kalau ada kawan2 yang mo jual boleh juga., murah2 la geng.

ok

by potsmoker - Comments: 226 - Views: 10070
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
02122011
boleh kah? klu kreta iswara, tukar face pegi SAGA punya face? apa mau tukar? headlamp ja ka? atau fender pun mesti ikut tukar juga?

by ravekeeper3 - Comments: 15 - Views: 1802
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
07122007

by Yusz` - Comments: 116 - Views: 10104
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
13032008
Nak tanya skit...siapa2 dah tukar warna kreta tolong kongsi2 pengalaman. Adakah harus nak inform JPJ atau main koboi je....... What a Face . Kalau kat JPJ apa benda2 info yang harus mereka perlukan untuk saya sediakan termasuk soal pembayaran dll...

by zerone - Comments: 70 - Views: 10033
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
25082008
ni la bumper antara 1 new bumper for iswara.....

by shak - Comments: 429 - Views: 10759
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
21092011
salam 1 msia semua teman..

mau mta ptolongan cni...boleh suggest ka d mana mau tukar bumbung iswara di kk &bengkel yg campin buat..berlubang sdh bah keluar biji2 lg...dkat pintu pun sama..bonet depan& belakang pun sama...kira2 mo bikin blk iswara beliau sy ni..lau da tukar semua bru mo cat blk...harap dpt info dari semua teman2 sioloon sekalian...terima kasih...

by naem - Comments: 6 - Views: 1348
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
22022008

by tony84 - Comments: 23 - Views: 9999
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
06012012
yo...ada siapa2 y boleh cadangkan front bumper untuk myvi...dan harga sekali?hehe^^

by deakon - Comments: 0 - Views: 379
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
29072011
..nak tanye der..kalaw nak wat modified kancil...body kit ad tak s'lain fibre cuz aq tngok fibre nieh macam rapuh jew...kalaw ad,pe bahan dye ek?

by naqie - Comments: 23 - Views: 2913
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
15112011
helo geng, apa kesan klu buka spoiler viva ori then tukar spoiler baru(mmg ngam utk viva jugak)... ada ka lubang skru tu kena tebuk baru lg atau bole psg yg baru trus ngam... tlg geng... ada sepa2 pena tkr spoiler dua kali??? sila tunjuk ajar... thankss...

by dexbeckz - Comments: 11 - Views: 2274
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
06072008




by drakult - Comments: 86 - Views: 10196
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
06112010
Sapa2 yg ada pic modified alza n exora
kongsi2 la di sini........
member2 lain pun nak tgok jgk.... cheers

by mad - Comments: 108 - Views: 10049
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
09062011
dlu zaman vip,skrg tiba la masa usdm pnya trend pla naik...mmg cun la..nnt aku upload pic..

by nawi19 - Comments: 11 - Views: 1754
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
27112011
SALAM FORUM SIOLOON SEMUA!!!....
KAT SINI SAYA ADA MENJUAL SPOILER TRD CARBON LOOK UNTUK MYVI....
BARANG BARU....
LAIN DARI YANG LAIN...
HARGA BOLEH NEGO TIPIS2...
LAGI BANYAK ITEM LAGI MURAH HARGA YANG KAMI TAWARKAN...
SO SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH LAH CALL SAYA TERUS....
SAYA JUGA ADA MENJUAL AKSESORI KERETA PELBAGAI...
BOLEH LAH BERTANYA APA PART AND AKSESORI YANG ANDA MAHUKAN...




by dreamerz - Comments: 3 - Views: 1673
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
04032008






ngam untuk aboy...

by tony84 - Comments: 33 - Views: 10040
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 21/4/2018, 4:43 am