SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    adjustable

    Share
    avatar
    chiqen
    JUNIOR
    JUNIOR

    Male
    Countries/State : Kedah
    Age : 36
    location : kedah
    Points : 6190
    Reputation : 1
    Number of posts : 93
    24042011

    http://i38.servimg.com/u/f3 adjustable

    Post by chiqen

    salam bro otai2 sioloon..
    adjustble terbaik brand ape yer?
    sekarang aku pakai adjustable tien hi-lo..
    x syok la pakai..rasa cam keras jer walaupun sudah diservis..
    aku ingat nak tukar adjustable..
    adjustable hi-lo soft-hard brand ape yg bagus?
    kalau ada yg second hand sape2 nak jual bagitahu la..
    sekian
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 24/4/2011, 9:41 am by NewbieKCAR

    rsenyer abs brgntung kpd krete nya.... huhu,,tgu otai jwab... Wink
    avatar

    Post on 24/4/2011, 10:00 am by bumbek

    adj hi lo memang keras bro lebih kepada racing spec..... kalau hi lo soft hard blh adjust bagi comfort bro....... pakai kat kereta mana bro?
    avatar

    Post on 24/4/2011, 10:19 am by NewbieKCAR

    bumbek wrote:adj hi lo memang keras bro lebih kepada racing spec..... kalau hi lo soft hard blh adjust bagi comfort bro....... pakai kat kereta mana bro?

    rsenyer utk krete integra... huhu..... slalu klu hgh low soft hard bgus jnama apa?
    avatar

    Post on 24/4/2011, 11:01 am by chiqen

    bro bumbek..
    pakai kat kereta honda integra da6 2 door..
    keras xsyok la mau jn jauh..
    adjustable apa yg bagus bro bumpek..
    yang tak melambung punya..hehe
    avatar

    Post on 24/4/2011, 12:16 pm by keba

    kalau tein pn da ckp x besh, pkai jak yg std bro...
    tein tu da kira tbaik d pasarn..tp jrg ad pkai db mahal lol
    biasa la tu nk performance mmg keras..
    x pun sb anda pkai tein utk track..
    tein yg besh utk daily, pakai tein super street..
    mmg x cari laen dah
    avatar

    Post on 24/4/2011, 12:29 pm by Boi

    ya betul.. aku pun pakai tein superstreet.. try test sana jalan menggatal inanam. tetap syok.. walau depan suda adjust rendah abes + buka 1 adjuster.. kikikikiki....

    (tapi aku mencari buyer suda.. mau tukar kreta. )
    avatar

    Post on 24/4/2011, 12:40 pm by keba

    nah..tu dia..mmg best superstreet ni..apalagi chiqen??
    angkt superstreet jgk la..hehe
    avatar

    Post on 24/4/2011, 2:56 pm by neo_sontoloyo

    juz pandangan...hehehe..

    besanya integra ka,atau apa2 saudara honda suka pakai tein ss..memang terbaek...kawan2 yg pakai la ckp...
    member sorang pakai d satria neo brand tein ni memang terbaek...so apa lg....heheh..kereta power tu kena pakai tein ss...
    avatar

    Post on 24/4/2011, 6:05 pm by chiqen

    Boi cr buyer ke boi..
    berapa RM kau buka?
    aku mmg pakai tien utk track punya..
    dulu owner kete aku ni kaki track..
    tp dulu ok je aku rasa..tp skrang kureng la aku rasa tien aku pakai ni..
    spring pun bukan ori tien..
    avatar

    Post on 24/4/2011, 6:10 pm by Boi

    ko pakai kreta apa? ni abs muat myvi viva n yang sewaktu dengannya jak.. eheheh...
    avatar

    Post on 24/4/2011, 6:13 pm by chiqen

    nak tanya sikit bro2 sekelian..
    kalau aku beli spring tein original ada perbezaan tak?
    ada sorang mamat ni nk jual spring tein dia pakai dekat pesona..
    boleh masuk ke dekat tein aku..
    avatar

    Post on 24/4/2011, 6:15 pm by chiqen

    aku ingat kau pakai honda boi..hehe
    aku kereta honda integra da6..
    avatar

    Post on 24/4/2011, 6:25 pm by Boi

    tu la pasal.. kongsi pengalaman jak aku dapat buat. eehehe... tapi memang syok.. tayar siri 35 pun jadi sedap..
    avatar

    Post on 24/4/2011, 6:31 pm by chiqen

    bro boi ada mamat ni nak jual spring tein
    boleh masukkah spring ni dekat adjustable aku..
    dia pakai dekat persona..
    cuba bro boi tlg tgk
    http://www.mudah.my/Spring+tien+untuk+persona-9440599.htm
    avatar

    Post on 24/4/2011, 6:48 pm by Boi

    kena cek juga tapak ngam @ x.. sebab pena test ni abs dengan spring laen.. tapak ni tein kecil.. mau engneering +1 plate kalau mau masuk jugak.. jadi aku xbole kasi konpom la.. macam sengaja ni tein.. xuniversal..

    ko punya abs jenis apa? servis tempat specialize tein? xtau la kalau lama memang dia jadi keras. sebab baru pakai 3 bulan.. (yang syok tein bagi emblem n spanar tein. kikikiki)
    avatar

    Post on 11/5/2011, 5:51 am by SchulzCube

    Guna Tein Ha... Tapi cam susah nak dapat itu barang... Ramai member saya guna untuk enjoy dan juga rempit sekali sekala... Hehe.. Setting 16 - 32...
    avatar

    Post on 12/5/2011, 6:34 am by muse_pdc

    salam..nk tnye sket...sy bru je pkai adjustable...yg biase pnye lar...
    klau tme koner tu mmg syok..
    tp yg x syoknye tme lalu jln beralun..bumping trase gle...blh besar dada gua tu..hehehehe
    bnde tu blh ejus x bg x trase bumping sgt...

    avatar

    Post on 12/5/2011, 2:36 pm by keba

    try ejas kasi keras sikit..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 18/8/2017, 8:07 am