SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    campro turbo..??

    Share
    avatar
    roodey
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 29
    location : gemas,negeri sembilan..kajang
    Tag ID: : SFC 13150
    Points : 5541
    Reputation : 1
    Number of posts : 49
    14072011

    http://i38.servimg.com/u/f3 campro turbo..??

    Post by roodey

    [b]salam semua warga sioloon..ni aku nak tnye pendapat ni..da lama dengar ada campro turbo..waja,gen 2 n semua yg pakai enjin campro tu..korang rasa ok x...?

    sapa2 yang ada pengalaman modified campro turbo ni share la info..contohnya performance lepas masuk turbo tu ke..kalau bg info kedai n bengkel yg buat tu lagi cantekk..hehehe... help Very Happy Agree Agree Agree
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 22/7/2011, 6:08 am by neo_sontoloyo

    Campro turbo?? terbaek tu.... ku sdh jumpa bnyk campro yg pakai turbo ni...tp aku nda la ada pengalaman...cuma bole kongsi2 setakat yg aku tau ja...hehehe

    kalau campro masuk turbo, perfomance kompom la naik...cuma mau menjaga tu yg penting...semua d enjin tu kena tukar...

    aku ada kenal kedai pakar campro.... kalau mau pasang, pg dori dori autoworks subang hi-tech dgn d Powerzone shah alam...ni ja dua bengkel terbaek pasal campro yg aku kenal...

    he he he....
    avatar

    Post on 6/8/2011, 6:32 pm by kole

    APe NAK RSAu BrO..TAHun DEpAn PRoTOn MAu keluar EnGiNE TuRBo LA...BElI JE yAng Ade WaRRANtY N ORi..SAbO Aje.HAha!

    Post on 6/8/2011, 6:35 pm by naqie

    kole wrote:APe NAK RSAu BrO..TAHun DEpAn PRoTOn MAu keluar EnGiNE TuRBo LA...BElI JE yAng Ade WaRRANtY N ORi..SAbO Aje.HAha!

    betol uh der...aq ad juga dngar2 yg exora nak sumbat turbo..tataw la betol ke tk...tp rase emg patot pkay turbo lahh exora uh..cuz aq test drive mse uh cm berat jewp..(perbandingan ngan naza citra 2.0)
    avatar

    Post on 6/8/2011, 8:07 pm by kole

    GUe KiJE PRoTOn So BuKAn deNgAr² LAgI Da..MEmANg DA BEtOi..AwAl TAhun DEpAN KAlu SEmO LAncAr La...TrIaL PErFOMAnCE U EXorA N PErSoNA TyPE R...HEhehE. HAraP² PRoJEk TUrbO Ni Okla...

    Post on 6/8/2011, 8:09 pm by naqie

    ..ok bro..papehal updated cte pcl turbo proton nieh..sokong buatan malaysia!
    avatar

    Post on 6/8/2011, 8:12 pm by kole

    HAha...Aku CuME PEKERja BIAsa Aje, InFo DAPat PUn GiTu² Aje...KiTE TuNggU Aje LA NAnti..
    avatar

    Post on 11/9/2011, 6:39 pm by roodey

    neo:Campro turbo?? terbaek tu.... ku sdh jumpa bnyk campro yg pakai turbo ni...tp aku nda la ada pengalaman...cuma bole kongsi2 setakat yg aku tau ja...hehehe

    kalau campro masuk turbo, perfomance kompom la naik...cuma mau menjaga tu yg penting...semua d enjin tu kena tukar...

    aku ada kenal kedai pakar campro.... kalau mau pasang, pg dori dori autoworks subang hi-tech dgn d Powerzone shah alam...ni ja dua bengkel terbaek pasal campro yg aku kenal...

    he he he....






    thanx bro...useful info..nanti aku pg tingu2 juga tu..hehehe...ko nda berminat ka boss..??

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 21/10/2017, 5:11 pm