SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Hati-Hati Bila On9 Di cyber cafe

    Share
    avatar
    Mazlan85
    SUPERIOR
    SUPERIOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 32
    location : Lahad Datu - Kota Belud
    Website : http://www.sioloon.com
    Tag ID: : SFC 13945
    Points : 7739
    Reputation : 10
    Number of posts : 1893
    06092011

    http://i38.servimg.com/u/f3 Hati-Hati Bila On9 Di cyber cafe

    Post by Mazlan85

    HATI2 GUNA CYBER CAFE !!

    Hal yg sangat penting terutama pada orang yang suka on9 di Cyber Cafe...
    Ok,sebelum korang guna PC..1st Check device ni sama ada disambungkan dekat CPU atau tak..
    Alat ini dinamakan Keystroke. Ia dicucuk di hujung cable keyboard yg terhubung ke PC, ini digunakan untuk menyimpan semua data yg telah diketik oleh keyboard itu...

    Kebanyakan ini dipakai di Internet kafe, pameran, hotel Dan lapangan terbang. Maka berhati2lah terutama anda yg menggunakan Internet di tempat seperti itu untuk mengakses account bank online atau site penting lainnya.

    Setelah anda masuk ke account bank, Dan setelah selesai, meninggalkan PC, itu akan dgn mudahnya untuk membuka account itu kembali dgn apa yg sebelumnya anda ketik, yg telah
    tersimpan di dlm Black Device.

    Jadi, sebaiknya anda periksa dahulu PC jika Ada sesuatu yg mencurigakan di belakangnya sebelum menggunakan Internet di tempat umum untuk mengakses site penting

    Semoga informasi ini berguna untuk anda semua..

    Oppss..Jangan lupe kongsi dengan kawan-kawan yang tak tahu ye..Smile..
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 6/9/2011, 5:51 pm by im

    info yg bguna ni bro...spttnya tuan punya cyber cafe tu kena btanggungjawab la...bkn maw untung saja...
    avatar

    Post on 6/9/2011, 5:55 pm by Mazlan85

    ya kalau kantoi xpa jugak,buli kita ambik tindakan,tapi kalau x kantoi.....abis la.......kita yang menggunakannya.......

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 25/4/2018, 7:02 pm