SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Lepak Santai SFC Tawau (09 Oktober 2011)

    Share
    avatar
    afwan
    JUNIOR
    JUNIOR

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 31
    location : Kota Marudu / Tuaran
    Website : https://www.facebook.com/profile.php?id=1480484167
    Tag ID: : SFC 19381
    Points : 5486
    Reputation : 1
    Number of posts : 218
    09102011

    https://i.servimg.com/u/f3 Lepak Santai SFC Tawau (09 Oktober 2011)

    Post by afwan

    Tajuk aktiviti: Lepak Santai SFC Tawau
    Tempat: Restoran Ali Topan
    Masa : 4.00 PM / 09 Oktober 2011


    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 9/10/2011, 4:43 pm by Kornurts

    aikk knpa ada 1 ja gmbr bro..adehhh...nda pa...aku tolong ko uplod la..huhuhu...


















    avatar

    Post on 9/10/2011, 5:01 pm by Kornurts


    biki: hai...nama sy biki...umur sy 17 tahun...boleh sy berkenalan dgn kmu???


    biki: sy ni sorg yg pemalu..sory ya..
    maekochizu: adehh,malu2 lg c biki ni mau mngurat..hmmm..


    macam sedap pula minuman c bro adeqyana ni..mau minta tp aku malu pula..huhu..


    Ejump: heiii!!!mana ba yg lain ni..lambat btul smpai..janji jm 4,blm smpai2 lg..


    maekochizu: mana ba dalink aku ni..blum lg reply2 sms..bikin panas woo..


    maekochizu: astaga,gmbar apa ba dia send sma aku ni..gila btul ni org..

    avatar

    Post on 9/10/2011, 5:07 pm by Kornurts

    bro,yg ini siapa pula namanya...aku knal ni dlu 1 skola sma aku d St.Patrick..dia pkai kancil putih auto,blakang L2,rim L2s 9 spoke[waktu itu la]hahaha....knal muka sja,tp nma x knal..hahaha...kirim salam dgn dia...akhrnya bertemu lg dlm SFCTWU..

    avatar

    Post on 9/10/2011, 5:36 pm by afwan

    c mawi bah tidak silap namanya. ada tu namanya d fb mmami law..d fb sfc tawau pun ada bro..hehehe..

    gambar tu baru start ja upload..kira lepas mandi baru mo show gambar laen.hehehe..

    buli tahan juga ko wat karangan ar..bro..hehehe..skit ja org datang td, ramai yg g kk. c bro im bz.kna kol2 x jawab..heheh..
    tapi yg penting c bro ejump mo buat futsal sebagai aktiviti mgguan sfc tawau.hehehe..apa lagi come n join.hahaha Yahoo
    avatar

    Post on 9/10/2011, 5:40 pm by afwan

    c biki td bawa cewek nya g LS..hahaha..
    avatar

    Post on 9/10/2011, 5:45 pm by Kornurts

    afwan wrote:c mawi bah tidak silap namanya. ada tu namanya d fb mmami law..d fb sfc tawau pun ada bro..hehehe..

    gambar tu baru start ja upload..kira lepas mandi baru mo show gambar laen.hehehe..

    buli tahan juga ko wat karangan ar..bro..hehehe..skit ja org datang td, ramai yg g kk. c bro im bz.kna kol2 x jawab..heheh..
    tapi yg penting c bro ejump mo buat futsal sebagai aktiviti mgguan sfc tawau.hehehe..apa lagi come n join.hahaha Yahoo

    hahaha...adehh..apa be bt bro..aku x da FB pula..oo mawi ya..haha..uikk,jalan2 ka dorg g kk..lawa la..

    huhuhu...aku cdangkan bgni bro..klu macam ssiapa ada ambl gmbr,pling bgus klu edit msuk skali nama mmber yg baru join d gmbr dia..spya snang dikanal..huhuh...macam situasi aku skg ni..ahli SFCTWU jg,tp brada d kk..tiada ku knal yg ahli baru join ni...aku pn blm knal lg ko yg mna 1 bro..blm nmpk gmbar ko..hahahahaha...
    ini cdangan aku la..apa pndpat ko bro??
    avatar

    Post on 9/10/2011, 5:49 pm by Kornurts

    afwan wrote:c biki td bawa cewek nya g LS..hahaha..

    oo..ceweknya ka tu yg baju hitam dduk dkt dia??ptt la mesra smacam je aku tgk,..sbb setahu aku,c biki ni mmg pndiam n malu klu dia nda knal..lbh2 lg klu ciwik2..hahaha..
    avatar

    Post on 9/10/2011, 5:51 pm by Kornurts

    wow...nmpknya ada sukan futsal lg ni..syok tu..tp malangnya aku kaki bangku pula...adehhh..ada sejarah hitam bah,psal itu la aku tiada sentuh main futsal n bola sepak ka sepak apa ka..tiada aku sntuh..huhuhu.. Cool
    avatar

    Post on 9/10/2011, 6:08 pm by afwan

    aik lupa pula, ko teda Fb.haha..cadangan yg bagus juga..apa juga ko wat d kk?..aku org kk, tapi keja sini..jd SFC Tawau juga.hehehe..bah next time aku selit kan nama org2 nya ok.next LS la..


    Siap men cubit2an lagi tu..hahaha..c biki n cewek nya..


    xpa la bro, tukung pungut bola pun buli jua tu.heheheh..yg pentg berjalan sama juga bersenam.heheheehe...injurd teruk ka maen futsal?
    avatar

    Post on 9/10/2011, 6:17 pm by Kornurts

    haha..sy study bah d sni bro..ok2 bro..tq,...huhuhu...alala...ptt la c leng2 pn meninguk ja sma sorg dua..hahaha...

    haaaa...boleh bah bro..klu tukang pungut bola..nda pyh disuruh,aku volunteer hahaha...bkn pasal injured bro..tp psal silap masuk gol..ada ka aku kasi masuk gol dlm tiang sendiri...adehhh...aku x sedar lg tu,siap bangga2 lg melompat2...tau slah msuk gol p tiang sndiri..pihak lawan la dpt mata...kna humban kasut aku bro,kna kutuk2 lg,kna maki2..msa tu time form 3 d skola..hahaha...punya malu...byangkn pertandingan bah tu..bkn 1 skola ja tgk..skolah lain pn ada...bikin malu oo..adehh..nda pa la,,aku share2 d sni ja.,.lgpun lama sda berlalu./.hahahahaha...
    avatar

    Post on 9/10/2011, 6:22 pm by afwan

    Ooo..ptut la.mana jua ko study bro?..c leng2 tu rindu mo pegi KK lagi apabila tgk dua org tu.hahahaha..nasib c leng2 jarang on9 forum..hahaha..(sori la Leng2 gurau2 bah).. jelir


    HAhahahaha.. lol! xpa ada juga mo d ingat bila busan2.hahaha..mgkin time tu ko minum air lebih kali sampai kasia gol tempat sendiri.hahaha...tapi pelik juga xkan penjaga gol sendiri ko x kenal.hehehe..
    avatar

    Post on 9/10/2011, 6:31 pm by Kornurts

    hahaha...d UNITAR bro,..area bundusan dkt JPJ....hahaha...bah apa lg leng..kasi smpai ba tu kelisa d sni kk..huhuhu..

    hahahahahaha...itu pasal la bro..ada ka ptt pnjaga gol sndiri pn aku x perasan..adehhh...sandi jg kemaluan ku pda wktu itu..hahaha...paling aku malu sama cewek2 time tu..sda kita betrip2 hebat dpan cewek2,,tau2 kantoi pla d tiang gol...alalalala...
    avatar

    Post on 9/10/2011, 6:39 pm by afwan

    Ooo..sana tu. itu ku tau...kelisa leng2 mo g KK?..aku selut la siapa leh tahan naik kelisa dia..lower betul.lggar lubang ka garisan kuning ka jd macam buaian.hahaha..

    hahaha..xpa bro, popular juga ko masa tu.asyik d sebut2..hehehe semua sekolah kenal ko.hehehe..if c mawi tu ingat tul kali dia sama ko kan?
    avatar

    Post on 9/10/2011, 6:42 pm by afwan

    ini nick name c mawi d sfc web - Yazer_SSCUS
    avatar

    Post on 9/10/2011, 6:44 pm by afwan

    bakal2 ahli LPC..heheh
    avatar

    Post on 9/10/2011, 6:48 pm by Kornurts

    afwan wrote:Ooo..sana tu. itu ku tau...kelisa leng2 mo g KK?..aku selut la siapa leh tahan naik kelisa dia..lower betul.lggar lubang ka garisan kuning ka jd macam buaian.hahaha..

    hahaha..xpa bro, popular juga ko masa tu.asyik d sebut2..hehehe semua sekolah kenal ko.hehehe..if c mawi tu ingat tul kali dia sama ko kan?

    hahaha...smpai jg tu bro..aku dulu first2 naik kk pn bgtu jg..kncil aku x pkai spring msa tu bwa naik kk..gila btul...sakit pinggang oo..

    hahaha...jadi sebutan tp sbutan kutukan..huhuhuhu...c mawi x tau tu bro..msa aku 1 skola dgn dia time form 6..sy dulu form 1 - form 3 d twu skola,form 4-5 kk,form 6 tawau lg...

    ko krja apa d twu bro??area mna tu??
    avatar

    Post on 9/10/2011, 6:52 pm by Kornurts

    afwan wrote:ini nick name c mawi d sfc web - Yazer_SSCUS

    oo..tau uda sy...yg kazen bini bro ejump ba ni...huhuhu....
    avatar

    Post on 9/10/2011, 6:53 pm by afwan

    bukan leher ja sakit, pinggang pun sakit juga tu bro..hahahaha..

    xpa bro pengajaran..jangan tiru aksi ini.hahahaha LOL..


    aku keja d spital tawau, bahagian farmasi...tggl sana taman gembira dekat JPJ..
    avatar

    Post on 10/10/2011, 5:28 pm by FikTz

    wah panjng certa kamu... ada masuk pulak nama ku ya... macam kaw taw ni kornurts malu2... hahaha... paling manang kaw...
    avatar

    Post on 10/10/2011, 6:52 pm by Kornurts

    afwan wrote:bukan leher ja sakit, pinggang pun sakit juga tu bro..hahahaha..

    xpa bro pengajaran..jangan tiru aksi ini.hahahaha LOL..


    aku keja d spital tawau, bahagian farmasi...tggl sana taman gembira dekat JPJ..




    btul tu bro..silap2 hari bulan patah2 tulang nti klu kreta x da spring..hahaha..

    oo..d sna pula bro...brpa lama sda ko krja sna bro??
    avatar

    Post on 10/10/2011, 6:53 pm by Kornurts

    FikTz wrote:wah panjng certa kamu... ada masuk pulak nama ku ya... macam kaw taw ni kornurts malu2... hahaha... paling manang kaw...

    hahaha...ko ni biki...snang ja ba d tau tu..aku faham perasaanmu..sbb aku pn prnh melaluinya..hahahaha...
    avatar

    Post on 11/10/2011, 6:51 pm by FikTz

    paling manang kaw... mimng begtu ya awal2... haha..
    avatar

    Post on 12/10/2011, 3:17 am by Kornurts

    FikTz wrote:paling manang kaw... mimng begtu ya awal2... haha..

    kaw ni biki...ko ba yg paling manang ba tu sound dlm van..hahahah....ya biki,,klu awl2 mmg malu2 ba kn??jgn risau,nti ko sda biasa nda jg malu2 tu..wakakakak.. Cool Cool
    avatar

    Post on 12/10/2011, 5:35 am by FikTz

    endak lama ilng suda tu maluny... keke..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 22/10/2018, 12:45 pm