SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    ekzos bunyi macam bubble

    Share

    shahrul nizam
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 29
    location : kk
    Points : 4171
    Reputation : 1
    Number of posts : 1
    09122011

    http://i38.servimg.com/u/f3 ekzos bunyi macam bubble

    Post by shahrul nizam

    hello bro2 suma nak tanya pasal exhaust sy baru beli ni dah pasang kat kereta ..
    klu dah start enjin tuh bunyi keluar kat ekzoss macam ada bunyi bubble2 macam bunyi buih huhu..budak baru nak belajar Sad apa masalah tu ar ..thanxx Cool
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 9/12/2011, 5:25 pm by Fredy Yeong

    shahrul nizam wrote:hello bro2 suma nak tanya pasal exhaust sy baru beli ni dah pasang kat kereta ..
    klu dah start enjin tuh bunyi keluar kat ekzoss macam ada bunyi bubble2 macam bunyi buih huhu..budak baru nak belajar Sad apa masalah tu ar ..thanxx Cool
    bro,this is sioloon english version..please use english.

      Current date/time is 23/8/2017, 7:11 am