SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

Interaksi 

Topics
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
13082009
Kalau perempuan tidak boleh memasak, dikutuk dan disuruh belajar. Kalau lelaki tak boleh jadi imam kita kata okay saja. Jangan diperbesarkan nanti mereka terasa hati. "Apalah perempuan, tak pandai masak siapa nak kahwin dengan awak!" Begitulah kata rakan sejawat lelaki pada seorang anak dara, juga rakan sejawat. Maka jawaplah si gadis ayu itu yang dia tidak sempat belajar memasak sebab dari kecil tidak digalakkan keluarga sebaliknya di suruh menumpukan perhatian pada pelajaran saja. Setelah tinggal di asrama, peluang pulang ke rumah terhad dan tidak sempat turun ke dapur membantu ibunya.

by venusz - Comments: 24 - Views: 2167
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
14052008
NAK TANYA DGN WANITA2 SIOLOON...

APA HADIAH YANG PALING KORANG SUKA..

siapa NAK START DULU....

SAKURA U FIRST lah

by vip_user - Comments: 85 - Views: 9663
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
23022009
jom kita kongsi kisah PENGORBANAN
spnjang korang couple...Pergorbanan yg kamu dah buat utk BF or
GF or wife or husband....

by venusz - Comments: 79 - Views: 2814
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
19062008
Rahsia tentang wanita yang sepatutnya jika anda
lelaki patut ambil tahu atau pun jika perempuan
lebih elok ambil tahu.


1. Bila seorang wanita mengatakan dia sedang
bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu
bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan anda selepas anda
menyakiti hatinya, lebih baik anda beri dia masa
untuk menenangkan hatinya...

by Fadzliey - Comments: 24 - Views: 8558
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
28062009
Ssh btl mau cr p'bantu rmh utk jg anak skg ni..Cuti baranak 2 bln ja..pas tu kerja..sudah la d mbkut ni tiada taska..bft pun mana ada taska..ada cadangan ka??

by issh - Comments: 2 - Views: 2122
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
21092011

by Blog Teh Secawan on Tuesday, September 20, 2011 at 2:24pm

Ini adalah sangat menakutkan, serupa dengan kes Ms Canny Ong. Pada suatu hari, terdapat seorang wanita yang berhenti di stesen minyak untuk mengisi minyak. Setelah selesai memenuhkan tangki minyak selepas membayar menggunakan kad kredit di pam dan ingin meninggalkan stesen tersebut, atendan di dalam kedai lantas bercakap menerusi speaker dan memberitahu sesuatu yang berlaku dengan kad itu dan meminta wanita itu masuk ke dalam untuk membayar tunai.



Wanita itu keliru kerana dia telah selesai mengisi minyak dan pembayaran menggunakan kad kredit telah diluluskan. Dia menunjukkan...

by RedMachine - Comments: 16 - Views: 813
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
12082011

siapakah gerangannya...???
ada siapa2 yang tahu siapakah gerangan rina01 di website sioloon.com kita? jasanya memang banyak sejak akhir2 ni.. banyak artikel yg menarik dikongsi bersama.. di minta kawan2 untuk menyiasat dan menjejaki user tersebut.. terima kasih.. apa yg baik adalah untuk anda.. apa yg buruk adalah untuk kita..(petik drp kata2 taiko aLLFiaN)

by im - Comments: 38 - Views: 1929
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
20082011
[b]Kawan yang baik tidak pernah mengumpat di belakang kawan baiknya.

Kawan yang baik tidak pernah cemburu dengan kejayaan kawan baiknya.

Sebaliknya kawan yang baiklah yang paling banyak membantu kawan baiknya untuk mencapai kejayaan.
...
Kawan yang baik tak pernah mempengaruhi kawan baiknya untuk membuat perkara yang buruk dan saya-saya.

Kawan yang baik adalah orang yang selalu menasihati kawan baik nya untuk berbuat kebaikan.

Kawan yang baik adalah...

by babyiemori69 - Comments: 1 - Views: 2358
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
07082008
Sejakakhir- akhir ini kita tengok ramai wanita melayu memilih lelaki bangsa
asing sebagai teman istimewa, tak kurang jugak yang kawin dengan bangsa asing
nie.

Kita jugak sering baca berita di akhbar tentang wanita melayu yang
terseksa apabila berkahwin dgn lelaki asing, tidak kurang jugak yang
bercerai berai.

Baru- baru ni kita jugak dikejutkan oleh berita wanita melayu
diperalatkan oleh sindiket dadah untuk menjadi courier dadah dengan
menggunakan perangkap cinta.

Pun begitu, masih ramai yang terkena jugak....

So, kenapa...

by otai_queen - Comments: 31 - Views: 4172
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
11122008
Sifat Lelaki berdasarkn Bintang Kelahiran

Lelaki Aquarius

Ia berdarah panas, suka melakukan apa pun mengikut keinginan. Jika tak
memahami atau tak mampu mengikut rentaknya, anda tak akan selesa
bersama dia dalam waktu lama. Gaya percakapannya straight...

by Fadzliey - Comments: 20 - Views: 5270
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
22052011
Cuba bayangkan. Ada satu lelaki ni, dia duduk dalam bas sebelah seorang perempuan bertudung. Perempuan ni cantik. Dia pakai baju lengan panjang dan tutup aurat tapi sayang baju dia ketat. Walau pun bertudung tapi sayang tudung dia tidak tutup dada. Oleh sebab baju dia tu ketat, maka tersembul la dua bentuk yang menonjol di dada perempuan itu.

Si lelaki ini, masa first dia duduk di sebelah perempuan tu dia still dapat control lagi. Tapi bila dia ternampak dada perempuan yang montok itu secara tidak sengaja, bayangan dada perempuan itu terus...

by im - Comments: 122 - Views: 3085
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
21012009
SIAPA YANG DAPAT MENCERITAKAN ASAL USUL MENGAPA ORG SABAH SKG NI SELALU MENGATAKAN 'ARAMAI TII'?

by montokutigerz - Comments: 6 - Views: 1823
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
03112008
Mad Talk to the hand Sad
APA PENDAPAT MEMBER PSL TOPIC NI??
MENURUT SURVEY DRI SALAH SEBUAH WEBSITE, 86% RAKYAT DI DUNIA MENGATAKAN ''I HATE MONDAY!''
????????

admin note:
This topic move to "interaksi"


by chico89 - Comments: 7 - Views: 583
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
01122007
Zaman skg ni kita dpt lihat...sesetengah kaum hawa d negara kita ni
suke sgt mendedahkan aurat...
jdi mari kta cuba bincangkan topik ni.......

by Satria Neo84 - Comments: 40 - Views: 2443
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
28112007
Kalau menumbuk org salah atau tidak? Kalau kita tumbuk org sembarangan polis kejar kita aau tidak?

by bez_boy06 - Comments: 47 - Views: 1371
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
09062008
Hari sabtu 07 Mei kawan aku pergilah tengok wayang dengan seorang lelaki kawan dia jugak.
. Tengoklah cerita APA KATA HATI tiba-tiba kawan aku laki One bagitau
aku. Awak saya nak baring nak tido Sleep atas bahu kawan aku. Kawan aku pun
kata oklah (secara terpaksa). Lepas tu laki pun baring atas bahu gurl
tu huhu...

by dna_mel - Comments: 32 - Views: 1258
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
29042008
1. Rate your life from 1-10 (1 being very miserable)
A: 6

2. Is your hair long or short?
A: NOT TOO SHORT

3. Do you have many real friends?
A: REAL? BLEH LA..

4. Name friends you last hung out with?

by mimie1010 - Comments: 27 - Views: 1067
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
08102010


Sekarang ni semua orang pun ada Facebook. Yang muda, yang tua, yang budak-budak dan yang dah berumur bagai telur dihujung tanduk pun, tak lepas peluang untuk merasai kenikmatan berfacebook. Well, itu hak sesiapa sahaja dan langsung tiada masalah langsung pada sesiapa sahaja. Cuma yang jadi masalah, bila ramai yang bercerai-berai dek kerana Facebook. Tu belum story kes baru-baru ni bila budak kene belasah kawan-kawan kerana dituduh memecah masuk akaun Facebook kawan dia. Macam haram je perangai. hahahaha.

So ambil sedikit masa korang untuk baca bingkisan di bawah. Tinggi pengisian...

by MiA aManDa - Comments: 9 - Views: 1953
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
11052011

Ramai Yang Single g..hehhe
Salam..kat sini saya turunkan sepuluh sebab kenapa u all jangan pilih suami orang kalau nak bercinta atau berkahwin nanti..So renung-renungkanlah...

1. SI DIA TIDAK AKAN BERANI MEMBUAT SEBARANG KOMITMEN DENGAN KAMU
Seorang lelaki yang tidak bahagia dalam rumah tangganya akan pasti terasa amat gembira dengan kehadiran kamu apatah lagi dia terasa dirinya diberi sepenuh perhatian yang mungkin tidak diperoleh dari isterinya sendiri. Pasti saban masa dia akan melahirkan rasa bahagianya berada di sisi kamu. Ini mungkin kelihatan seperti komitmen terhadap masa depan kamu. Tapi, percayalah...

by benboy - Comments: 4 - Views: 506
No new postshttp://i38.servimg.com/u/f3
04032011

...mari cipta pantun untuk awek2 zaman milenium...
Baju nipis nampak bayang
Paha gebu saja ditayang
Lebih baik tidak pakai baju senang
Sudah tentu boleh tunjuk terang-terang

Tudung jarang baju nipis
Pakai sikit boleh nampak ‘garis’
Mata orang terbeliak, kita membengis
Bila kena kutuk, kenapa menangis?

Apa rasanya, kepala bertudung, kain terbelah
Kalau setakat rambut orang kurang ghairah
Lain kalau paha gebu atau ternampak lurah
Mata yang memandang boleh keluar darah


Ayok, sambung lagi...

by im - Comments: 40 - Views: 6845
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 26/6/2017, 11:56 am