SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    saiz tabung ekzos untuk kancil turbo...

    Share

    shafiq111
    JUNIOR
    JUNIOR

    Male
    Countries/State : Pahang
    Age : 28
    location : kuantan
    Points : 5057
    Reputation : 2
    Number of posts : 100
    06022011

    http://i38.servimg.com/u/f3 saiz tabung ekzos untuk kancil turbo...

    Post by shafiq111

    saiz tabung brape inci yang sesuai untuk kancil turbo?help.....
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 11/11/2011, 5:51 am by fuumin

    iya bro mmg dlm lingkungan gitu la tu harganya tu..pnp lg trs senang cerita..tp klu ada setup yg lg bgs dr yg standard pnya mmg lg bgs d contohi hehe
    avatar

    Post on 12/11/2011, 12:39 am by AIRpulse

    betul juga kan hehe.lagipun barang halfcut ni kadang2 dah lama sudah.lain cerita kalau piping tu semua material stainless steel.
    avatar

    Post on 12/11/2011, 2:24 am by kent1189

    Mahal juga twin ekzos mira d tmpt kamu ya... dulu aku pg apkat d Kuching (NB Motor) org tu jual dgn sya RM150 saja.. baru keluar dri kontena..
    avatar

    Post on 12/11/2011, 3:18 am by AIRpulse

    murahnya Shocked

    dari depan ke belakang ke bro?

    di sabah ni memang tak boleh sangkal barang2 mira memang kena potong habis
    avatar

    Post on 12/11/2011, 2:12 pm by kent1189

    dri tengah bro, tmpt yg ada sambungan skru dua biji tuh, sampai ke tips belakang.. kalau aku tau market dia bule jauh lagi dri RM150 tu, mmg aku dh beli dh.. sbb apa, dulu aku x brniat nk cari ekzos, cari bnda lain kt apkat tu. lgipn enjin standard saja kan..mau pkai twin pipe nnti lemas pula enjin..sbb tu la x pduli dgn ejos tu. skrg nyesal suda..
    avatar

    Post on 13/11/2011, 6:46 am by Kornurts

    hehe..mmg murah sgt2 sda tu bro klu rm150 twin pipe tu..klu tawau punya hrga boleh dpt rm80 sja tu..tp bkn mira punya,,custom twin pipe dgn muffler tip stainless steel,custom dr tgh yg ada dua nat tu smpai blakang..tp piping biasa la bkn steel..huhuhu...sblum ni sy pakai macam tu pnya twin pipe bt d twu..
    avatar

    Post on 15/11/2011, 2:43 am by kent1189

    RM80 bro.. lagi murah. ataup ko tertinggal satu kosong..(800) hehe. pasal material ekzos twin pipe mira tu ari x tau la pula stainless stell or bukan.. x perhati sangat.
    avatar

    Post on 15/11/2011, 5:21 pm by Kornurts

    hehe..mmg kos smua siap psang trmasuk mffler tip hjung stainless steel dua biji kiri knan cuma rm80 bro.... Cool
    avatar

    Post on 18/11/2011, 5:10 pm by AIRpulse

    punya murah bro kornurts..

    cuma nda berbaloi mo drive p tawau semata2 mau pasang ekzos hahaha..
    avatar

    Post on 20/11/2011, 5:58 am by fuumin

    penting jg kan exzos ni haha..tapi yang penting asap x masuk dlm kereta sda la hehe..
    avatar

    Post on 20/11/2011, 12:19 pm by Kornurts

    AIRpulse: mna tau 1hr nti p sna bro..ada urusan rasmi atau tiada rsmi..boleh tumpang peluang..haha..

    fuumin: mmg btul tu bro..klu msuk asap...mkn asap la nma nya..haha
    avatar

    Post on 22/11/2011, 3:01 pm by fuumin

    ada sesiapa guna hks silent hi power utk kcar? sila beri komen anda jika ada hehe
    hrp x lari topik hehe

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 21/10/2017, 5:10 pm