SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    kancil 850na ekzos system?

    Share
    avatar
    gaman-kun
    FRESHIE
    FRESHIE

    Male
    Countries/State : Sabah
    Age : 29
    location : ranau,keningau
    Points : 6234
    Reputation : 1
    Number of posts : 55
    21072011

    http://i38.servimg.com/u/f3 kancil 850na ekzos system?

    Post by gaman-kun

    macam mana sistem ekzos kancil 850na yang paling power, 3-2-1 (ekstractor POWERZONE ada yang pernah pakai)??..saiz paiping brapa??..mandrel bent tu macam mana???..tolong berikan pendapat....hehe..tq2..
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 21/7/2011, 4:25 pm by Kornurts

    bro,klu mau power lg pkai 3-1 trus klu 850..jelas terasa ringan time starting,suda aku test mmber punya 850 pkai ni extractor..paiping trlalu bsar pn boleh buat enjin n.a lemas..mandrel bent kurang pasti pula..tp klu tobo lurus dr dpan ke blakang lg bgus..hehehe..klu n.a kurang pasti,tkut lemas pla nti..
    avatar

    Post on 21/7/2011, 6:24 pm by keba

    mandrel bent tu rasany bgkok2 kat piping..hehe
    pkai centre bullet ngan muffler da ckup utk NA..
    tp kalau auto, kena pkai silencer..huhu
    saiz pipe tu dlm 1.6"..

    pape pn tgu pndapt otai2..hehe
    avatar

    Post on 23/8/2011, 5:23 pm by gaman-kun

    tq2...kalau yang extractor powerzone ada ak nmpk d web dia, dlm rm 340...ok ka juga tu r??..mau minta pendapat2 otai2 yang penah pakai produk powerzone ni..hehe..
    avatar

    Post on 29/10/2011, 7:28 am by archie

    sy guna 850 n/a..ko buat ja piping bru start dri bulet tengah trus p hujung guna ekzos..tabung hujung stendet buang..
    bunyi kereta kancil 850 sy tida pecah..tida lemas..malah bunyinya bulat..sedap d dgr..
    avatar

    Post on 31/10/2011, 1:04 pm by gaman-kun

    archie wrote:sy guna 850 n/a..ko buat ja piping bru start dri bulet tengah trus p hujung guna ekzos..tabung hujung stendet buang..
    bunyi kereta kancil 850 sy tida pecah..tida lemas..malah bunyinya bulat..sedap d dgr..

    dia pnya pickup macam mna bro?..sy bercadang, suma tabung ori, tpi kasi besar saiz piping jak..yang tabung last tu, pipingnya sy cadang buat lurus jak, yg stendent kan ada bend2 dia lg..haha..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 22/10/2017, 2:41 pm