SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

Kaunter Aduan 

Topics
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
11022011
kayskin wrote:
adeqyana wrote:



jenis blow off apa ni ya?? macam mana bunyi nya ya?? lebih kurang macam blow off hks ka??

otai2 tolong beri pendapat skit..


Ni "blow job" ni... budu bah kamurang ni.. barang ni pun nda tau.. bgs jgn buat automotif club..

harap pihak admin boleh bagi teguran dan nasihat..

by adeqyana - Comments: 31 - Views: 2437
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
21012011
maw tumpang tnya sikit ney...knpa signature sy xkuar dlm post2 sy arh?harap bro n sis skalian bley tolong sy.. Sad

tq respek

by LuVrAiN3 - Comments: 12 - Views: 712
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
06022011
saya harap pihak admin SFC dapat mengambil tindakan wajar terhadap para user yg membuka topik baru yg langsung tiada kaitan dgn thread sedia ada...seperti di bawah ni



antara user yg terlibat:
1) makeit...thread chasis
2) ppromo84...thread chasis
3) xavies...thread chasis
4) gungazai...thread english section(newbies intro...)
5) jufy eletronic..thread english section(newbies intro...)

antara yg saya perasan la...mmg diorg ni xbaca syarat2 forum...menyemak saja...baik...

by im - Comments: 9 - Views: 550
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
07022011
halo2...

mau tny sikit..huhu..sy ada kwn n dy mnat msuk sioloon ney..then sy kc register lar dy tp lpas register kaler nama dy jd wrna putih pla..knapa tue?
emm..slalunya kalau freshie kaler pada nama mst wrna merah kn..
hrap2 sepa2 yg bley tolong cni, tolong lar sy k..tq..


respek respek respek

by LuVrAiN3 - Comments: 27 - Views: 958
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
15112010
masalah ni berlaku bila perkataan yg ditaip:

c-ya-c-ya menjadi saya-saya

c-ya-cya tu ubah dulu pergi bahasa Melayu yg lengkap...bila post kan mesti lain yg keluar..


by im - Comments: 3 - Views: 596
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
16112009
salam....

tmpt aku button2 "host an image,image, colour" tdk bfungsi...nda tau napa...klu aku tekan button tu, terus ke 'post to reply'... lepas tu, aku tekan button yg sma, nda dpt bfungsi macam besa... tmpt kmurang, ok ka??atau aku ja yg ada problem gitu?

by nyamuk - Comments: 7 - Views: 738
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
27042010
sejak 2 menjak ni...
aku nmpk ada posting yg kurang menarik...
contoh seperti :

2 tajuk yg berlainan di post dr 1 user yang sama...
adakah
duit ssh dicari dan kisah hantu duit

isi dalam sama... rasanya copy n paste je...
mohon mod or admin tgk balik macam mana kes ni leh terlepas...

by swordfishxox - Comments: 2 - Views: 741
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
07052010
aku mau tanya ni psl button "share"...
aku mau share 'Borneo Motorsport Grand Carnival' tu d fesbuk, jd aku klik la button tu dan pilih Facebook tp bila suda klik, teda keluar apa2...yg keluar new tabs "bookmark.php (GIF Image, 1x1 pixels) tp teda apa2, putih ja screen laptop aku...

napa tu?atau aku ja sorg yg ada problem tu?

by nyamuk - Comments: 10 - Views: 617
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
28042010

tak suka
para admin/mod yg boleh padam post someone...please padam post aku yg ni...post camnie boleh merosakkan business org..so please padam secepat yg mungkin...dah report da post ni suruh padam tp lum kna pdm...mungkin system error...tp apapun tolong padam yaa =)

http://www.sioloon.com/fakta-kecoh-f72/siapa-suka-makan-sushi-naaa-cuba-kamu-tingu-ni-t15777.htm



by K4SF1Z4L - Comments: 1 - Views: 600
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
03042010
adaka private message aku nda dapat buka atau semua member pun nda dapat masuk bahagian private message

by Leader - Comments: 2 - Views: 637
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
19012010
Kekeke betul ke? macam zhariff & bumbek ke?

nampak je post org lain yg komen sendiripun mare!! apa kene jang!!

by khunshikang - Comments: 7 - Views: 846
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
27102009
aku post gambar ni...mau tanya admin,ada ke takda ni sticker.

p/s: untuk pertanyaan saja, sebab confuse

by bod_supersperm - Comments: 29 - Views: 1273
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
09122009
Salam to all admin,mod n yg berkenaan.....Urm..juz wanna ask sumthing...Y suddenly aku kena BANNED d CB??? Selama ni ok ja masuk CB...tetiba appear pla perkataan BANNED tu....terkejut n bingung..Why??? To admin n sesapa pun yg tau reasonnya...tlg la bgtau...D mana silap aku...Still searching for the answers now....TQ...

May SFC blessed~~

by Yueyn_yuyue - Comments: 15 - Views: 899
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
14112009
salam mod & admin... minta avd sikit ni... 1stly aku da login, 2ndly bla aku mo masuk sesetengah forum... sign login tertera d screen. kadang2 tu bla aku mo send post, perkara macam tu pun muncul juga... pasal apa 2 arrr...? boleh tlg avd, thanx...

by m@ntoro_38 - Comments: 10 - Views: 796
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
10112009
salam...

ada sapa2 yg bule jelaskan napa thread dlm planning tu, yg "pertandingan badminton" (page 3) bahagian bwh sekali, lain benar layoutnya,huhu...

sekian,harap mklum..

~ link yg ini...

http://www.sioloon.com/planing-f118/pertandingan-badminton-tertutup-sioloon-2009-5-6th-dec-09-t14156-100.htm#528081

by nyamuk - Comments: 1 - Views: 621
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
03112009
aku hairan lah, bukak pakai IE, Mozilla & Google Chrome pn xdpt bukak smiley sioloon ni... brpa kali suda try,xdpt2 arh...

cm contoh kt bawah ni, xdpt bukak trus arr... xtau la apa yg mnyebabkan problem ni,server @ lptp aku ni genG~~~


by apex_4545 - Comments: 4 - Views: 548
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
24082009
tolong busku..

firefox aku sejak 2-3 hari ini tidak dapat access sioloon

aku hairan..bila masuk ja sioloon mesti tak dapat..kalau guna Internet Explorer boleh pula..

guna proxy dapat access juga melalui firefox, tapi direct access tia dapat woooo

by AIRpulse - Comments: 17 - Views: 1006
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
17102009
smlm aku sempat la online jap...
tiba2 aku ternmpk ads yg xspatutnya...
mohon kerjasama pihak admin / mod ttg perkara ni...
harap maklum

screenshot smlm :



by swordfishxox - Comments: 8 - Views: 757
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
28042009
admin..
ni profile adik saya..
dr ptg td ni nda buli logout..
huhuhu..
help meeeeee..
help help
-aint_87/LD-
Mad Mad

by dzeta88 - Comments: 6 - Views: 899
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.http://i38.servimg.com/u/f3
03092009
dear admin... napa setiap kali saya reply topic mesti keluar di sudut atas sebelah kanan tu edit dan x...kalau org lain cuma quote dan report ja...help me plz.....

by shamsulredz - Comments: 7 - Views: 658
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

Registered Users: None


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts[ Popular ] New posts[ Popular ]
  • No new posts[ Popular ] No new posts[ Popular ]
  • New posts[ Locked ] New posts[ Locked ]
  • No new posts[ Locked ] No new posts[ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is 24/6/2017, 4:57 pm