SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    d mana buat sound yang great?

    Share
    avatar
    missheroin
    JUNIOR
    JUNIOR

    Female
    Countries/State : Sabah
    Age : 30
    location : KeyKey To Keningau-Land Below The Wind
    Tag ID: : SFC 06442
    Points : 6749
    Reputation : 4
    Number of posts : 220
    02062009

    http://i38.servimg.com/u/f3 d mana buat sound yang great?

    Post by missheroin

    DD nya sound skrg hang out bha.. power M buat hal.....mana mo kasi bagus tu.. Mad nda tau ni kalau d kk uwaaaa... dont know yang the great la.. hue heu hue Suspect sunyi nie tanpa music Sad Shocked
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    avatar

    Post on 2/6/2009, 7:02 pm by ckmoy007

    aku tak berapa faham apa yg kamu cakap ni.
    avatar

    Post on 2/6/2009, 11:47 pm by street-audio

    apa kereta ko?? apa jenis sound ko pakai rusak?>?p tempat sa ok juga...sms jak sa..0148585857 0165860857
    avatar

    Post on 9/6/2009, 3:03 pm by under18crew

    na hntar ja p tmpat kotiak..d area tuaran 2..boleh runding hrga 2..
    avatar

    Post on 21/6/2009, 10:49 am by farisya7490

    ya pg lah sana geng....syok tgk makin banyak sudah hasil kerja tangan itu taiko.....sy belum dpt lg pg sana.....belum ada budjet......ramai org suggest sama dia tu.....
    avatar

    Post on 24/6/2009, 11:34 am by Danix

    newline pun boleh buat tu tapi susah maw cari tu tempat la..kotiak kau boleh fix slim woofer DVC ka?
    avatar

    Post on 25/6/2009, 11:15 pm by street-audio

    fix slim kereta apa??
    avatar

    Post on 26/6/2009, 4:02 am by babykelisa

    street-audio wrote:apa kereta ko?? apa jenis sound ko pakai rusak?>?p tempat sa ok juga...sms jak sa..0148585857 0165860857

    Hola Bro...ehm tmp kamrg ada kedai accesory ke....
    ehm macam ni, klu ada saya ni dr Sandakan...nak tanya bah
    klu tmp kamurg ada jual Tomahawk 12'inci Double coil single magnet...
    huhuhuhu...brp agak2 harga dia tu...klu ok saya nak crlah....


    avatar

    Post on 26/6/2009, 5:08 am by Danix

    street-audio wrote:fix slim kereta apa??

    viva..itu MBQ audio punya woofer..tapi tidak payah la, sy test tu hari ok juga tapi low bass sudah jera sudah antam2 barang sq..tu kedai bilang tu hari sy punya slim woofer mbq tu hangus sudah..klau kau fix tu mohawk orange punya coil no.2 brapa tu harga dia? kira2 fix coil ja? tu hari test main coil no.2 tapi kluar asap..
    avatar

    Post on 27/6/2009, 11:18 pm by street-audio

    lalalalala bro... bukan mahal bah woofer skalang...!! ko recoil... rm180... ko beli baru baru rm250...baguss beli baru..!!
    avatar

    Post on 27/6/2009, 11:19 pm by street-audio

    babykelisa wrote:
    street-audio wrote:apa kereta ko?? apa jenis sound ko pakai rusak?>?p tempat sa ok juga...sms jak sa..0148585857 0165860857

    Hola Bro...ehm tmp kamrg ada kedai accesory ke....
    ehm macam ni, klu ada saya ni dr Sandakan...nak tanya bah
    klu tmp kamurg ada jual Tomahawk 12'inci Double coil single magnet...
    huhuhuhu...brp agak2 harga dia tu...klu ok saya nak crlah....



    dulu ada la dealer tomohawk d kk.. CREATOR sound.. sikalang tiada uda.. beli jak sana GRet wall ba sama aliong...!!!
    avatar

    Post on 28/6/2009, 7:43 pm by taktahu

    si aliong pun teda jual suda.... hehehehe
    avatar

    Post on 19/6/2010, 3:54 pm by Mazlan85

    taiko street audio,saya ada woofer sound stream xpro 12",so apa monoblock yang ngam untuk antam sama dia?
    avatar

    Post on 16/7/2010, 7:59 am by bskleong

    berapa watt rms tu woofer? nak tau apa amp boleh antam...mesti faham rms dia dulu....^^
    avatar

    Post on 16/7/2010, 8:28 am by archie

    toyota vigo boleh masuk sound system ka..i mean how to install subwoofer box in my vigo..maw guna woofer 10' atau 12'??amp apa yg cun..sa maw main sQ ja..xmaw yg blast..sa maw yg dgr sendri2..
    avatar

    Post on 16/7/2010, 8:46 am by Mazlan85

    taiko KOTIAK,berapa budget maw main ultimate sound?pancingan maw ikut tournament bah....
    avatar

    Post on 5/9/2010, 7:16 pm by hustle

    missheroin wrote:DD nya sound skrg hang out bha.. power M buat hal.....mana mo kasi bagus tu.. Mad nda tau ni kalau d kk uwaaaa... dont know yang the great la.. hue heu hue Suspect sunyi ni tanpa music Sad Shocked
    *kadai= fuji, yu clsc, modern car, hans
    *prsn indvdu= kotiak(S audio), Jai gumuk KB...
    heehe...
    yg pntg tny selera+tny poket...
    avatar

    Post on 6/9/2010, 6:12 am by rickengineering

    nah jan kasi lama.. p tempat kotiak runding harga.. hehe
    avatar

    Post on 6/9/2010, 7:15 pm by hustle

    hehehe....
    jan ja c kwn sesat cr umah c kotiak...

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/4/2018, 10:31 am