SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    Sure Heboh KL aramaiti - air tour sioloon 1st edition

    Share
    avatar
    aLFFiaN
    ADMINISTRATOR
    ADMINISTRATOR

    Male
    Countries/State : Malaysia
    Age : 34
    location : Borneo Island
    Website : www.sioloon.com
    Tag ID: : SFC00001
    Points : 9937
    Reputation : 101
    Number of posts : 7894
    12022009

    http://i38.servimg.com/u/f3 Sure Heboh KL aramaiti - air tour sioloon 1st edition

    Post by aLFFiaN

    Sure Heboh KL aramaiti




    Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010

    Masa Penerbangan 1710 - 1940 KK --> KL & 1820 - 2050 KL --> KK


    update terkini (22.10.2009) perubahan masa penerbangan

    Tarikh Penerbangan 23.01.2010 - 28.01.2010
    Masa Penerbangan 1805 - 2045 KK --> KL & 1820 - 2050 KL --> KK




    Depart
    Kota Kinabalu (BKI) to Kuala Lumpur LCCT (KUL)


    Saturday, 23 Jan 2010
    Flight AK 5109


    Depart Kota Kinabalu International Airport (T2) (BKI) at 18:05hrs (6:05 PM)
    Arrive in Kuala Lumpur International Airport(LCC Terminal) (KUL) at 20:40hrs (8:40 PM)

    Return
    Kuala Lumpur LCCT (KUL) to Kota Kinabalu (BKI)
    Thursday, 28 Jan 2010

    Flight AK 5112

    Depart Kuala Lumpur International Airport(LCC Terminal) (KUL) at 18:20hrs (6:20 PM)
    Arrive in Kota Kinabalu International Airport (T2) (BKI) at 20:50hrs (8:50 PM)

    1. aLFFiaN
    2. Mira
    3. Yakuza
    4. YnaYakuza
    5. Ha124m
    6. Ha124m co.
    7. ha124m Jr.
    8. Surkawi
    9. Thenone
    10. maain
    11. Viero
    12. Viero co.
    13. dea_les
    14. dea_les@co
    15. dea_les@princess
    16. dea_les@princess2

    17. hantukubur
    18. skachild
    19. R41NY_skachild
    20. r3dskai
    21. ArYonGLeGeNDz
    22. Mad (23hb,SDK-KK jam 1420->KK-KL jam 1805)(28hbKL-SDK jam1715)
    23. Mad co.
    (23hb,SDK-KK jam 1420->KK-KL jam 1805)(28hbKL-SDK jam1715)
    24.jebat derhaka
    25.jebat derhaka co


    Setakat ni nama nama di atas tiket telah ditempah & confirm. kini air tour dibuka kepada semua member siolooner untuk menyertai aktiviti ini..

    note:
    tarikh tutup penyertaan adalah pada tarikh akhir penerbangan pada 23 jan 2010 .sesiapa yg berminat dengan program ini, anda boleh menempah tiket pada tarikh, masa yang sama. jika mempunyai ralat masa ia tidak menjadi masalah untuk kita bersama. kemungkinan tempat penginapan dalam satu lokasi.jadi marilah booking beramai≤ sementara tiket air asia dalam promosi waktu ini. promosi hebat anggaran sehingga 15 hb ini tidak sampai RM300 ringgit pergi dan balik. jika bernasib baik tidak sampai RM100 seorang.

    www.airasia.com.my


    Last edited by aLFFiaN on 27/10/2009, 11:05 am; edited 12 times in total

    Similar topics

    -
    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 30/12/2009, 8:23 pm by mad

    jau mlm la jwbnya kta spai kl ni kan .....
    avatar

    Post on 30/12/2009, 8:25 pm by de@@_le$$

    yup... malam la kita samapi tu bro...
    avatar

    Post on 31/12/2009, 4:38 am by swordfishxox

    sampai mlm sejuk sket...
    sok pagi terus leh jalan2 kan...
    avatar

    Post on 31/12/2009, 4:51 am by Skatanix

    oww...tukar masa flight ja la ni kan...so kira2 pukul 9 sampai LCCT...then mo pi kl lagi dalam 1 jam...so pukul 10 lebih jugalah sampai kl ni...hurmm....so transport mo pi kl nanti amcm bro dea les?...

    option yg ada di LCCT: skybus(sampai kl central jak tu dia hantar) RM8
    aerobus(sama juga sampai kl sentral juga dia hantar)

    lepas sampai kl sentral boleh ambil teksi pi lokasi penginapan so kena prepare dlm RM50 juga tuk tranport pi tempat menginap


    van2 ada juga tuk disewa tapi mahal sya rasa oww...siolooners southern maybe ada yg boleh turun pi hantar tapi sedikit ja kali tapi kami akan cuba membantu mana yg termampu
    avatar

    Post on 31/12/2009, 5:11 am by aLFFiaN

    belum terpikir lagi dari Kl centrel p tempat penginapan naik apa.. ada idea kah dari kamu di sana?
    avatar

    Post on 31/12/2009, 5:16 am by swordfishxox

    penginapan korang dh kompom ke
    avatar

    Post on 31/12/2009, 6:04 am by napster

    naik monorail la kl sentral pg bukit bintang. rm4 kalau xsilap. lama sdh xnaik...
    avatar

    Post on 31/12/2009, 6:18 am by aLFFiaN

    swordfishxox wrote:penginapan korang dh kompom ke

    penginapan sudah kompom... sudah bayar deposit...
    avatar

    Post on 31/12/2009, 6:21 am by swordfishxox

    area mana bro...
    aku masih konfius lagi ni...
    avatar

    Post on 31/12/2009, 6:24 am by aLFFiaN

    swordfishxox wrote:area mana bro...
    aku masih konfius lagi ni...

    bro.. cuba view balik page 5.. semua details tempat penginapan ada di sana ..
    avatar

    Post on 31/12/2009, 6:27 am by swordfishxox

    kat pujangga ke bro...
    dpn jln berangan tu ke...
    avatar

    Post on 31/12/2009, 6:33 am by aLFFiaN

    swordfishxox wrote:kat pujangga ke bro...
    dpn jln berangan tu ke...

    kurang pasti pula tu bro... yang penting kalau sampai KL centrel aku booked kereta ko lah... wkakakaa... minta hantar p tmpt penginapan... drive
    avatar

    Post on 31/12/2009, 6:46 am by swordfishxox

    wei... kereta aku kancil...
    kecil giler...
    muat 3 orang je
    avatar

    Post on 31/12/2009, 6:56 am by aLFFiaN

    swordfishxox wrote:wei... kereta aku kancil...
    kecil giler...
    muat 3 orang je

    boleh lah tu.. aku ngan bini aku je.. kekekeke..
    avatar

    Post on 31/12/2009, 7:00 am by swordfishxox

    hehehe...
    aku pun bkn reti sgt jln kl ni...
    harapkan napster je...
    boleh aje nk tlg hantar tu...
    avatar

    Post on 31/12/2009, 10:01 am by Skatanix

    hurmm kalau naik monorail pun boleh pi bukit bintang tapi takut tempat penginapan tu jauh skit dari stesen(kena excersice skit la ni hee) dan lagi satu kalau sampai kl suda malam so naik monorail time malam ni kena jaga2 ja la...area BB ni kalau malam paham2 la macam2 adaaaaa....
    avatar

    Post on 31/12/2009, 10:57 am by swordfishxox

    seeloknya jalan dlm berkumpulan...
    sbb mat paww bnyk kat area kl...
    bkt bintang antara black area
    avatar

    Post on 31/12/2009, 12:41 pm by napster

    ada jg bas yg masuk kl, tp aku xtau routing dia mcmn....
    avatar

    Post on 31/12/2009, 1:43 pm by Skatanix

    hurmmm....sebaiknya,incas bas trus dri lcct pi bukit bintang tu...hehe
    avatar

    Post on 1/1/2010, 6:31 pm by de@@_le$$

    Skatanix wrote:oww...tukar masa flight ja la ni kan...so kira2 pukul 9 sampai LCCT...then mo pi kl lagi dalam 1 jam...so pukul 10 lebih jugalah sampai kl ni...hurmm....so transport mo pi kl nanti amcm bro dea les?...

    option yg ada di LCCT: skybus(sampai kl central jak tu dia hantar) RM8
    aerobus(sama juga sampai kl sentral juga dia hantar)

    lepas sampai kl sentral boleh ambil teksi pi lokasi penginapan so kena prepare dlm RM50 juga tuk tranport pi tempat menginap


    van2 ada juga tuk disewa tapi mahal sya rasa oww...siolooners southern maybe ada yg boleh turun pi hantar tapi sedikit ja kali tapi kami akan cuba membantu mana yg termampu


    sorry bro lama x on9 ni... ada cbuk sikit...
    ok macam ni senang... dari LCCT tu kami naik skybus je...
    kalau kamu datang pun x muat juga...
    jadi baik naik sky bus saja... apamacam...
    coz skybus tu pun boleh hantar samapi tempat penginapan tu...
    menginap d pujanga homestay...
    avatar

    Post on 2/1/2010, 7:14 am by Skatanix

    hurmm setahu sya skybus sampai kl sentral jak tu bro kalau skyvans maybelaa.....tapi ok laa..nanti jumpa n lepak di area bukit bintang la ni kan...pi lepak kita sna bb plaza happening tu hehehe
    avatar

    Post on 16/1/2010, 4:12 pm by R41NY_SkaChild

    menghitung hari..detik demi detik...23.01.10 kan tiba tak lama lagi..
    avatar

    Post on 18/1/2010, 11:33 am by skachild

    eehh... yg dlm list tu smua confirm p bah kan..?????
    avatar

    Post on 18/1/2010, 3:33 pm by the BLitz

    alalal...hopelly kmu enjoy di KL Very Happy
    kirim slm sioloon southern :Smile
    avatar

    Post on 18/1/2010, 4:32 pm by Skatanix

    5 hari lagi bejumpa kita semuaaaa yehaaaaaa....

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 23/10/2017, 7:18 am