SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    GEAR BOX MIRA UNTUK KANCIL

    Share
    avatar
    jezzboyz
    CONTRIBUTOR
    CONTRIBUTOR

    Male
    Countries/State : Kelantan
    Age : 32
    location : KOTA BHARU
    Points : 6567
    Reputation : 9
    Number of posts : 1540
    15092011

    http://i38.servimg.com/u/f3 GEAR BOX MIRA UNTUK KANCIL

    Post by jezzboyz

    Saya Mahu bincang pasal Gear Box untuk kereta kancil yang bersesuaian... antara GB l2s,l5,l6,l7,l9 dan 850.. yang mane power dari segi pickup?? long distance??

    Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

    avatar

    Post on 19/10/2011, 2:10 pm by pioneer_syntium

    mau gila pick up gearbok L2 la, 850 ni ada long sedap skit tapi pick up x berapa, gearbok kelisa macam biasala lagi sedap long distance.
    avatar

    Post on 20/10/2011, 3:34 am by fuumin

    trs aku pun curious owh mau cek gearbox ku hehe
    avatar

    Post on 20/10/2011, 8:06 am by adeqyana

    hehe..cek bro fuumin,jgn xcek..hihi..
    avatar

    Post on 20/10/2011, 8:49 am by kent1189

    start la aktiviti skodeng GB nih..haha
    avatar

    Post on 28/2/2012, 6:34 am by fuumin

    macam mna suda tu mau cek gearbox klu yg ada lsd yah?
    avatar

    Post on 17/3/2012, 11:34 pm by keba

    fuumin wrote:macam mna suda tu mau cek gearbox klu yg ada lsd yah?
    nak senang, kena jek dl bahagian depan kereta smpai 2 2 tyr terangkt. pastu try pusing sbelah tyr ke depan. kalau tyr 1 lg pusing ke depan juga, tu ad lsd la. tp kalau tyr 1 lg pusing ke blkg, xde lsd
    avatar

    Post on 21/3/2012, 4:09 am by fuumin

    ok tq bro hehe

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 26/6/2017, 8:22 pm