SIOLOON FUN CLUB

Please log in or register before viewing the unlimited contents of this forum.
Thank you for visiting our website.

by aLFFiaN.

SIOLOON FC on Facebook
LIKE or UNLIKE

    maw psang surbo..

    Share
    avatar
    vond
    JUNIOR
    JUNIOR

    Male
    Age : 27
    location : sabah (tamparuli-kota kinabalu)
    Tag ID: : SFC 02799
    Points : 7139
    Reputation : 0
    Number of posts : 246
    25042008

    http://i38.servimg.com/u/f3 maw psang surbo..

    Post by vond

    klo viva kena psang surbo ok jg ka ?
    sy kira2 maw psang ba ni.
    tp mo mnta pndpt korg lu..
    Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    Post on 10/7/2008, 3:01 pm by kelisa_hitachi

    altec...
    johnny mmg otai turbo skang...
    byk suda kerja tgn die pd kete turbo..sume top!!!puas ati
    bha..ko suda turbo ka???
    avatar

    Post on 10/7/2008, 3:27 pm by Altec90

    Berkenanan dengan turbo aku kekurang cash on demand. sebab, aku nak complete I.C.E aku dulu, pass tuh siap stage one engine aku. baru masuk turbo. Boleh kah? ada suggestion?

    Post on 10/7/2008, 5:01 pm by kelisa_hitachi

    altec90 wrote:Berkenanan dengan turbo aku kekurang cash on demand. sebab, aku nak complete I.C.E aku dulu, pass tuh siap stage one engine aku. baru masuk turbo. Boleh kah? ada suggestion?
    ooo..ko men ICE dulu...sama mcm aku laaa...pas puas mekap kete..men ICE then baru men enjin...
    ngam jg cara ko bro..leh tgk budget..tak la lari sgt budget nti...
    kalu ko sekali jln parah poket ko Laughing
    avatar

    Post on 10/7/2008, 5:02 pm by Altec90

    Ya lah baj tuh bro, tuh l;ah pasal aku main interior dulu.

    Post on 10/7/2008, 5:05 pm by kelisa_hitachi

    bagus...
    tapi kalu ikutkan yg sebenarnya..kita ni tak pernah puas dgn apa yg ada
    sudah ada yg bagus mau lagi carik or upgrade ke plg bagus...
    camne duit nak cukup??? relax
    avatar

    Post on 11/7/2008, 4:13 am by te37

    klu minat sdh timbul bro, tiada mslh bha tu mo cari duit...ekekekeke..best ka surbo ni..?bleh pakai d land cruiser ka...?hehehe..

    Post on 11/7/2008, 5:31 am by kelisa_hitachi

    te37 wrote:klu minat sdh timbul bro, tiada mslh bha tu mo cari duit...ekekekeke..best ka surbo ni..?bleh pakai d land cruiser ka...?hehehe..
    terus terang ckp pd ko bro..surbo mmg bagus...
    even aku lom pakai lg kwn aku ada pakai mmg best..pickup ada malu
    sume enjin leh pasang surbo...yg penting ORIGINAL ..
    dptkan pd ikankalui or darrent...
    aku nk pakai jg tp tunggu ada duit...
    sengkek cket ni bulan... jelir
    avatar

    Post on 11/7/2008, 6:04 am by Altec90

    te37 wrote:klu minat sdh timbul bro, tiada mslh bha tu mo cari duit...ekekekeke..best ka surbo ni..?bleh pakai d land cruiser ka...?hehehe..

    bRO! boleh bro, ini benda universal punya, tiada ada ragu ragu pakai, sekali pakai kereta kau pandai tah luk, just kidding la. what i mean is the thing you using on your car you'll felt different insteadly, or try couple of time. You'll se there' a different around your car already.

    Post on 11/7/2008, 7:41 am by ProjectD

    kelisa_hitachi wrote:altec...
    johnny mmg otai turbo skang...
    byk suda kerja tgn die pd kete turbo..sume top!!!puas ati
    bha..ko suda turbo ka???

    keta siapa jak sudah dia kasi masuk tobo bro..?

    Post on 13/7/2008, 1:35 pm by kelisa_hitachi

    ProjectD wrote:
    kelisa_hitachi wrote:altec...
    johnny mmg otai turbo skang...
    byk suda kerja tgn die pd kete turbo..sume top!!!puas ati
    bha..ko suda turbo ka???

    keta siapa jak sudah dia kasi masuk tobo bro..?
    ramai da bha...ntah...aku nda kenal
    dari tawau ada..kk ada..ramai laaaa
    avatar

    Post on 8/9/2008, 8:03 am by leo85

    kalo mo psg d viva tu bos, mo tukar air cleaner dia lg la tu kan.
    avatar

    Post on 8/9/2008, 8:29 am by ikankalui

    leo85 wrote:kalo mo psg d viva tu bos, mo tukar air cleaner dia lg la tu kan.

    nda payah bah..plug n play saja ba... sms me.. 016 8301909

    Post on 8/9/2008, 11:21 am by codeng

    leo85 wrote:kalo mo psg d viva tu bos, mo tukar air cleaner dia lg la tu kan.
    ko cal saja taiko kalui, senang runding punya... Very Happy
    avatar

    Post on 8/9/2008, 11:44 am by red_didie

    betul la ni surbo..mantapps..pick up kuat dgn jimat minyak.nasib beli dua..ada spare lg 1 d rumah..
    avatar

    Post on 17/9/2008, 9:22 am by GaRRett83

    ba didie bg saya la tu 1..hihihi..
    avatar

    Post on 17/9/2008, 9:56 am by under18crew

    GaRRett83 wrote:ba didie bg saya la tu 1..hihihi..

    ko mau psng d kelisa lg ka?bini ko trik2 lh 2 nnt..hihi.
    avatar

    Post on 19/9/2008, 5:31 am by GaRRett83

    hahaha...alang2 masuk turbo. tgh servey da tu. hihihi...
    avatar

    Post on 11/10/2008, 9:15 am by nexc

    sya pun mau pasang surbo lah....
    avatar

    Post on 11/10/2008, 12:26 pm by Huntez

    Very Happy aku berminat sgt ngan surbo2 ni tp tu la.buget yang memisahkan minat ku ni..tggu la.plan2 naek..bleh ka tanam blow off di direct piping? aku dgr cerita orang la kunun..tp for sound blowoff ja..
    avatar

    Post on 13/10/2008, 5:27 am by scrypto

    brp harga surbo aaa???
    avatar

    Post on 13/10/2008, 9:41 am by Huntez

    Laughing soalan bonus ko ni..tanya kepada yang pakar..
    avatar

    Post on 28/10/2008, 9:02 am by vond

    murah ja ba..
    ari tu sy ada nmpak dlm hrga rm70.00
    avatar

    Post on 30/10/2008, 8:31 am by rickengineering

    nah murah la tu bro.. sa pun ada pasang surbo juga.. twin surbo custom made pya sa pasang.. memang kuat la.. ko rasa bila time naik bukit.. hehe... ari tu 850 pun ble sa cucuk pakai 660 kancil sa.. nah.. tu pun berat da sound d blkg.. hehe.. klu bukit ranau.. gear 3 n 4 jak.. nda penah jumpa 2.. besa 660 mo gear 2 3 jua tu..... itu angin dia press masuk bha cam itu puting beliung.. nah pa lae.. pasang la......
    avatar

    Post on 31/10/2008, 7:37 am by Naju

    Bah, siapa mau try... besok ni saya mau pi try single surbo dulu sana tmpt si ikankalui. Daripada tengok kamu cakap2 ja bagus saya pasang trus. Kalau x kena di hati buli buka balik maaahhh...betul ka tu ikankalui??? geek geek
    avatar

    Post on 2/11/2008, 9:36 am by vond

    wahh! kuat 2 bro..
    klo twin surbo 2 mcm mna 2?
    ada dua surbo kena pasang ka?
    hehehe..
    sy nda tau ni..

    Post  by Sponsored content


      Current date/time is 12/12/2017, 3:47 am